• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik

Oplev nyheder fra Asics, New Balance, Saucony, Adidas m.m.

Forrige slideNæste slideShop alle nyheder
Forrige slideNæste slide

SNEAX: Trendy sneakers fra de bedste brands

Du ser dem overalt. På arbejdet, til festen, på gåturen og til træning. De populære sneakers er både innovative og komfortable. Og det er med god grund. Det behagelige og moderigtige fodtøj giver dig en mere sporty og cool kant, som andre typer fodtøj ikke kan hamle op med.

Har du også et voksende behov efter de trendy sneakers? Så behøver du ikke lede længere. Med SNEAX Stores får du alle de fedeste og populære sneakers samlet ét sted. Butikkerne er placeret sammen med flere eksisterende Skoringen-butikker. Formålet er simpelt: At forkæle dig med cool og stærke sneakers brands.

Gå på opdagelse i vores brede udvalg på siden og find dine drømme-sneakers i dag. I SNEAX outlet hos SNEAX kan du også gøre en god handel med tilbud på sneakers.

Altid nyt og spændende udvalg af sneakers

Udvalget i SNEAX bliver løbende udskiftet. Det betyder, at du altid kan finde de nyeste og populære sneakers fra kendte brands. Vi har både til kvinder og herrer. På den måde behøver du ikke kigge mange butikker eller hjemmesider igennem for at finde dine nye sko. Kigger du forbi SNEAX, får du nemlig en fantastisk chance for at finde lige præcis de sneakers, du mangler.

Har du ikke stiftet bekendtskab med de populære sko? Så har du nu muligheden for at klikke dig igennem vores sortiment. Her finder du alt fra de klassiske, hvide kondisko til sneakers med høje såler og de farverige af slagsen. Eller hvad med et par sneakers i print?

Vælg for eksempel et par hvide sneakers fra Fila, der har mange seje detaljer og en komfortabel, høj sål. Hop i et par jeans og en T-shirt, og så er du stadig med på moden. Er du træt af at gå i spidse sko? Prøv en fin og utrolig let sneaker i tekstil fra PUMA. Med polstring langs kraven og på pløsen får du en yderst komfortabel sko. Så kan du danse hele aftenen eller være på arbejde uden at få ømme fødder.

Har du husket imprægnering? Få forklaring på, hvorfor imprægnering af sko er en god idé.

Derfor skal du eje et par sneakers

Før i tiden har sneakers haft et ry for at være praktiske kondisko til fritidsbrug. Sådan er det heldigvis ikke længere. Faktisk ser vi flere tage de populære sko på til fest, på kontoret og i hverdagen. Du kan købe dem i forskellige materialer; lige fra velour og ruskind til lærred og læder og med flotte detaljer. Sort på hvidt: De populære sneakers er kommet for at blive.

Desuden er flere blevet mere modige med hensyn til farver i deres garderober. Sneakers er ingen undtagelse. Her kan du virkelig få lov til at skille dig ud eller løfte et outfit med forskellige farvekombinationer. Kan du bedst lide neutrale sko, kan du også finde de klassiske, hvide og sorte nuancer hos SNEAX. De mange kombinationer af farver gør kun shopping efter sneakers sjovere!

Ved at samle de bedste brands og sneakers i SNEAX Stores kan du være sikker på at finde moderigtige og komfortable sko. Fælles for alle vores sneakers er det innovative og tekniske design, der giver dig maksimal støtte i din hverdag og til fest.

Med sneakers fra de bedste brands kan du:

  • Nyde god kvalitet og komfort
  • Undgå ømme fødder på dansegulvet
  • Have sko til ethvert outfit efter egen smag
  • Vælge mellem elegante og farverige modeller

Se også vores udvalg af sneakers hos Skoringen.

Hvad er SNEAX Stores?

Hos Skoringen elsker vi at imødekomme dine behov og fylde hylderne op med populære sko. Det gælder især sneakers, der kun bliver mere og mere moderne. Derfor har vi hos skokæden åbnet vores egne SNEAX Stores, der kun sælger sneakers fra de største brands. Butikkerne fungerer som en stor “shop in shop”. Herinde møder du en spændende og trendy stil, der understøtter de stærke brands på hylderne.

Med SNEAX Stores får du tilbudt noget nyt med et inspirerende univers af sneakers. Butikkerne er et supplement til Skoringens eksisterende butikker, hvor du også kan finde et bredt udvalg af sko og mærker til hele familien. Om du er dreng eller pige, dame eller herre, så har SNEAX masser af sneakers til netop din personlige stil og dine ønsker.

Køb trendy sneakers hos SNEAX

Har du forelsket dig i et par nye sneakers? Læg dem i indkøbskurven og bestil dem hjem med det samme. Vi sørger for, at du altid får gratis fragt, når du handler for over 499,-.
Når du køber SNEAX-varer på skoringen.dk kan du stadig returnere dem til vores webshop. Vil du bytte til en anden model eller størrelse? Så skal du lave en ny bestilling. Du kan også kvit og frit ombytte eller returnere din SNEAX-vare i en fysisk SNEAX-butik. Søg efter nærmeste butik eller skriv direkte til os på mail [email protected].