• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
29 produkter
Sorter efter:
Du har set 24 ud af 29 produkter

Søde prewalker sko til baby

Prewalker sko er sko til babyen, som endnu ikke rigtig har lært at gå. Men af hensyn til føddernes udvikling er det alligevel en god ide at iklæde det lille barn sko – både i hjemmet, og når I er ude. Hos Skoringen har vi et stort børneunivers, og derfor kan du finde et bredt katalog af prewalker sko til både piger og drenge. Se udvalget her, og bestil, når det passer dig. Så er din baby snart klar til at tage de første skridt.

Prewalker sko til alle små børn

Hos Skoringen har vi sko til hele familien, og det tæller også de alleryngste. Når det gælder helt små børn, er skoene meget vigtige for føddernes udvikling, og derfor er du velkommen til at læse mere i vores børneunivers, hvor vi guider til alt det, du skal vide om små børn, deres fødder og sko.

Vi fører prewalker sko til de helt små, der ikke har lært at gå endnu. I vores sortiment kan du gå på opdagelse mellem de mange skønne og moderne styles, der både ser flotte ud og ihukommer føddernes behov. Det er lig med gode materialer, som både er praktiske og støttende. I udvalget vil du støde på velkendte mærker som Bisgaard, Bundgaard og Skofus, der er kendt for at fremstille sko med fokus på komfort og støtte.

Du kan finde prewalker sko til både piger og drenge, og i forhold til køn er det oftest farven, der er afgørende. Du kan blandt andet støde på følgende farver:

  • Sort, der både passer til piger og drenge, og som går til alle outfits
  • Brun, som er meget kønsneutralt og også går godt til alt
  • Bronze, der er en festlig nuance på skoene
  • Blå, som traditionelt er en drengefarve, men som piger også kan bære
  • Rosa, der oftest benyttes til piger. Kommer i flotte sarte nuancer, der går godt til jordfarver

Farver og brands ændrer sig i takt med, at vi udvider vores sortiment. Med et opdateret udvalg kan du altid få de bedste og nyeste modeller til baby og barn. Husk, at når du vælger sko til børn og baby, kan det være en god ide også at købe voksetillæg, som gør, at barnet kan bruge skoen i længere tid.

Prewalker sko af gode materialer

Noget af det vigtigste, når du vælger børnesko, er materialet og pasformen. Når materialet er i orden, vil skoen sidde bedre, og det vil være bedre for barnets fødders udvikling. Hos Skoringen betyder det, at du blandt andet kan få prewalker sko i følgende materialer:

  • Skind, der giver en fast pasform – især godt til udendørs brug eller på hårde underlag
  • Uld, som giver en blødere følelse – især godt til hjemmebrug

Modellerne af uld er særligt bløde, og de minder lidt om en hjemmesko. De er gode at bruge, når barnet er hjemme, hvor der er blødt og trygt. De fleste af vores prewalker sko er fremstillet af skind, som er hårdført og meget robust. De er gode, når barnet er ude. Her beskytter skindet fødderne, og det giver en høj komfort og et optimalt klima.

Vores prewalker sko har som udgangspunkt en let velcrolukning, som gør det nemt at tilpasse skoen til barnets unikke fod. Vi har dog også prewalker sko med snørelukning. Du kan få modeller, der er helt enkle i designet, men hvis du er til lidt mere sprælskhed, er det også muligt at finde varianter, hvor der er kræset lidt mere for detaljer og design.

Bestil prewalker sko i høj kvalitet hos Skoringen

Du bliver præsenteret for alle vores sko her på hjemmesiden, hvor du også kan bestille, når det passer dig. Benyt dig desuden gerne af vores Click & Collect-mulighed, hvor du kan afhente efter kun en time.


Skulle skoene ikke passe barnet, er der mulighed for gratis retur og ombytning i alle vores Skoringen-butikker. Så behøver du ikke være bekymret for, om skoene er for store eller små. Vi glæder os til at være med til at skabe de første minder til fods for dit barn.