• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
8 produkter
Sorter efter:
Du har set 8 ud af 8 produkter

Forkæl dine fødder med en Gabor pump

Det er ikke altid en fest for fødderne at være klemt ned i høje hæle, men med en Gabor pump er det tæt på. Gabor har nemlig over 60 års erfaring med at designe og skabe sko til kvinder, som er både behagelige at gå i og flotte at se på.

Gabor pumps er lavet af lækre skindmaterialer og designet til dig, der vil se smart ud i høje hæle, men ikke vil gå på kompromis med pasformen. Hos Gabor finder du alt fra helt klassiske sorte pumps til trendy designs med forskellige hælhøjder og i forskellige farver.

Gabor er gedigent tysk kvalitetshåndværk, og deres sortiment rækker langt ud over pumps. Hos Skoringen forhandler vi selvfølgelig også andre skønne sko og støvler fra Gabor. Uanset om du vælger en Gabor pump, sneaker eller støvlet, kan du være sikker på, at dine fødder vil takke dig. De er nemlig kendt for deres suveræne komfort.

Gabor pumps til enhver smag

Den klassiske pump er en sko uden kig til tæerne, som stilfuldt omslutter foden. Traditionelt sidder pumps fast på foden uden nogen form for snører omkring anklen, men i dag findes de i mange forskellige designs. Du kan blandt andet få pumps med:

  • Slingback
  • Peep toes
  • Kilehæl
  • Plateausål
  • T-remme

Gabor har også et stort udvalg af pumps, og hos Skoringen finder du Gabor pumps til enhver smag, som du kan bruge året rundt. Det skønne ved pumps er nemlig, at de er ideelle helårssko.

Når solen skinner og fuglene kvidrer, kan du bruge dem i kombination med bare ben og din yndlingskjole. Når bladene skifter farve, og sensommer bliver til efterår, kan du skifte yndlingskjolen ud med bukser og beholde dine Gabor pumps på. De er lukkede omkring tæerne, og holder derfor langt ind i efteråret.

En Gabor pump er god til både hverdag og fest

Det bedste ved at investere i en klassisk Gabor pump er, at du får et par højhælede sko, du altid har lyst til at hoppe i. Til hverdag pepper et par pumps hurtigt dine slidte jeans op. Til festlige lejligheder kan du danse hele natten i dine Gabor pumps.

Et par gode pumps kommer lynhurtigt til at stryge ind på listen over dine basisfavoritter. Det er nemlig den type sko, du gang på gang hiver ud af skabet, når du mangler en sko med hæl til at løfte dit outfit.

Når du vælger dine nye yndlingspumps, er pasform og stabilitet alfa og omega. Særligt hvis du går efter den helt klassiske Gabor pump uden rem eller snører. En pump skal sidde godt fast på din fod, så du ikke glider.

Gabor er helt fremme i skoene, når det kommer til pasform og stabilitet. De designer gennemtænkt og gennemarbejdet fodtøj, og Gabor pumps er formet efter gamle principper for skohåndværk kombineret med nye innovative designmetoder. Det sikrer, at du kan forkæle dine fødder med et par lækre, velsiddende pumps.

Find dine næste yndlingspumps hos Skoringen

Vi forhandler selvfølgelig ikke kun Gabor pumps hos Skoringen. Både i vores fysiske butikker og på vores hjemmeside finder du et stort udvalg af pumps i forskellige farver, materialer og størrelser. Så du har rig mulighed for at finde den helt rigtige Gabor pump eller en anden sandal med hæl, som kan flytte ind i din garderobe.