• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
658 produkter
Sorter efter:
Du har set 24 ud af 658 produkter

Støvler til børn er lavet til leg og eventyr. Når de mindste trækker i støvlerne er de klar til lidt af hvert, og derfor skal deres støvler også være det. Hvis det er tid til at hoppe i vandpytter, skal de selvfølgelig være vandtætte, fx et par gore-tex støvler eller et par støvler med texmembran, og hvis det er koldt udenfor skal de være med for, fx i form af et par støvler med sympatex.
Find nye børnestøvler her og glæd dig til at se dit barn nyde friheden.

Mere om børnestøvler

Leder du efter børnestøvler? SKORINGEN har et bredt udvalg i børnestøvler. Hent masser af inspiration i SKORINGENs butikker over hele landet eller på vores website.

Børnestøvler i topkvalitet

Vi forhandler bl.a. de kendte mærkevarer af børnestøvler - ikke mindst SKOfus, som kun sælges fra SKORINGENs butikker. Køb af børnestøvler handler også om den rigtige rådgivning. Hvad er vigtigt at lægge vægt på - ikke mindst, hvis der er tale om børnestøvler? Hvilken størrelse skal du vælge, og hvilke øvrige krav er væsentlige? Vi er klar med kvalificerede råd og vejledning, kvalitetsprodukter og fornuftige priser. Og har du helt konkrete spørgsmål om børnestøvler, hjælper vi også gerne med det - enten i butikkerne eller på skoringen.dk. Du kan f.eks. spørge vores sundhedsplejerske til råds om børnestøvler!

Bløde børnefødder kræver børnestøvler i topkvalitet

Særligt for bløde børnefødder der vokser, er det vigtigt, at sko og støvler sidder ergonomisk korrekt og støtter foden. Samtidig er det essentielt, at børnestøvlerne passer barnet. Hos SKORINGEN finder du børnestøvler i forskellige pasformer, så der både er noget til brede og smalle fødder. Børnestøvler fra SKOfus er tillige åndbare, og har lette, bløde og skridsikre såler, så dit barn står sikkert, også under leg og løb.

Se vores udvalg af børnestøvler i din lokale SKORINGEN

Du er naturligvis altid velkommen i din lokale SKORINGEN for at se mere til vores store udvalg af børnestøvler. Vores personale hjælper også gerne med råd og vejledning. SKORINGEN har 180 butikker i Danmark og Norge, så du finder også en SKORINGEN nær dig.