• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
1524 produkter
Sorter efter:
Du har set 24 ud af 1524 produkter

Sneakers

Ingen sko er så anvendelige som et par sneakers. Sneakers – eller gummisko, som de hedder på godt gammelt dansk – er kort fortalt flade sko i en sportslig stil. De blev opfundet som sportssko med idræt og fysisk udfoldelse som primært formål, men i dag fylder de hvert et gadebillede. Hos mænd såvel som kvinder og børn. Du kan få dem i utallige farve- og formkombinationer, som giver hver sin stil. Hos Skoringen har vi det store udvalg af gummisko, så lad dig inspirere hos os og find det par, som passer til din stil, formål og behov. Eks. et par vandtætte sneakers til en gråvejrsdag?

Gummisko til alle formål

Sneakers er sko-verdenens mest alsidige valg, for de kan praktisk talt gå til alt. Som nævnt blev de før i tiden primært skabt til idrætsudøvere og folk, der var meget aktive, men i dag forholder det sig anderledes. Det hæver ikke længere øjenbryn at se den velklædte direktør med det knivskarpe jakkesæt vælge Nike sneaks i stedet for de blankpudsede herresko. Og når sommeren kommer, myldrer havnefronten med stilsikre kjolebærende kvinder tilsat gummisko i stedet for de højhælede eller sandalerne.

I dag er der så meget fokus på personlig stil, individuelt udtryk og mix af stilarter, at der ikke er de samme fashion no-go’s som tidligere. Alt er tilladt, og det nyder gummiskoene godt af. Sæt dig derfor godt tilrette og lad dig inspirere af vores udvalg hos Skoringen.

Sneakers til hverdag og fest

Uanset om du vil bruge dine nye sko til hverdagens arbejde og skole, fritidens sport, cafe-besøg og biograftur eller til aftenens fest, kan du foretage dine bevægelser med stil. Om du er til den sporty stil eller den mere moderigtige, bestemmer du selv. Udvalget er så stort, at der er langt fra den ene yderlighed til den anden.

De mere sporty varianter som eksempel Adidas eller Puma er perfekte til den aktive dagligdag, hvor bevægelse, sociale stunder og arbejdsmæssige gøremål bliver forenet. Gummiskoene giver en blød og behagelig basis for kroppens trykpunkter, så du vil ikke behøve at bekymre dig om trætte fødder. Du kan også vælge en mere traditionel variant som Tommy Hilfiger eller Tamaris.

Du kan bære dem til en helt igennem sporty stil, men du kan også lade dem være et cool og afslappet modspil til en mere moderigtig stil. Det kan for eksempel være til en skarp blazer og skinny jeans, hvor de afslutter looket med et personligt touch, der signalerer, at du ikke lader dig tryne af ”korrekte” moderegler. Du vil opdage, at dresscoden ikke længere er så hårdt tegnet op, og et par sneakers til festen er ikke længere ensbetydende med, at du er stilforvirret eller ikke kender til de uskrevne anvisninger.

Det er som nævnt heller ikke længere utænkeligt, at du kan iføre dig et skræddersyet jakkesæt eller det store skrud af en kjole og vælge gummisko i stedet for det mere ”pæne” valg. Du finder looket på de røde løbere såvel som til cocktail-festen herhjemme, og valget er et udtryk for personlig stil.

Vis hvem du er med dine gummisko

Individualitet har aldrig været så meget in som nu, og beklædning er i høj grad en af de udtryksformer, du har til rådighed. Beklædningen er det, som folk først ser, så det er her, du kan være med til at vise dem, hvem du er, og hvad du står for. Sko er måske kun en mindre detalje, men sammen med øvrige accessories er det den genstand, der skaber outfittet. Det er prikken over i’et.

Du kan vælge og vrage ud fra dit humør eller stil, og du kan både få nogle, der er meget stilsikre, enkle og strømlinede og nogle, der er vilde, vovede og taler højt. Du kan sågar også få sneakers med hæl, hvis du gerne vil lidt op i de højere luftlag. Fælles er dog, at gummiskoene har en behagelig pasform, som gør det muligt for dig at forene det praktiske med det stilfulde.

Hvordan kan jeg bære mine sneakers?

Du kan iføre dig gummisko til alle lejligheder i dag, og der er som nævnt ikke længere de samme moderegler som tidligere. Derfor kan du for eksempel bruge dit nye par til:

  • Skolen
  • Arbejdet
  • Sport
  • Havearbejdet
  • Festen
  • Ferien
  • Vandreturen
  • Fritidsaktiviteterne

Sneakers er ikke kun til pynt

Hos Skoringen har vi et meget stort udvalg af mærker og typer af sko, for vi ved, hvor vigtigt det rette par sko er. Både for din komfort og din stil. Sko er ikke kun til pynt, for de tjener et langt mere praktisk formål end både øvrigt tilbehør og tøjet. De giver hele din krop støtte og aflastning og sørger for, at du ikke slider mere end højst nødvendigt på kroppen.

Mange af vores sneakers er derfor skabt i samarbejde med eksperter og ortopæder, så fødderne bliver skånet, passet og plejet. Du kan finde varianter med ekstra støtte, hvis du har brug for det, og nogle af vores brands er førende på området. De rette sko giver dig grundlaget for en god dag, hvor du har frihed til at gøre, som du vil.

Find dine sko hos Skoringen

Du kan bestille dine nye favorit sneakers direkte på vores hjemmeside, og du bliver overskueligt og sikkert ledt gennem udvælgelsen og betalingen. Har du spørgsmål, er du naturligvis velkommen til at kontakte os eller komme ned i butikken. Vi står klar med professionel service, så du får netop det par, der passer til dig og dine behov. Vi har noget for enhver smag og stil, og vores udvalg gælder til mænd såvel som til kvinder og børn.