• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
32 produkter
Sorter efter:
Du har set 24 ud af 32 produkter

Gabor sandaler

Er klimaet ved at skifte fra de hårde, kolde, voldsomme og mørke dage til de mere varme, luftige, lune og behagelige forår og sommeraftener? Og har du indtil videre måtte nøjes med de tætsiddende, tykke, sommetider tunge og alt for varme sneakers eller støvler? Måske har du allerede et par sandaler fra sidste sommer, som du måske vil genbruge, men de er tydeligt slidte og brugte?

Så kan vi her hos Skoringen introducere det bedste alternativ for dig. Gabor sandaler er af en eminent og helt ufattelig liga. Det er et tysk brand, som er blevet grundlagt af Joachim og Bernhard Gabor i 1949. Hele produktionsprocessen startede i en by kaldt Barmstedt. En fin lille historie var startskuddet til deres kæmpe univers inden for modesko branchen.

Det var takket været salget af deres fars guldur, at brødrene fik mulighed for at investere i en symaskine, så de kunne starte produktionen af modesko. Det startede altså lokalt og blev tydeligvis med tiden en kæmpe global succes. En kombination af hårdt arbejde, eftertragtet håndværk og talentfulde designs var en god opskrift.

Men hvordan adskiller Gabor sandalerne sig fra alle de andre slags som man kan finde? Det er en reel tanke, men en af de mest bemærkelsesværdige værdier som firmaet ligger stor vægt på, er den måde, man behandler og tackler miljø- og klimaområdet på. Det er en værdi, som man sørger for er i tydelig fokus. Det vil sige, at de tager et kæmpe ansvar på netop dette område. Deres engagement inden for dette er sågar blevet prisbelønnet.

Så hvis du selv går op i miljøet, sundhed og samfundet som helhed, så er Gabor det helt rigtige mærke at støtte op om. Samtidig med at du støtter et fantastisk formål, så bliver du naturligvis belønnet med et sæt Gabor sandaler, der både kan fungere som et funktionelt og æstetisk produkt på din personlige skohylde derhjemme.

Det må da betragtes som værende det ultimative at være i stand til at bakke op om en god sag samtidig med man får et produkt, som man selv kan få stor og ekstrem positiv glæde af med tiden.

Højt niveau af funktionalitet og æstetik

Gabor sandaler indeholder både et højt niveau af funktionalitet og æstetik. Det vil sige, at de formår det sværeste inden for sko universet, hvor de kombinerer godt håndværk med et lækkert design.

Det funktionelle udtryk kommer til sin ret ved deres store fokus på mange forskellige pasformer. De har produceret sko, hvor fodens pasform naturligvis skal kunne forenes med selve sandalen.

Det skal ligeledes tilføjes at sandalerne har evnen til at give dine fødder den bedste form for underlag. Det gøres ved at være fleksibel. Det høje niveau af disse værdier er muligt grundet brandets erfaring. Det vil sige, at du får høj kvalitet ved at købe sandaler fra Gabor.

Det æstetiske ved Gabor sandalerne skinner igennem ved at du kan finde sandaler i alverdens udtryk, mønstre, former og farver. Der er den spraglede, flerfarvede og mønstrede sandal, som kan matche perfekt til fest- og fritidsbrug, men der findes modsat også den ensfarvede og afdæmpede sandal, der kan bruges i både hverdags- og arbejds relaterede situationer.

Ender du med at blive så glad for dine Gabor sandaler, at du ikke ville vide, hvad du ellers skulle tage på i sommervarmen, så kan du med fordel huske at bruge vores rengøringsprodukter og andre tilbehørsprodukter, der er med til at forlænge levetiden.

Gabor sandaler til enhver smag

Hos Gabor findes der sandaler til enhver smag. Deres enorme erfaring og lange levetid gør det muligt at have en finger på pulsen inden for de nyeste og mest opdaterede trends i denne branche. Man kan derfor altid være forberedt på, at når man anskaffer sig sandaler fra Gabor, at man selv vil få den sejeste og smarteste stil.

Er du mest til de klassiske Gabor sandaler fra 2017 eller foretrækker du en anden type Gabor sandal, der skal pryde dit skoskab? Det er vigtigt, at du finder lige netop de sandaler, der passer til din personlige smag, så du får det mest ultimative udbytte af dit køb.

Når der findes mange forskellige typer og slags Gabor sandaler, så er det også for at du har mulighed for at sammensætte og kombinere sandalerne med alle dine outfits. Det skal nemlig altid være nemt og bekvemt at sætte vores sandaler sammen med dine tøjvalg.

Leder du for eksempel efter andre sko fra selv samme mærke, da du netop er blevet utrolig glad og tilfreds med Gabor, så kan du naturligvis surfe rundt i vores store og brede varesortiment af sko fra Gabor her.

Funktionelle sandaler fra Gabor

Et par sandaler er oplagte til de solrige dage og lune sommeraftener. Sandaler giver dig luft og frihed til dine fødder. Deres design og åbne form giver en behagelig følelse af at gå i bare tæer, men hvor du også får god støtte til foden. Måske er det derfor ikke så underligt, at sandaler er så populære i hele verden.

Du finder sandaler i mange forskellige designs, hvor former og farver hele tiden ændrer sig. Man kan sige, at sandaler efterhånden ikke bare er et praktisk fodtøj - de er blevet en trendy modesko.

Når Gabor designer deres sandaler, så tager de hensyn til, hvor meget den individuelle fod fylder. De tager endda også hensyn til, at ens fødder typisk hæver sig lidt i varmen. Ekstra bredde og komfort giver dermed dine fødder en bedre pasform, så der er god plads til tæerne, forfoden og vristen. Sandaler fra Gabor kan tilpasses efter dine fødder med spænder, velcro eller stropper.

Med et par sandaler fra Gabor bliver sommeren lidt lettere og lidt mere komfortabel. Materialerne i sandalerne er af høj kvalitet, der giver dig en passende komfort, og det grundige håndværk sikrer et flot design.

I fremstillingen af sandalerne bruger Gabor naturlige råmaterialer, der gennemgår strenge kvalitetskontrol. For eksempel er kalveskind lette at pleje, og gør det lettere for dine fødder at ånde, hvilket jo er vigtigt om sommeren. Deres fleksible såler bliver lavet af bløde materialer, der både støtter og aflaster dine led.

Siden 1949 har Gabor fremstillet fodtøj i høj kvalitet, så derfor har de mange års erfaring inden for produktionen af solidt fodtøj. Så forkæl dine fødder med et par sandaler fra Gabor, og få en dejlig følelse af sand velvære. Du kan også se Skoringens samlede udvalg af sandaler her.

Køb Gabor sandaler online hos Skoringen

Synes du, at et par smarte sandaler fra Gabor lige er noget for dig, så kan du nemt og hurtigt bestille dine favoritter direkte hjem til dig via vores webshop. Så behandler vi din ordre så hurtigt som muligt og sender dine nye sko hjem til dig - vi ved nemlig, at du er spændt på at tage skoene i brug.

Hos os kan du altid forvente en hurtig levering. Vi opdaterer hele tiden vores udvalg, så du har mulighed for at få de nyeste sandaler.

Alternativt har du også altid mulighed for at komme og prøve skoene i en af vores mange fysiske butikker. Her finder en oversigt over vores butikker. Vi er parate til at hjælpe dig med at finde de helt rette sandaler. Vi ser frem til at modtage din ordre, og vi håber, at du bliver glad for dine nye sandaler fra Gabor.