• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
113 produkter
Sorter efter:
Du har set 24 ud af 113 produkter

ECCO vinterstøvler holder på varmen

Et par støvler til børn er et must i dit barns garderobe. Især når vinden rusker, og vejrudsigterne lover regn og sne. Her er det, at ECCO vinterstøvler kommer ind i billedet. De er nemlig kendte for at forene funktionalitet og design i deres sko. Hos Skoringen tror vi på, at det skyldes en kærlighed for god kvalitet. Også i deres støvler.

Den høje kvalitet er vi vilde med hos Skoringen, hvorfor du kan finde en masse forskellige modeller her på siden. Om du har drenge eller piger, store eller små børn, så kan du finde støvler til børn her. Fra de varme vinterstøvler til nuttede, men praktiske babysko. Alle med fokus på at give dit barn komfort og slidstærke sko. Find alt, hvad hjertet begærer inden for ECCO børnestøvler hos Skoringen.

Når du kigger efter støvler til børn, så husk på at give lidt ekstra plads til juniors fødder. Der skal nemlig være plads til at vokse, fordi du måske giver ham eller hende tykkere sokker på. Dog ikke så meget plads, at fødderne glider rundt. En god huskeregel er, at barnet skal have ca. syv mm frirum til at bevæge tæerne i, og ca. syv mm frirum til at vokse. Med ECCO kan du regne med en god pasform. De kalder det “Freedom Fit”, der giver plads til tæerne i alle deres sko. Hvilke vinterstøvler skal dit barn have?

Se hele vores børneunivers, hvis du er i tvivl.

Hvordan finder jeg gode ECCO vinterstøvler til børn?

Hjælp! Hvilke vinterstøvler skal jeg vælge til mit barn? Sidder du med dette spørgsmål, forstår vi dig godt. De kolde efterårs- og vintermåneder byder ofte på regn, slud og hård vind. Derfor må mange forældre ty til de varme vinterstøvler til børn, så de små ikke bliver syge. Men hvordan ved du, at ECCO kan holde dine børns fødder varme og tørre?

Hos Skoringen kan vi bedst lide støvler, der holder, hvad de lover. Derfor giver vi dig her tre vigtige overvejelser, når du shopper ECCO støvler til børn:

  • Vandtæthed: Når dit barn leger i sne, vandpytter eller er i naturen, er det vigtigt med vandtæt materiale i støvlen. Derfor har ECCO udstyret deres støvler med GORE-TEX®. Det er en populær membran, der blokerer for vand, men lader sved og damp komme ud. Det giver god åndbarhed og tørre fødder.
  • Foring: Støvler med for er både lunt og lækkert, ligesom det absorberer rigtig meget fugt. Flere af modellerne hos ECCO indeholder skindfor eller lignende, der giver indre komfort og åndbarhed.
  • Materiale: Kunststof kræver mindre vedligeholdelse, mens læder helst skal blive plejet med fedt og imprægnering for længere levetid. Hos ECCO er støvlerne typisk lavet af læder, for eksempel ruskind eller nubuck.

PS: Det er en god idé at lade støvlerne tørre fra dag til dag, hvis du tager sålerne ud og lægger dem til tørre på radiatoren eller ved et ildsted. Læs hele vores guide til valg af vinterstøvler her. Ved du for eksempel, om bomuldsstrømper i vinterstøvler er en god idé?

Kvalitet og komfort med ECCO og børn

Når du søger på “ECCO og børn” på nettet, får du et hav af gode forslag på børnesko og støvler fra det populære mærke. Det er med god grund. For ECCO laver sko til børn for enhver smag, uden at du som forælder går på kompromis med kvaliteten eller designet.

Faktisk tilbyder vi både de smarte sneakers lignende støvler. De er perfekte til overgangen, inden Hr. Frost slår til. Ligeledes kan du også finde de længere og varme vinterstøvler fra ECCO. Hold dem lukkede med en nem velcrolukning, lynlås i siden eller med smarte snørebånd. Så er familien klar til sneboldkamp og sjov på legepladsen!

Uanset hvilke du er til, ligger der mange års arbejde og kærlighed bag ECCO’s støvler. Derfor kan du være næsten sikker på, at dit barn får solide støvler, de kommer til at gå med hele tiden. Leder du efter flere børnestøvler? Så har vi et endnu større udvalg til dig. Hent masser af inspiration i vores butikker over hele landet eller i vores udvalg her.

Køb ECCO støvler til børn hos Skoringen

Mangler du gode råd og vejledning? Om det er støvler til brug i børnehaven eller til skiferien i Norge, så giver vi dig gerne et par gode ord med på vejen. Vores søde og hjælpsomme personale står klar til at hjælpe dig i butikkerne. Du er også velkommen til at skrive til os på kundeservice@skoringen.dk.

Hos Skoringen forhandler vi de kendte mærkevarer af børnestøvler - heriblandt ECCO. Er der ikke en støvle fra ECCO, der passer til dine børn? Det er essentielt, at støvlerne passer, så de sidder korrekt og støtter foden. Se derfor flere af vores populære brands, der laver sko til børn. Vi glæder os til at betjene dig!