• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
177 produkter
Sorter efter:
Du har set 24 ud af 177 produkter

Marco Tozzi – modesko til den moderne kvinde

Med næsten 40 år på bagen, har skomærket Marco Tozzi skabt stor succes internationalt. Faktisk forhandles Marco Tozzi-sko i mere end 70 lande verden over. Og trods det italiensk-klingende navn, er mærket faktisk en del af det tyske Wortmann Group, der også forhandler blandt andet sko fra det populære brand, Tamaris. Marco Tozzi-sko er kendt for deres klassiske, stilrene og tidløse design, der så let som ingenting passer ind i enhver garderobe.

Hos Skoringen har vi et bredt og alsidigt udvalg af sko fra Marco Tozzi. Gå på udkig blandt de mere end 150 modeller af lækre sneakers, loafers, sandaler, boots og stilletter.

Materialer af høj kvalitet

Et af kendetegnene ved sko fra Marco Tozzi er de lækre materialer, skoene udføres i. Det er meget ofte læder, ruskind og skind, der præger ydersiden af de flotte sko. Det betyder for det første meget høj komfort, fordi alle materialer tilpasser sig dine fødder efter lidt tid, så du får et par sko, der er som skabt til dig. Derudover er det alle langtidsholdbare materialer, der kan være med dig i rigtig mange år, hvis du passer godt på dem, og som også holder sig flot længe.

Marco Tozzi laver også sko i genanvendt plastik, for eksempel plastflasker, og bidrager således til den bæredygtige agenda. Det er noget, vi hos Skoringen vægter meget højt. Derfor har vi en hel kategori dedikeret til bæredygtighed.

Et bredt udvalg fra Marco Tozzi

Mærkets store succes skyldes ikke bare deres mangeårige erfaring eller deres kvalitetsmaterialer. Det skyldes også det brede sortiment, der omfatter stort set alle de typer sko, du kan forestille dig. Det er alt lige fra fede, moderigtige sneakers til lækre støvler med og uden hæl. Derimellem er der lette ballerinasko, luftige loafers, cool Chelsea Boots, stilrene stilletter og meget mere. På den måde er du sikker på, at du ved at søge på Marco Tozzi får hele paletten frem, uden at skulle lede blandt en masse forskellige mærker og sider for at finde dine nye sko til arbejde, fest eller et bestemt outfit.

Marco Tozzi-sko er klassiske, men ofte med et twist. Det kan være en skøn farve som rød eller gul, pels, nitter, spænder eller nitter. De designer også sko med dyremønster, f.for eksempel imiteret slangeskind eller leopardprint. Der er altså noget for enhver smag og til enhver stil.

Hold ruskind flot med særskilte plejeprodukter

Ruskind er et naturmateriale, der holder sig flot i mange år, hvis du passer godt på det. Med den rette imprægnering og pleje er du godt på vej. Ruskind er lavet af bagsiden af skindet på dyret og er dækket med store fibertrævler. En ruskindsbørste er et must-have, hvis du gerne vil genopfriske ruskindet, så det holdes lækkert at se på. Ruskind kan nemlig komme til at se glat ud over tid, fordi fibrene lægger sig ned. Børsten bruges til at løfte luven, altså fibrene, og på den måde fjerne pletter og stødmærker på ruskindssko.

Hos Skoringen har vi masser af pleje- og imprægneringsprodukter til både skind, ruskind og tekstiler, så du kan give dine nye sko en rigtig god start. Vi hjælper dig hjertens gerne med at finde de rette produkter. Du er altid velkommen ind i en af vores 185 butikker, eller til at sende os en mail. Vores dygtige personale står klar til at hjælpe med at besvare alle dine spørgsmål.