• COVID-19: Alle vores butikker holder lukket til og med 7. februar 2021, men du kan indtil da stadig bestille online. Som altid har vi gratis fragt, og du har mulighed for at vælge levering til pakkeshop. Bestiller du med Click & Collect, kan du afhente din ordre, når vores butikker åbner igen mandag 8. februar 2021. Læs mere her.
  • Hvis du har købt en vare i en af vores butikker eller webshoppen, så er retur- og byttefristen udvidet til at gælde til og med 1. marts 2021. Såfremt restriktionerne forlænges, vil retur- og byttefristen ligeledes blive forlænget.
Gratis ombytning i vores butikker
Gratis levering (1-3 hverdage)
Udvidet returret til og med 1. marts 2021
Gratis ombytning i vores butikker
Gratis levering (1-3 hverdage)
Udvidet returret til og med 1. marts 2021
Gratis ombytning i vores butikker
Gratis levering (1-3 hverdage)
Udvidet returret til og med 1. marts 2021
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
482 produkter
Sorter efter:
Du har set 24 ud af 482 produkter

Skotil mænd findes i utallige varianter og til alle de formål, du kan forestille dig. Skal du bruge et par gode herresko til hverdagen, er sneakers et oplagt valg, hvorimod snørresko er ideelle til arbejdet. Et par loafers er oplagte til en afslappende weekend, men uanset hvilket formål du leder efter sko til, så har vi de helt rigtige herresko for dig lige her.

Om dine herresko skal købes ud fra deres design, eller om funktionaliteten og de praktiske elementer skal være i højsædet, er op til dig. Har du nogen spørgsmål til udvalget, så tøv endelig ikke med at tage fat i vores kundeservice, der sidder klar til at hjælpe dig på vej til de helt rigtige herresko.

Mere om herresko

Leder du efter herresko? Så er du kommet til det helt rette sted, hvor SKORINGEN tilbyder et meget stort og bredt udvalg af sko til mænd. Der vil med sikkerhed være noget, som kan passe lige præcis til dig. Både online her på skoringen.dk og I en af vores mange butikker vil du kunne finde et sted udvalg, som du kan blive inspireret af. Her er praktiske sko til hverdagsbrug eller der er de lidt mere moderigtige, fashionable sko til mere festlige lejligheder, højtider, gå-i-byen sko og meget andet.

SKORINGEN har herresko af alle typer

Mænd kan være meget specifikke omkring den type sko, som de ønsker, hvor udseendet og signalværdien er i højsædet. Andre går efter at have et par praktiske sko, som kan holde så længe som muligt, og som er så behagelige som muligt at have på. Uanset hvilken type du er, har vi med sikkerhed noget, som passer lige dig. Du kan bruge hjemmesiden her til at surfe rundt på og blive inspireret. Dermed kan du få en masse nye idéer og input til hvordan dine næste herresko kan være.

Vores butikker står klar til at betjene dig

Du er altid velkommen i din lokale SKORINGEN skobutik, hvor vores personale står klar med et smil til at betjene dig. Hvis du ikke i forvejen har besluttet dig for hvilken herresko, der skal være din næste, kan de med deres erfaring hjælpe dig til at finde lige præcis det par sko, som du har ledt efter. Udvalget af herresko er meget stort, så du vil med sikkerhed ikke gå tomhændet derfra.