• Gratis levering ved køb over 499,-
 • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
 • Gratis retur og ombytning i butik
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
86 produkter
Sorter efter:
Du har set 24 ud af 86 produkter

Find skønne ECCO sandaler til børn

Til skovtur, på stranden eller på en helt almindelig sommerdag. Uanset hvor du træder hen, kan det være virkelig rart med lette, bløde og åndbare sandaler på forårs- og sommerdage. Har du behov som disse, er det netop, hvad ECCO kan leve op til.

For her er kvalitet i topklasse, og komfort er i højsædet, når ECCO producerer sandaler til danske og udenlandske familier. Har du selv haft ECCO sandaler som lille? Så kender du helt sikkert til den skønne fornemmelse af frihed mellem tæerne. Og hvem vil ikke gerne give sine gode minder med ECCO videre til den næste generation?

Hos Skoringen er vi glade for at tilbyde ECCO sandaler til børn. Vi har både til drenge og piger, store og små. Det eneste, du skal gøre, er at vælge de sandaler, du finder bedst til det heldige barn, der skal gå med dem. Kig også efter vores dejlige tilbud på ECCO sandaler. Er du i tvivl om størrelse, kan du læse vores størrelsesguide eller kontakte os hos kundeservice. God fornøjelse!

Her er fordelene ved børnesandaler fra ECCO

Når først varmen skyller ind over landet, får de fleste af os sikkert lyst til at smide vinterstøvlerne langt væk. Det gælder nok også dine børn. I stedet for støvler er det på med de fantastiske sandaler. Særligt hos børn, der ofte ikke kan sidde stille, hvorfor luft til fødderne er en skøn følelse. Derfor giver det også en stærk fornemmelse af sommer, når børn og voksne ifører sig danske ECCO sandaler.

Det danske mærke tilbyder modeller med enten velcrolukning eller lukning med spænde. Du kan også finde dejlige detaljer som stærke farver, søde sten og forskellige hæle. Ens for alle sandaler hos ECCO er dog deres såler. Som altid har sålerne en høj komfort og kvalitet. Denne prioritet vil dit barn helt sikkert kunne mærke, når han eller hun nyder sommervejret i sandaler fra ECCO.

Med ECCO sandaler til børn medfølger:

 • Funktionalitet og kvalitet
 • Behagelig sål og nemme at tage af/på
 • Materialer lavet på læder for holdbarhed
 • Nedtonede farver og de mere iøjefaldende
 • Pålideligt fodtøj med godt greb i jorden

Find ECCO sandaler til børn på tilbud

Har du set vores seneste tilbud på ECCO sandaler? Det kan være dyrt at leve som en børnefamilie. Særligt hvis du har børn, der elsker at løbe og lege, så sko og sandaler hurtigt bliver slidte. Hos Skoringen elsker vi aktive og glade børn, der kan lege i gode sko. Derfor vil vi gerne give dig gode muligheder for at spare penge med skarpe tilbud.

Fordelene ved at købe ECCO sandaler på tilbud er, at du får de samme gode fordele og kvalitet - til gengæld betaler du mindre for dem. Du får altså mere for pengene, og det kan de fleste godt lide! Når du køber vores børnesko på udsalg, kan du stadig returnere dem, hvis størrelsen ikke passer. Desværre har vi ofte kun skoene i få størrelser. Vent derfor ikke med at gøre en god handel, når du ser vores skønne tilbud på ECCO sandaler til børn!

Derudover kan du i vores restsalg også finde andre sko og mærker på tilbud til kvinder. Både til voksne og børn. Udvalget er altid varieret og bredt. Det kan være alt fra stiletter, lange støvler og sneakers. Så kan du også lige snige et par sandaler eller andre par sko hjem til dig selv. Måske et par sandaler, der matcher med børnenes?

Sådan vælger du de rigtige ECCO sandaler

Innovation har altid været fokus for, at ECCO stadig har kunne udvikle og producere sko. Da ECCO er grundlagt i Danmark, er det heller ikke så mærkeligt, at kvaliteten også er i top. For med danske ambitioner er sandalerne lavet af blandt andet læder, så holdbarhed og komfort varer ved. Faktisk driver ECCO nogle af de bedste garverier i Europa. Derfor sælger de også læder til andre virksomheder. Når dit barns fødder får sandaler med læder, vil han eller hun således få den helt rigtige følelse og kvalitet.

Når du skal kigge efter ECCO sandaler til børn, er det værd at overveje:

 • Hvilken serie? I vores udvalg kan du bl.a. finde modeller fra BIOM-serien. BIOM er yderst behagelige for de fleste, fordi der bliver taget hensyn til føddernes naturlige bevægelser. En holdbar og komfortabel sål til dit barns fødder.
 • Lukket eller åben sandal? En åben sandal er bedst til større børn. De giver foden bedre mulighed for bevægelse og mere luft til fødderne. En lukket sandal med fast hælkappe beskytter de små tæer og giver stabilitet omkring anklen.
 • Voksetillæg? Er dit barn ikke særlig gammelt, er det vigtigt med ikke for store sko. Det kan nemlig hæmme barnets gang. Her kan et voksetillæg på højest én cm være en god idé.
 • Hvilket materiale? Hvad sandalerne er lavet af, har betydning for komfort, bevægelighed og holdbarhed. For ECCO børnesandaler er materialet lavet på læder, der giver skridsikre og fleksible sko.

Glem ikke vores tilbehør til sko til børn.

Køb sandaler til børn på udsalg fra ECCO

Når du handler i vores webbutik, får du med få klik adgang til et væld af gode tilbud på sko. Har du først fundet de rigtige par, er det let at bestille dem hjem. Vi sørger for, at du har dem hurtigst muligt, enten foran din dør eller til en af vores mange butikker. Det er tryg og sikker handel hos Skoringen. Har du tilmed købt ECCO sandaler på tilbud, er det til en ekstra god pris.