• Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis levering ved køb over 499,-
  • Gratis retur og ombytning i alle butikker
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
576 produkter
Sorter efter:
Du har set 24 ud af 576 produkter

Smarte snøresko til damer

Snøresko er uundværlige på enhver skohylde, fordi de:

  • Er praktiske
  • Er komfortable
  • Er flotte at se på
  • Passer til enhver stil og ethvert outfit

Uanset hvor mange høje hæle, støvletter, Chelsea støvler eller ballerinasko, du ejer, kommer du ikke udenom snøresko af den ene eller anden slags. Sko med snørebånd er den ultimative hverdagssko, fordi de er behagelige for fødderne, så du kan have friske og veloplagte fødder hele dagen.

Nærmest alle brands har et eller flere par snøresko i deres sortiment, for eksempel Dr. Martens, Vagabond, Marco Tozzi, Cult, Tommy Hilfiger, Converse, Tamaris, Puma, Fila og Skechers. Spørgsmålet er ikke, om du kan finde din favorit i vores udvalg – spørgsmål er nok nærmere, hvor mange du finder.

Snøresko i alle afskygninger

Snøresko dækker over et bredt udvalg af sko – ja, som navnet indikerer, så indeholder kategorien alle sko med snørebånd til damer. Det er især sneakers, gummisko, kondisko eller kicks, alt afhængig af hvilken generation du er fra. Kært barn har nemlig rigtig mange navne. Og det har det blandt andet, fordi det er en af de mest populære kategorier inden for sko, og har været det siden Converse-skoen kom frem i starten af 1900-tallet. Og nok også længere tid end dét.

De kan bruges til hverdag, fest, sport og udendørsaktiviteter. Du skal bare vælge det (eller de) par, du bedst kan lide, og som dækker dit behov bedst. Snøresko kommer nemlig både i ruskind, læder, lak, tekstil og syntet, og nogle af disse materialer egner sig bedre til nogle typer aktiviteter end andre. Du finder også vandtætte snøresko, som er helt perfekte, hvis du eksempelvis er meget udenfor.

Tilpas dit look med snøresko

Vi forstår godt dig, der ikke kan få nok af sko og sneakers. Og bare rolig – vi dømmer dig ikke, hvis du køber mere end ét par. Der er nemlig ingen tvivl om, at snøresko er et enormt alsidigt stykke fodtøj, der kan bruges til nærmest alle lejligheder.

En fin kjole kan gøres lidt mere sporty med et par sneakers, mens et suit kan springe et trin op ad stilstigen, når det parres med et par klassiske laksko til damer. På den måde kan du over- og underspille dit outfit og tilpasse det fuldstændigt til lejligheden. Vi har nok alle prøvet at have en kjole hængende i skabet, som altid er lige lidt for fin til anledningen; prøv den med et par fede snøresko, og så skal du bare se løjer!

Oldschool og moderne snøresko

Er du til 80’er og 90’ernes karakteristiske mode, så er der masser af guf og gode sager at hente i kategorien snøresko til damer. Her finder du nemlig bl.a. 90’ernes ikoniske modesko, Buffalo, med en sål så tyk, at man kunne gå for en af 9.-klasserne. Dengang fandtes de i en udgave med hjul i; dem har vi desværre ikke i sortimentet. Til gengæld har vi en lang række flotte, klassiske, stilrene, moderne og elegante snøresko, som kan pifte ethvert outfit op.

Beskyt dine sko ordentligt

Alle materialer kræver forskellig beskyttelse og behandling for at kunne afvise vand, snavs og smuds optimalt, så skoene holder sig pæne i mange år. En god imprægnering er derfor et godt tilkøb, hvis du ikke har noget stående derhjemme. Du kan altid få råd og vejledning til, hvilken imprægnering du skal købe med til dine sko hos vores kundeservice.