• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
10 produkter
Sorter efter:
Du har set 10 ud af 10 produkter

Vagabond: Kvalitetsstøvler og -sko til herre

Elsker du også høj kvalitet og stilrent design? Så er Vagabonds støvler og sko til herre muligvis noget for dig. Vagabond leverer nemlig et bredt sortiment af fodtøj, hvor kvalitet, komfort og stil er i højsædet.

Klik rundt her på siden, og find dine næste Vagabond-sko, sneakers eller herrestøvler.

Find stilfulde Vagabond-sko til enhver lejligheder

Her på siden kan du udforske vores skønne sortiment af Vagabonds støvler og sko til herre. Du finder modeller i høj kvalitet med god komfort og stilfuldt design, og du kan derfor roligt bruge skoene hele dagen og til flere forskellige lejligheder.

Skal du eksempelvis på arbejde og efterfølgende til fødselsdag hos venneparret? Et par elegante herrestøvler eller et par stilfulde og afdæmpede sneakers vil med sikkerhed passe til begge lejligheder. Med Vagabond får du altså en alsidig sko, du kan bruge alle dage.

Så klik endelig rundt, og find dit favoritpar - hvem ved, måske ender du med to.

Hvilket par herresko skal du vælge?

Her på siden finder du blandt andet:

  • Støvler
  • Sneakers
  • Snøresko

Du har altså gode muligheder for at finde lige det par sko, du har brug for hos Vagabond. Skulle det dog ske, at du ikke finder et par, der opfylder dine behov, så har vi hos Skoringen også et bredt udvalg af andet kvalitetsfodtøj, ligesom du kan udforske vores mange mærker.

Dét kan du overveje, når du vælger sko

Når du skal vælge din Vagabond-støvler eller -herresko, kan du med fordel overveje, hvad du skal bruge fodtøjet til. Skal du eksempelvis bruge dem til et bestemt sæt tøj? Eller til en bestemt årstid? Valget af sko skal nemlig gerne passe til brugen.

Hvis dine sko skal matche et bestemt sæt tøj, kan du indtænke farver og stil. Skal du eksempelvis bruge dem til et businessmøde, hvor du skal have blåt jakkesæt på, kan du gå efter den klassiske snøresko i afdæmpede farver. Skal du omvendt bruge skoene til fest hos vennerne, kan et par sneakers være det rette valg, da de i stil passer til det mere afslappede look.

Er skoene fra Vagabond tiltænkt en bestemt årstid, kan du overveje, hvor varme de skal være, og om de skal tåle regn og slud. Skal du bruge dit nye fodtøj om vinteren eller i løbet af efteråret, kan et par Vagabond-støvler til herre være de rette for dig. Skal skoene bruges om sommeren, har du muligvis mere brug for en klassisk snøresko eller en stilet sneakers.

Find dine Vagabond-støvler og -sko på tilbud

Har du fundet dine næste Sko fra Vagabond? For eksempel et par lange støvler eller en flot businesssko? Du kan bestille dem allerede i dag online hos Skoringen. Vil du gerne prøve dem på først, er du selvfølgelig også velkommen i en af vores mange landsdækkende butikker.

Endelig skal du vide, at det godt kan betale sig at holde øje med vores outlet og udsalg her på siden, da de mange flotte herresko fra Vagabond kan dukke op her. Og så gælder det om at være hurtigt, før andre er det.