• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
15 produkter
Sorter efter:
Du har set 15 ud af 15 produkter

Gabor støvler giver glade fødder

Når du hopper i et par Gabor støvler, omsluttes dine fødder af tysk kvalitetsdesign. Gabor har designet sko og støvler i mere end 60 år, og de ved, hvad de laver, når det gælder komfort og kvalitet.

Støvler og støvletter fra Gabor er designet med fokus på ergonomi og komfort. Gabor støvler skal ikke bare pynte på fødderne. De skal holde dine fødder varme og være behagelige at have på hele dagen. Når du vælger vinterfodtøj fra Gabor, får du bløde såler, en ergonomisk formet fodseng og glade fødder.

Gabor er et mærke med stolte traditioner og mange år på bagen. Det betyder dog ikke, at Gabor ikke følger med tiden. De kombinerer klassiske dyder og håndværkstraditioner med moderne teknologi og innovativt skodesign.

Hos Skoringen kan du både blive fristet af de nyeste Gabor-kollektioner eller gå på opdagelse i vores Gabor støvler udsalg. Hvis du finder et rigtig godt tilbud, kan du både forkæle dig selv med et par klassiske Gabor støvler til din basisgarderobe og et par trendy Gabor støvletter til vinterens fester.

Vælg de rigtige Gabor støvler

Hvis du er på jagt efter et par bløde, lune og komfortable støvler til at bære din fødder gennem det danske vinterland, er Gabor et godt valg. Gabors sortiment spænder vidt og bredt. Både når det gælder design, materialer og pasform. De har et stort udvalg af støvler, og du kan vælge lige præcis det par, der passer til dig og din hverdag:

  • Klassiske Gabor støvler: Alle kvinder fortjener en klassisk støvle i garderoben, som kan hives frem sæson efter sæson. Hos Gabor finder du både den helt klassiske sorte damestøvle uden nogen dikkedarer og støvler med et moderne tvist eller en rå detalje.
  • Gabor støvletter til enhver lejlighed: Støvletter er korte støvler, der dækker 5-10 centimeter over ankelknoen. Gabor designer både feminine støvletter, der spiller smukt sammen med strømpebukser og en elegant kjole, og praktiske støvletter, du kan hoppe i, når du skal en tur i skoven.
  • Praktiske støvler fra Gabor: Det danske vinterland kalder på praktisk fodtøj, der kan klare en god, lang gåtur ud i det blå. Vælg eksempelvis et par snøresko med solide såler, du har lyst til at have på hele dagen. Husk at imprægnere dine støvler, før du tager dem i brug, så de kan holde til mange lange gåture.

Kan du ikke finde nogen støvler fra Gabor, der passer til dig? Hos Skoringen har vi et stort udvalg af forskellige støvler og støvletter i alverdens materialer og farver fra både danske og internationale mærker. Find lige præcis de støvler, du mangler til at holde din fødder varme og smarte hele vinteren.

Beskyt dine Gabor støvletter og støvler

Den danske vinter kan være lang, mørk og hård ved dit fodtøj. Hvis du vil sikre, at dine Gabor støvler holder sig pæne år efter år, er det vigtigt, at du passer godt på dem. Sørg for at imprægnere dem, så de er beskyttede mod det danske vintervejr, og rengør dem jævnligt, så de holder sig pæne og præsentable.

Uanset om du vælger et par klassiske Gabor støvler, et par fikse Gabor støvletter eller praktiske snørestøvler, anbefaler vi hos Skoringen, at du behandler dem med et godt plejeprodukt. Hos Skoringen har vi et stor udvalg af plejeprodukter, du kan forkæle dine støvler med.

Elegante støvler fra Gabor

Et par elegante ankelstøvler er det perfekte fodtøj til overgangsperioderne, når det bliver lidt for koldt at gå i enten pumps eller sneakers, mens det samtidig er for mildt til lange støvler. Det kan selvfølgelig også være, at du bare har lyst til en smart forandring i dit outfit - og så er Gabor lige et brand for dig.

Gabor er nemlig din garanti for at være med på de nyeste trends, hvor komfort ligeledes er i fokus. Hvis du har lyst til at løfte dit outfit, så kan du sagtens vælge et par støvler fra Gabor. Hos Gabor er de nemlig gode til at se de nye tendenser inden for modeverden, som de så implementerer i deres designs og kollektioner.

Gabor har et mål om at fremstille støvler, så du kan føle dig godt tilpas dagen lang. Materialer og skind af høj kvalitet, grundigt håndværk og fleksible såler er med til at sikre, at du får nogle støvler, der både er elegante og komfortable i hverdagen.

Alle fødder er forskellige og de enkelte ønsker og behov, som netop du kan have til en god støvle adskiller sig måske fra andres præferencer. Derfor tilbyder Gabor støvler med forskellige funktioner, som eksempelvis forskellig vidde, bredere forfod, udtagelige indersåler og luftpudesåler. Alt dette bidrager til, at du kan få et par støvler, der passer til dine individuelle fødder.

Korte støvler er typisk populære i foråret og i efteråret, og korte støvler giver dig mulighed for mange flere sammensætninger af forskellige beklædningsgenstande. De passer godt sammen til både bukser, nederdele og kjoler - så valget er fuldstændig op til dig. Hvis du vil se vores samlede sortiment af støvler til damer, så kan du kigge her.

Køb Gabor støvler online hos Skoringen

Synes du, at et par flotte støvler fra Gabor lige er noget for dig, så er det let og enkelt at bestille dine favoritter direkte hjem til dig via vores webshop. Vi behandler din ordre så hurtigt som muligt og sender dine nye støvler direkte hjem til dig - vi ved jo, at du er spændt på at tage støvlerne i brug. Vi opdaterer hele tiden vores udvalg, så du har mulighed for at få de nyeste støvler hos Skoringen.

Ellers har du også altid mulighed for at komme og prøve støvlerne i en af vores mange fysiske butikker. Du finder en oversigt over vores butikker her. Vi er parate til at guide dig til de helt rigtige støvler fra Gabor i din lokale Skoringen-butik. Vi glæder os til at modtage din ordre, og vi håber, at du bliver glad for dine nye støvler fra Gabor.