• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
251 produkter
Sorter efter:
Du har set 24 ud af 251 produkter

ECCO - de bedste sko til dit barn

Hos Skoringen vil vi gerne kunne tilbyde de allerbedste sko til dit barn – derfor forhandler vi ECCO. Det er nemlig et mærke, som designer og producerer sko i virkelig høj kvalitet. ECCO er et mærke, som har eksisteret siden 1963, og deres store viden og erfaring inden for skobranchen gør det til nogle af de bedste på markedet. Vi forhandler ECCO-sko til både mænd, kvinder og børn – og vi er sikre på, at du bliver tilfreds, hvis du vælger ECCO. De designer med øje for børn og deres måde at være på. Det betyder, at ECCO-sko er behagelige at have på og gør det nemt for børn at fortsætte legen, indendørs som udendørs. Eksempelvis kunne et par ECCO Goretex sko være den oplagte udendørssko til dit barn.
ECCO arbejder også hele tiden på at designe sko med den nyeste teknologi og innovation, så vandet for eksempel har sværere ved at trænge igennem og gøre fødderne kolde.

De fineste, små ECCO børnestøvler

Hvorfor ikke starte livet med stil? Lige nu har vi et godt udvalg af små ECCO børnestøvler, hvis du heller ikke kan vente med at give din baby små sko på. Modellen Crepetray fra ECCO er en rigtig populær babystøvle, som blandt andet kan fås i en fin rosa farve. Støvlen lukkes med en justerbar velcro-rem henover foden, som sikrer at støvlen sidder ordentligt fast. Samme model fra ECCO fås også i en charmerende, brun farve og en frisk, gul farve. Disse sko er udstyret med en slidstærk ydersål, som med deres skridhæmmende egenskaber hjælper dit barn til at holde balancen og på sigt til at stå. Se de tilgængelige størrelser under hvert produkt.

Skønne og luftige børnesandaler

Sommer og varme dage kalder på leg og sjove aktiviteter udenfor. Hvis legen ikke skal stoppes af dårligt fodtøj, kan du med fordel give dine børn de smarte ECCO børnesandaler. Skoringen kan tilbyde mange forskellige varianter, så du kan finde lige præcis den sandal, dit barn mangler. Måske leder I efter en praktisk og behagelig børnesandal? Her er ECCO's BIOM RAFT en smart sko, der med tre justerbare velcro-remme er både nem at tage på, justere størrelsen på og tage af igen. Denne model fås også en i anden variant med kun to velcro-remme, der giver skoen et mere elegant og modent udtryk. Til festlige lejligheder har vi også børnesandaler, som er flotte og praktiske på samme tid. Modellen Flora fås for eksempel i både sort og grå metallic og har fine detaljer i form af søde stjerner.

Praktiske sko til efteråret og vinterens kulde

Den kolde og våde årstid om efteråret og om vinteren kræver ekstra godt fodtøj. Som man siger – der findes ikke dårligt vejr – kun dårligt fodtøj! ECCO har designet smarte børnestøvler til hele børneflokken, så alle kan komme med udenfor og lege. Børnestøvlen URBAN MIN fås i en smart olivengrøn farve eller mørkeblå med lyserøde detaljer. Det er en støvle, hvor dit barn ikke får kolde fødder, for den er nemlig foret med et varmt teddy-for. Mange af børnestøvlerne er lavet med en Gore-Tex membran, som gør at støvlen er vandtæt, vindtæt og åndbar. Så kig efter støvler med Gore-Tex membran, hvis dit barns leg skal fortsætte hele året rundt i al slags vejr.

Sko til de større børn – som de faktisk vil gå med

Jo ældre børn bliver, jo oftere danner de sig en mening om, hvad de vil have på fødderne – og ikke mindst hvad de ikke vil have på fødderne. Her har ECCO også nogle rigtig fine modeller, som passer godt til de lidt ældre børn. Denne sæson har vi en del støvler med højt skaft, som gør støvlen god og varm i de kolde måneder. Vælg mellem flere varianter i sort eller lilla, med stjerner eller blomster, eller i et mere enkelt og moderne udtryk. Se også vores børnestøvle i basket-stil. Det er en moderne støvle i et lækkert, sort skind. Støvlen har både snøre og lynlås, så man nemt og hurtigt kan få dem af og på.

Kundeservice i Skoringen

Vi ved, at det godt kan være en udfordring at købe sko til børn. Derfor vil vi gøre vores bedste for, at det er så nemt som muligt for dig. Du kan for eksempel tage et kig på vores hjemmeside og bestille de sko hjem, som du tror vil passe dine børn. Derhjemme kan I med fred og ro afprøve og se, hvad der fungerer. Vi tilbyder nemlig gratis levering og gratis returnering og ombytning i vores butikker. Vi vil også rigtig gerne hjælpe dig i vores fysiske butikker. Her kan vi hjælpe med størrelser, komme med forslag og bedre fortælle om det enkelte produkt, så du kommer hjem med det helt rigtige. Vi anbefaler, at du tager dig god tid, hvis dit barn er med, så det bliver en god oplevelse. Hvis I ikke kan finde den rigtige størrelse eller model, så kontakt os gerne – så vil vi hjælpe, så godt vi kan. God shopping!