Click & Collect (Afhent inden for 1 time)
Gratis levering (1-3 hverdage)
Gratis retur og ombytning i alle butikker
Click & Collect (Afhent inden for 1 time)
Gratis levering (1-3 hverdage)
Gratis retur og ombytning i alle butikker
Click & Collect (Afhent inden for 1 time)
Gratis levering (1-3 hverdage)
Gratis retur og ombytning i alle butikker
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
1305 produkter
Sorter efter:
Du har set 24 ud af 1305 produkter

Mangler du et par nye sneakers? Så er du kommet til det helt rigtige sted, hvor Skoringen kan tilbyde et stort udvalg behagelige, sporty, farverige, lækre og praktiske sneakers. Et par sneakers kan bruges af såvel herrer som damer og er oftest at finde med flad hæl. Det er dog muligt at finde enkelte modeller af sneakers med hæl også. Vi tilbyder året rundt helt nye og spændende kollektioner, så du altid er sikker på at have de nyeste og hotteste til din rådighed, uanset om du går efter pris, farve, pasform eller noget helt andet. Kig ind og lad dig inspirere og charmere og finde lige netop det, som du holder aller mest af.

Sneakers til alle lejligheder

Et par sneakers passer til mange forskellige lejligheder. De er dejlige og behagelige, så der er perfekte til såvel job som fritid eller fritidsaktiviteter. Andre kan finde på at bruge dem til festlige lejligheder som festsko, hvis man gerne vil bruge et lidt mere “casual” look. Det er ligeledes mulige at bruge en sneakers på de lidt mere varme tidspunkter af året, da flere modeller laves med dejlig varm for, så man holder sig dejlig varm og samtidig behagelig omkring fødderne. Endelig vil du finde, at sneakers er tilgængelige i såvel et klassisk look som de lidt mere nærmest vilde looks og udfordrende udseende. Der er kort sagt noget for alle!

Gummisko er det komfortable og sporty valg

Før i tiden var gummisko primært noget man brugte i forbindelse med sport. Men sådan er det slet ikke længere, og gummisko har for længst sparket sig ind på hylderne i de fleste modeskoforretninger og i kollektioner fra en lang række internationale mærkevarer. I dag bruger både mænd og kvinder i alle aldre gummisko som en smart og samtidig komfortabel hverdagssko, og gummisko fås i en lang række forskellige modeller og stilarter.

Sneakers fra kendte, internationale mærker

Hos Skoringen sælger vi sneakers til mænd, kvinder og børn fra en lang række kendte, internationale mærker. Bl.a. fører vi sneakers fra Adidas, Converse, Lacoste, Puma og mange andre. Dermed kan du hos Skoringen altid finde et kæmpe udvalg af sæsonens lækreste sneakers de populære mærker! Hos Skoringen fører vi også en række af vores egne mærker, som kombinerer kvalitet og design med god pris – det betyder, at du hos os finder sneakers, som du ikke kan købe nogle andre steder end hos Skoringen.

Skoringen har udvalget

Vi tilbyder sko fra mange forskellige producenter, og vi er stolte af at være blandt Danmarks førende, når vi taler udvalg til damer, herrer og børn. Vores produktsortiment er indrettet således, at der er noget at finde for alle uanset smag, køn og pengepungens størrelse. Her på siden kan du klikke rundt og lade dig inspirere og finde lige præcis de par sneakers, som du leder efter dig. Du er altid velkommen i en af vores mange butikker landet over, som står klar til at servicere dig. Husk - Skoringen har butikker i mere end 200 forskellige steder i Danmark samt i Norge, så det vil altid være muligt at finde din helt egen Skoringen butik tæt på hvor du bor.