• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
11 produkter
Sorter efter:
Du har set 11 ud af 11 produkter

Vandtætte sneakers

Vandtætte sneakers kommer med mange fordele. Den innovative gore-tex-teknologi sørger for, at du kan holde dine fødder varme. Samtidig er dine fødder beskyttet mod vand, så du er klar til hverdagen - uanset vejret. Hos Skoringen har vi mange forskellige typer vandtætte sko, så det er bare med at finde et par, der matcher din stil.

Få vandtætte sko med gore-tex-teknologi fra populære brands

Hos Skoringen samarbejder vi med flere forskellige brands, der er specialister i at producere vandtætte støvler og sko. I det store udvalg kan du være sikker på at finde et par vandtætte sko, der både vil forebygge våde fødder og yde god støtte.

Fra disse populære brands finder du blandt andet vandtætte sko hos Skoringen:

Hvis du står og mangler et par sko og er endnu mere nysgerrig på vores udvalg, kan du se alle vores lækre brands her. Her finder du stilfulde mærker fra Danmark såvel som udlandet.

Et par vandtætte sko er ideelle om vinteren

Når årstiden skifter fra efterår til vinter, og temperaturen falder, kan et par vandtætte sneakers hurtigt blive dine bedste venner. På grund af skoenes vandafvisende overflader, skal du nemlig ikke bekymre dig om hverken sne eller vandpytter. Det betyder samtidig, at du kan bevæge dig frit og tage på opdagelse i byen, skoven eller hvor end det passer dig.

Find vandtætte sneakers, der yder fuld komfort

Den specielle gore-tex-membran er både vandafvisende og åndbar. Det betyder, at du kan være aktiv i dine sneakers, uden at det bliver for varmt. Mange modeller kommer desuden med gummisåler, der sørger for et godt greb i jorden, så du undgår vrid.

Du skal derfor heller ikke være bange for at bruge dine vandtætte sneakers som løbesko. Vi har brands, der designer sko i lette og behagelige materialer, der giver en præcis pasform og en åndbarhed, der gør skoene ekstra komfortable.

Hvis dine børn har brug for ekstra tilføjelser til skohylden, har vi også sneakers til børn hos Skoringen. Du kan også finde smarte modeller til de helt små i vores børneunivers.

Find et par sneakers i din yndlingsfarve

Selvom det praktiske element selvfølgelig vægtes højt ved vandtætte sko, kan du ikke komme udenom, at design også betyder noget. Sneakers ses overalt i gadebilledet i dag, og for mange er sko den vigtigste del af outfittet. I udvalget hos Skoringen finder du derfor sko i mange forskellige designs og farver, så du kan definere din egen stil.

I hvilke farver kan du blandt andet finde vandtætte sneakers hos Skoringen?

  • Gul
  • Beige
  • Grøn

Vi har også modeller i mere klassiske nuancer som eksempelvis grå, sort og hvid. Du behøver derfor ikke at indgå kompromisser, da du kan få behagelige sko med den rette pasform, der samtidig er moderigtige.

Find også vandtætte støvler hos Skoringen

Skal du for alvor på eventyr? Måske har du planlagt at vandre dagen lang i stærk vind og udfordrende terræn. I så fald kan du finde et par vandtætte støvler til formålet hos Skoringen. I flere af vores populære modeller finder du den velkendte gore-tex-membran, der yder den samme høje grad af vandtæthed, som du kender.

Du kan være sikker på, at støvlerne er fremstillet i materialer af høj kvalitet, så de tåler at blive brugt og ikke giver ømme fødder eller ankler. De lette materialer tillader samtidig dine fødder at ånde. Det betyder, at du kan tage på eventyr hele året rundt.

Vi hjælper dig med at finde det rette fodtøj

Har du problemer med at finde den helt rette model i den rigtige størrelse? I så fald står vi altid klar til at hjælpe dig. Det kan være, du har spørgsmål til den avancerede gore-tex-membran? Eller måske vil du blot vide lidt mere, om skoen du allerede har udset dig? Uanset hvad står vores kundeservice klar til at tage imod dine spørgsmål.


Vores kundeservice kan også svare på mere generelle spørgsmål omkring betaling eller levering. Hvis du har brug for generel viden vedrørende køb over vores webshop, kan du læse vores handelsbetingelser lige her.