• Click & Collect (Afhent efter 1 time)
 • Gratis levering ved køb over 499,-
 • Gratis retur og ombytning i alle butikker
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
699 produkter
Sorter efter:
Du har set 24 ud af 699 produkter

Herresko

Er du på udgik efter dine næste herresko? Muligvis din næste vinter- eller sommersko til herre? Så læs med her. Vi har hos Skoringen.dk samlet en række sko til herre, så du har mulighed for at finde de sko til mænd, som du jagter eller mangler.

Hvis du ser på herresko og mode, så ved du, at der er en bred vifte af muligheder: Du kan få både moderigtige sko, som er praktiske, og som rammer din personlige stil. Leder du efter sko med velcro til mænd, brede sko til mænd eller måske et par brune sko? Så kan du finde herresko med velcro flere steder i dag. Velcro er nemlig både praktisk og trendy lige nu.

Er du mere på jagt efter fine herresko som for eksempel laksko til herre, så kan du også finde det her. Vi har både pæne sko til herre og fine sko til mænd. Selvfølgelig kan du også finde fede sko til mænd som for eksempel sneakers og kondisko. Vi har et bredt udvalg, så dine behov og ønsker kan dækkes.

Få herresko i flere modeller

Sko til mænd kommer i mange forskellige modeller og med mange forskellige formål. Leder du for eksempel efter en sportssko til herre, som du kan have på til din næste træning? En herre sko med velcrolukning, som du hurtigt kan tage af og på? Måske er du på udkig efter damesko eller stiletter til mænd? Lige meget hvad formålet er, så er det værd at tage et kig her på siden.

Her hos Skoringen går vi op i, at du kan få dine behov opfyldt - at du skal have muligheden for at finde lige præcis den type herresko, som du er på jagt efter. Hvis du for eksempel står og skal finde sko til galla, så kan du hos os finde både laksko til mænd og gallasko til mænd. Vi kan også hjælpe, hvis du leder efter sommersko til mænd, så du har det perfekte par herre sommersko til sommerens arrangementer og ferie.

Vi har altså hos Skoringen er stort udvalg herresko i forskellige modeller. Du kan blandt andet finde følgende hos os:

Vi håber, at du med vores udvalg kan finde lige netop dét par sko, som du går og har brug for.

Få herresko i forskellige farver

Hos Skoringen har vi herresko i mange forskellige farver, så du kan finde det look, der passer bedst til din personlige stil og dine behov. Leder du efter hvide sko til mænd eller sorte sko til mænd? Så tilbyder Skoringen et stort udvalg af netop dette.

Vi har nemlig sko til mænd i flere forskellige farver.

Du kan blandt andet finde disse klassiske farver inden for herresko:

 • Hvide herresko
 • Brune herresko
 • Sorte herresko
 • Blå herresko
 • Grå herresko

Er du mere til andre farver? Så har vi også herresko i for eksempel:

 • Beige
 • Rødlige farver som bordeaux og rosa
 • Grønlige farver
 • Gul
 • Sølv

Vi har endda også herresko, som er multifarvede, så du har rig mulighed for at finde lige præcis dén eller de farver, som passer bedst til din personlige stil.

Vælg din herresko ud fra materialerne

Hvis ikke det er den specifikke farve men derimod materialet, du vurderer efter, så kan du hos os i Skoringen også finde blandt andet brune lædersko til herre og lækre ruskindssko til mænd. Vi har blandt andet følgende kategorier af materialer:

 • Herresko i skind
 • Herresko i ruskind, nubuck og oilnubuck
 • Herresko i syntet
 • Herresko i canvas
 • Herresko i tekstil

Her hos Skoringen.dk tilbyder vi altså et godt udvalg af materialer, så du har mulighed for at vælge herresko i dit yndlingsmateriale. Hvis du har spørgsmål til materiale eller til andre ting, så er du altid velkommen til at kontakte os - både i en af vores fysiske butikker rundt om i landet og gennem vores kundeservice her på Skoringen.dk.

Find herresko på tilbud hos Skoringen

Her hos Skoringen har vi løbende herresko på tilbud, så du har mulighed for at købe billige herresko allerede nu. Du behøver altså ikke vente på, at dine sko kommer på tilbud og bliver sat ned. Vi har her hos Skoringen.dk opsat en kategori med lige præcis det formål at finde billige sko til mænd på den mest simple måde. Klik ind på vores outlet og sko til mænd på tilbud.

I vores outlet bliver skoene fra den forrige sæson sat ned, så du kan købe dem med rabat. Du kan i outletten finde mange forskellige sko på udsalg til herre. Vi har blandt andet følgende modeller:

 • Billige kondisko til mænd
 • Billige sandaler
 • Billige herresko

Se vores sko på tilbud til mænd eller gå i outletten, og find din næste herresko hos Skoringen.

Køb dine herresko online hos Skoringen.dk

Har du fundet det perfekte par herresko, og vil du egentlig bare gerne købe dem allerede nu? Så er Skoringen.dk klar til hjælpe. Hos os kan du nemlig bestille og købe dine herresko online. Det betyder, at du kan shoppe sko, lige når det passer dig. Du kan sidde på arbejdspladsen eller hjemme i sofaen og derved spare ture frem og tilbage fra butikken. Vi har gjort handlen lettere, så du kan shoppe, som du helst vil.


Vil du gerne en tur forbi vores butik, så er du også meget velkommen til det. Vi har en række fysiske butikker landet over, så du kan finde den Skoringen, som ligger nærmest dig. Hos Skoringen står vi klar til at hjælpe dig med model og størrelse, ligesom vi er klar til at svare på dine spørgsmål. Vores mål er, at du finder dén herresko, som passer bedst til dig og dine behov.