• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
95 produkter
Sorter efter:
Du har set 24 ud af 95 produkter

Gabor – sko til enhver kvinde

Ønsker du sko, der både er flotte udenpå og behagelige indeni, bør du overveje et par Gabor sko. Det er et tysk skomærke med mere end 100 års erfaring i at producere damesko. Vælg mellem mange forskellige design og variationer lige her hos Skoringen.

Det er et af de førende mærker inden for damesko. Gabor er et kendt og troværdigt mærke, fordi hvert eneste par Gabor sko har kvaliteten og designet i orden. Det følger tidens trends, men brandets sko kan bruges i flere sæsoner uden at gå af mode. Derudover er mærket kendt for god komfort, lækre materialer og godt håndværk.

Hos Skoringen har vi altid et godt og bredt udvalg af forskellige Gabor damesko, både Gabor sandaler, støvler, stiletter osv. På den måde kan du altid finde det par sko, som du står og mangler.

Med håndværket og kvaliteten i fokus

I 1919 lavede Pius Gabor den første Gabor sko i Tyskland. Mærket er sidenhen vokset enormt, men det er stadig familieejet og har samme fokus på kvalitet og håndværk. Gabor er et globalt mærke, og du kan også få fingrene i det i Danmark. Virksomhedens varemærke er den høje kvalitet, der indebærer brugen af de bedste materialer og fokus på det gode håndværk.

Der er dog sket meget siden 1919, og brandet er i dag blandt et af de mest innovative. Deres mål er at lave kollektioner med sko til enhver kvinde. De har f.eks. lige introduceret deres nye sålteknologi rollingsoft for optimal komfort hele dagen.

Med mere end 100 års erfaring i branchen kan du føle dig sikker ved at vælge et par Gabor sko. Du får et stort sortiment at vælge mellem – alle lavet af de bedste materialer i moderigtige design. På den måde skulle der være komfortable sko med lige det udtryk, du ønsker dig.

Hvorfor skal du vælge Gabor sko?

Hos Skoringen har vi altid et stort udvalg af sko fra forskellige mærker. Gabor sko er til dig, der:

  • Gerne vil have slidstærke sko lavet af de bedste materialer
  • Ønsker at kunne vælge mellem mange forskellige design
  • Vil have sko der er behagelige at have på hele dagen lang
  • Leder efter sko, der passer optimalt til netop dine fødder

Lyder det som noget for dig? Tjek det store udvalg af lækre sko i mange varianter hos Skoringen. Find dit nye par allerede i dag!

Gabor rollingsoft for optimal komfort

Skobranchen er i konstant udvikling, og der kommer hele tiden ny teknologi. Gabor rollingsoft er et af de nyeste tiltag. Det er en sål, der gør, at du kan have skoen på hele dagen uden at få ømme fødder.

Det er en superlet sål i flere lag for den bedste gangoplevelse. Derudover har den en indbygget stabilisator under fodbuen, der følger fodens bevægelser for den bedste støtte. I skoen er der desuden en indvendig sål, som kan tages ud.

Rollingsoft er den perfekt teknologi til dig, der ofte er på fødderne i lang tid. Din fod vil få den bedste støtte, og ydersålen har skridsikre egenskaber, så du altid står fast. Rollingsoft findes især i Gabor sneakers.

Sko til alle slags fødder

Det er mærkets mål at producere sko, der passer til enhver kvinde. Mærket bruger ofte bløde materialer, der former sig efter foden for at give den bedste komfort.

Materialerne er desuden luftige, så dine fødder ikke bliver indelukkede i skoen. Det vil mindske følelsen af indelukkede fødder og give dig en behagelig fornemmelse – selv i varmt vejr.

Mange af deres sko har desuden fleksible lukkemekanismer, der gør dem nemme at justere. Du kan f.eks. få sandaler med velcroluk, Gabor pumps, Gabor ballerinaer med elastikkile samt Gabor sneakers med snørebånd. De er derfor også et godt valg til dig med lidt bredere fødder.

Find nemt sko til enhver lejlighed

Der findes Gabor sko til enhver lejlighed, så du altid kan få den bedste komfort og det flotteste design:

  • Til hverdagen: Når du bruger en hel dag på fødderne, er det vigtigt med det rigtige fodtøj. Her er Gabor sneakers et godt valg. De har innovativ sålteknologi og en god pasform, der mindsker risikoen for vabler og ømme fødder.
  • Til særlige begivenheder: Når du skal til fest eller andre særlige lejligheder, vil du gerne se godt ud. Her er Gabor støvler, stiletter eller støvletter et godt valg. De findes i mange forskellige design og farver, så du kan matche dem med ethvert outfit.
  • Til varme dage: Når du skal gå ture i sommervarmen eller på ferie i syden, er behageligt fodtøj altafgørende. Der er nemlig ikke noget værre end varme, svedige fødder. Vælg derfor et par flotte sandaler. De fås både med hæl til grillfesterne, uden bagklap til stranden og med god støtte til vandreturene.
  • Til vintermånederne: Når det begynder at blive koldt, er det en god idé at finde de forede sko frem. Mærket har et stort sortiment af lækre støvler og støvletter, der vil holde dine fødder varme og tilpas.

Køb dine Gabor sko hos Skoringen

Mangler du et nyt par sko? Hos Skoringen har vi altid et stort udvalg af lækre Gabor sko til gode priser. Vi har desuden ofte sko fra Gabor på udsalg. På den måde kan du få den bedste kvalitet til en endnu bedre pris. Tjek vores restsalg for at finde Gabor sko på udsalg.

Handler du i vores webbutik, får du leveret skoene direkte til din dør eller din nærmeste Skoringen-butik. Derudover får du selvfølgelig gratis returnering eller ombytning i en af vores 120 lokale Skoringen-butikker.

Vælg et par lækre sandaler, sneakers eller støvler fra Gabor. Find dem hos Skoringen, og bestil dit par allerede i dag!