• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
135 produkter
Sorter efter:
Du har set 24 ud af 135 produkter

Vagabond

Vil du gerne have et par sko, der kombinerer omsorg for dine fødder med en rasende flot stil og en overkommelig pris? Så bør du se nærmere på Vagabond sko. Vagabond er et svensk skomærke med knap 50 år på bagen, som forener det praktiske med det stilfulde. Håndværket er i fokus og spejler alt det gode fra den nordiske atmosfære. Hos Skoringen har vi et stort udvalg af Vagabond sko til både herrer og damer, og du kan få sneakers såvel som sandaler, ”pæne” sko og støvler.

Vagabond – sko, du kan gå i

Navnet Vagabond leder tankerne hen på en eventyrlig eksistens, hvor der gøres op med samfundets normer. Føddernes virke er i centrum, hvor du udskifter computerstolen med dine sko som det primære værktøj. Du traver derudad, og det er fødderne, der skal bære dig. Du får derfor brug for gode sko, der kan gøre din rejse lettere.

Mentaliteten bag ovenstående tanke er grundpillen i Vagabond, hvor håndværk og kvalitet går hånd i hånd for at skabe det bedste fundament for dine fødder. Og det er uanset, om din ”rejse” kun går over til skrivebordet, eller om den tager dig med ud på eventyr.

Sortimentet et stort og omfangsrigt, så alle behov og præferencer bliver dækket, men fælles for alle skoene er, at der er tænkt over udformning såvel som opbygning. Pasform er i højsædet, så du kan bevæge dig uhæmmet og frit samtidig med, at dine fødder får den bedste støtte.

Hos Skoringen kan du få følgende typer af Vagabond sko:

  • Sandaler
  • Sneakers
  • Støvler

Og du kan få dem i følgende materialer:

  • Canvas
  • Nubuck
  • Ruskind
  • Skind
  • Tekstil

Sko til hverdag

Hverdagen udgør den største del af vores vågne timer, og på samme måde som vi passer på vores ryg med en god madras, bør vi passe på vores fødder med et par velvalgte sko. Vagabond sko er designet til at gøre netop det, og i hverdagen er et par gedigne sneakers et godt valg. De er ”socialt accepterede” i dag som beklædning på jobbet, og de har en blød pasform og er meget absorberende. Perfekt, når du skal have dem på i mange timer og eventuelt bevæge dig meget.

I vores Vagabond sneakers sortiment har vi noget til mænd såvel som kvinder, og du kan både få neutrale og mere farverige. Du kan vælge imellem flere materialer, farver, udtryk, priser og snøresystemer, så du kan få den variant, der passer til din stil og præferencer. Brug også dine Vagabond sneakers til øvrige fritidsaktiviteter – du kan endda iklæde dig dem sammen med jakkesættet eller kjolen til festen.

Vagabond sandaler til ferie og fest

Når vejret bliver varmere, er der intet så godt for fødderne som at få et nyt hjem i friere omgivelser – nemlig sandalerne. Fødderne bliver befriet for de lukkede skos sydende varme og kommer ud i det fri, hvor de bedre kan ånde. Og det gør godt for alle uanset køn. Du kan vælge mellem flere typer af sandaler – for eksempel sandaler til ham, sandaler med hæl eller flade sandaler til hende.

Vores Vagabond sandaler er primært Vagabond damesko, og sortimentet dækker alle typer af aktivitet. Du kan både få de flade og praktiske til dagligdagens opgaver og bevægelse, og skoene har en dejlig pasform, som gør, at du ikke blive træt eller får ondt. Du kan dresse dem op og ned i forbindelse med dit outfit således, at du kan få det udtryk, du selv ønsker. De flade Vagabond sandaler er ligeledes perfekte til sommerferien, hvor du kommer til at gå meget. Så kan du nyde sydens sol uden at få stegte tæer.

Hos Skoringen tilbyder vi også Vagabond plateau-sko og med hæl, så du kan komme lidt op i de højere luftlag. Skoene med hæl er perfekte til festen eller bare den lidt festlige lejlighed, hvor du ønsker lidt glamour og luksus. Der er nogle for enhver smag – både med lav og høj hæl. Vælg enten en farverig eller neutral festvariant efter personlig stil, og skab det outfit, du selv ønsker. Vi har også ”pæne” Vagabond sko til både til herrer og damer.

Vagabond støvler til den koldere tid

For at give dig et komplet sortiment har vi hos Skoringen også et bredt udvalg af Vagabond støvler til de koldere måneder. Der er modeller til både mænd og kvinder, og flere stile og typer er repræsenteret. Du kan få flotte Vagabond herrestøvler til den traditionelle mand såvel som den mere sprælske samt for eksempel Vagabond snøresko.

Vores Vagabond damestøvler passer til både den unge og ældre kvinde, og udvalget byder på variationer inden for det traditionelle, nytænkninger og nyfortolkninger. Vælg mellem forskellige farver og lukninger, for og højder. Få de korte ankelstøvler fra Vagabond, de lange støvler eller noget midt imellem.

Støvler er den type fodbeklædning, du kan anvende til alle lejligheder. De er skabt til det køligere brug, hvilket i Danmark snildt kan tælle sommeren også, og de vil især se flotte ud til festen under kjolen eller over de stramme eller stumpede bukser.

Find dine Vagabond sko hos Skoringen

Det er vigtigt for os, at du får en god oplevelse, når du handler hos Skoringen. Vi har opbygget vores hjemmeside med dig in mente, så du får de bedste forhold for let og enkelt at kunne finde de Vagabond sko, du har set dig lun på.

Du kan bestille dine nye favoritter direkte her på hjemmesiden, og du kan trygt handle hos os. Vi er med dig hele vejen, hvis du har spørgsmål. Du kan også snuse lidt rundt på hjemmesiden og købe i butikken, hvis du foretrækker det. Vi hjælper dig uanset hvad, så du kan blive en Vagabond oplevelse rigere.