• COVID-19: Alle vores butikker holder lukket til og med 7. februar 2021, men du kan indtil da stadig bestille online. Som altid har vi gratis fragt, og du har mulighed for at vælge levering til pakkeshop. Bestiller du med Click & Collect, kan du afhente din ordre, når vores butikker åbner igen mandag 8. februar 2021. Læs mere her.
  • Hvis du har købt en vare i en af vores butikker eller webshoppen, så er retur- og byttefristen udvidet til at gælde til og med 1. marts 2021. Såfremt restriktionerne forlænges, vil retur- og byttefristen ligeledes blive forlænget.
Gratis ombytning i vores butikker
Gratis levering (1-3 hverdage)
Udvidet returret til og med 1. marts 2021
Gratis ombytning i vores butikker
Gratis levering (1-3 hverdage)
Udvidet returret til og med 1. marts 2021
Gratis ombytning i vores butikker
Gratis levering (1-3 hverdage)
Udvidet returret til og med 1. marts 2021
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
577 produkter
Sorter efter:
Du har set 24 ud af 577 produkter

Intet betyder sommer som et par sandaler. Hvad enten det er forår i Danmark, og du derfor begynder at gøre dig forhåbninger om at lufte tæerne, eller du planlægger en ferie sydpå, kan sandalerne minde dig om sommervarme. Sandaler til damer findes både i elegante versioner og mere casual modeller. Du kan se hele vores brede udvalg af damesandaler herunder, hvor du bl.a. finder mærker som Ecco, Tommy Hilfiger, Rieker og B&CO. Samtidig finder du også både høje sandaler og flade sandaler.

Læs mere om vores dame sandaler lige her

Når vi taler om damer sandaler, findes der et hav af forskellige variationer. Du kan både få de elegante og høje sandaler eller de mere komfortable, afslappende og flade sandaler. Hos Skoringen har vi et stort udvalg af sandaler i rigtig god kvalitet og du kan med garanti finde et par dame sandaler, der matcher lige netop dine behov og ønsker.

Brug dame sandaler til at pifte outfittet til festen op

Med et par høje smukke sandaler eller et par flade sandaler med elegante detaljer, kan du sætte prikken over i’et på ethvert festligt outfit. Samtidig har du muligheden for at få luftet fødder og tæer, når du skal ud og vise dine moves på dansegulvet. Du kan både vælge et par, som er super feminine og går perfekt til både en fin kjole eller et par fede, rå bukser. Eller du kan vælge et par mere rå sandaler, for at skabe et mere cool og biker chick look, når du skal ud og gøre gaderne usikre.

Mærk friheden med et par sandaler

Vi kender alle følelse af varme, svedige og indelukkede fødder og tæer om sommeren når solen bager. Dette kan nemt løses med et par super smarte dame sandaler. Med sådan et par kan du lade dine fødder og tæer få masser af frihed og frisk luft, når du skal ud i den danske sommer eller en tur sydpå. Skal du ud og gå langt i varmen, kan du med fordel vælge et par praktiske dame sandaler fra Ecco, som sidder godt og tæt på foden og sørger for, at du snildt kan gå mange kilometer i varmen. Eller hvis du bare skal et smut ned til stranden, kan du vælge et par klipklappere, der er hurtige at smutte i, når du skal afsted.

Skoringen gør det nemt for dig at få nye sandaler

Hos Skoringen får du altid gratis fragt uanset prisen på de sandaler du køber. Udover det kan du både vælge at få dem leveret hjem til din dør, eller du kan vælge selv at hente dem i en af vores fysiske butikker rundt i landet. Du kan finde din nærmeste butik lige her. Desuden kan du altid enten ombytte eller returnere dem i en af vores fysiske butikker, hvis du skal have dem i en anden størrelse, eller hvis sandalerne alligevel ikke faldt i din smag.