• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
149 produkter
Sorter efter:
Du har set 24 ud af 149 produkter

Business sko

Drømmer du om at imponere vennerne eller kollegaerne med en moderne og chik stil? Elegance begynder nedefra, og intet outfit er komplet uden det rigtige par sko. Med et par business sko kan du fuldende dit look, så du både kan indtage kontoret eller festsalen med selvtilliden i top.

Hos Skoringen har vi et kæmpestort udvalg af business sko til mænd. Her finder du sko i høj kvalitet, fremstillet af de bedste materialer. Dyk ned i vores brede sortiment og find det par, der passer til netop din stil.

Elegance i udformningen

Hvor andre typer af sko – for eksempel sneakers eller hjemmesko – tit findes i mange forskellige former og farver, er business sko først og fremmest kendetegnet ved et enkelt udseende. Du vil derfor oftest finde dem i neutrale farver som brun og sort. Det har til gengæld den fordel, at du kan kombinere dem med rigtig mange outfits.

Du vil tillige opleve, at der er kræset for designet og komforten. Materialet er gerne af skind med fine syninger langs kanterne, og indersiden er foret med bløde og behagelige tekstiler. I bunden finder du typisk en affjedrende gummisål, og øverst finder du næsten altid en snørebåndslukning. Det er alt sammen med til at give dig et elegant og eksklusivt udtryk.

Business sko fra kvalitetsmærker

Hvis du er på udkig efter et par pæne herresko til hverdag, arbejde eller fest, så finder du her hos Skoringen et bredt og varieret udvalg af business sko til mænd. Vores sortiment inkluderer produkter fra en række populære brands, som blandt andet tæller:

  • ECCO
  • Rieker
  • Odiin
  • Bugatti
  • Lloyd
  • Vagabond

Du har flere valgmuligheder inden for hvert mærke i forhold til udseende og størrelse. Du kan både finde sko med og uden hæl eller snørebånd, sko med gummisål eller polyuteran-sål, samt sko der er overtrukket med lak for en ekstra flot og blank finish.

Også farvemæssigt kan du gå på opdagelse hos Skoringen og eksperimentere lidt med det klassiske look. Ud over de mere almindelige farver som sort og brun tilbyder vi nemlig også business sko i nuancerne blå, navy og cognac.

Business sko til alle formål

En af de største fordele ved disse sko er, at du kan anvende dem til mange forskellige anledninger. Det neutrale og elegante look vil gøre dig positivt bemærket til både konferencen, firmafesten og brylluppet såvel som til havefesten eller den afslappede middag med vennerne.

Skoringen tilbyder dig prisvenlige business sko til ethvert formål, og vi sætter en ære i, at kvaliteten er i top. Hvis du i øvrigt selv passer godt på dine sko, kan du få glæde af dem i rigtig mange år. Hos os finder du alt, hvad du skal bruge af tilbehør til vedligeholdelse af dine sko.