• COVID-19: Alle vores butikker holder lukket til og med 7. februar 2021, men du kan indtil da stadig bestille online. Som altid har vi gratis fragt, og du har mulighed for at vælge levering til pakkeshop. Bestiller du med Click & Collect, kan du afhente din ordre, når vores butikker åbner igen mandag 8. februar 2021. Læs mere her.
  • Hvis du har købt en vare i en af vores butikker eller webshoppen, så er retur- og byttefristen udvidet til at gælde til og med 1. marts 2021. Såfremt restriktionerne forlænges, vil retur- og byttefristen ligeledes blive forlænget.
Gratis ombytning i vores butikker
Gratis levering (1-3 hverdage)
Udvidet returret til og med 1. marts 2021
Gratis ombytning i vores butikker
Gratis levering (1-3 hverdage)
Udvidet returret til og med 1. marts 2021
Gratis ombytning i vores butikker
Gratis levering (1-3 hverdage)
Udvidet returret til og med 1. marts 2021
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
4 produkter
Sorter efter:
Du har set 4 ud af 4 produkter

Her på siden kan du finde Skoringens attraktive udvalg af dame træsko i rigtig god kvalitet. Dame træsko er for mange forbundet til praktisk arbejde og gamle dage. Men i dag kan du rolig iføre dig et par træsko og stadig være med på moden. Tag et kig her på siden og lad dig inspirere af de forskellige træsko. Vi har både de helt klassiske hvide og sorte, men du finder også nogle, hvor der er lidt mere smæk på farverne eller i fine mønstre. Med et par moderne træsko får du altså ikke bare et par virkelig praktiske sko, men du følger samtidig tiden mode og nyeste trends.

Læs mere om vores træsko lige her

De fleste træsko udstråler både nostalgi og praktisk fodtøj. Men med udviklingen af dame træsko igennem tiden, får du i dag også træsko, der er både komfortable at have på og superflotte i designet. Det er ikke længere kun de helt klassiske sorte og hvide træsko, som du kan vælge. Nu kan du også vælge imellem en masse farver og mønstre. Træskoene er superpraktiske og lige til at smutte i uanset hvor du skal hen.

Vær ikke bange for at bruge træskoene når du skal ud

Efter modeverdenens trends er det ikke længere kun når, der er tale om praktisk arbejde, at man kan iføre sig sine elskede, praktiske træsko. Du kan uden problemer vælge at matche dine træsko med jeans og en top eller en fin kjole, for at skabe et råt og anderledes look. Så følg tidens trends og køb dig et par chikke træsko, som er lige til at springe i.

Skoringen gør det nemt for dig at købe nye træsko

Er du i tvivl om hvilke træsko, du skal vælge, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice eller besøge en af vores fysiske butikker. Du får altid gratis fragt og hurtig levering. Du har også mulighed for både at bytte og returnere træskoene i en af vores fysiske butikker, hvis de ikke passer dig eller alligevel ikke faldt i din smag.