Click & Collect (Afhent inden for 1 time)
Gratis levering (1-3 hverdage)
Gratis retur og ombytning i alle butikker
Click & Collect (Afhent inden for 1 time)
Gratis levering (1-3 hverdage)
Gratis retur og ombytning i alle butikker
Click & Collect (Afhent inden for 1 time)
Gratis levering (1-3 hverdage)
Gratis retur og ombytning i alle butikker
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
178 produkter
Sorter efter:
Du har set 24 ud af 178 produkter

Vagabond er cool svensk design og mode udført som superlækkert håndværk. Med et vaskeægte strejf af det nordiske leverer Vagabond høj kvalitet og trendsættende fashion til ham og hende, der gerne vil være lidt længere fremme i skoene end alle andre. Med en historie der går næsten 50 år tilbage, har Vagabond en enorm erfaring, og deres store kompetencer der er opbygget over denne lange årrække, kommer tydeligt til udtryk i dette udvalg af Vagabond fodtøj, der strækker sig fra sneakers sko, til sandaler og stiletter.

Vagabond - Historien om svensk kvalitet
Historien om Vagabond strækker sig helt tilbage til 1973, men selvom mærket nærmer sig sit 50 års jubilæum, har mærket aldrig været så innoverende og nytænkende som det er tilfældet nu. Siden dag et har fokus været på håndværket, og i løbet af årene er det blevet til et hav af innovative designs, alle med udgangspunkt i de helt rigtige materialer, samt den bedst mulige kvalitet. Det har betydet et udvalg der i dag er mere end 2 millioner ssko solgt på verdensplan hvert år. Vagabonds succes bunder ud i den detaljeorienterede tilgang til skoproduktion, og du specielt pasform og komfort er kerneelementer i alle Vagabond skos design.

Skoringens udvalg af Vagabond sko
Det svenske mærke står for enkle og moderne kvalitetssko med lækre detaljer og materialer i topkvalitet. Vagabond sko er til mænd og kvinder, der er med hvor det sker indenfor fashion, og til den modige og trendbevidste, der ikke er bange for at være først med det nye.

Skoringen har flere end 110 forskellige modeller på lager fra Vagabond enten i butik eller på webshoppen. Udvalget spænder selvfølgelig på tværs af begge køn og du finder modeller fra støvler, vinterstøvler, til sneakers, plateau-og snøresko.

Priserne starter typisk omkring 600 kr. for Vagabund fodtøj og fortsætter op til ca. 1.300 kr. , men så er kvaliteten også i top. Materialevalget er i top og netop materialerne sammen med solide konstruktioner gør Vagabond støvler og sko komfortable og slidstærke.

Vagabond støvler og sko til de bedste priser
Under udsalg kan du selvfølgelig være heldig at finde vores Vagabond sko og støvler til priser der er HELT i bund. Hold også øje med voresrestsalg, hvor du også kan finde stærkt nedsatte sko og støvler fra Vagabond.