• Gratis levering ved køb over 499,-
 • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
 • Gratis retur og ombytning i butik
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
3 produkter
Sorter efter:
Du har set 3 ud af 3 produkter

Imprægnering af sko og støvler

Ønsker du at forlænge dine skos levetid? Så prøv med en god omgang imprægnering. Med den rette pleje holder dine sko sig både flotte og slidstærke i lang tid, og de kan klare sig igennem al slags vejr.

Hos Skoringen kan du finde lige den type imprægnering, du leder efter til dine sko. Vi har imprægnering til alle materialer, som hverken er tidskrævende eller besværlige at anvende.

Hvorfor er imprægnering af sko en god idé?

Hvis dine sko er imprægneret, er de både vandtætte og godt beskyttet imod slidende ridser. De er også nemmere at rengøre for smuds og snavs. Skoene holder deres udseende og praktiske funktion i længere tid, og sikrer dig på den måde fuldt udbytte af dine sko.

I et land som Danmark, hvor vejret er meget omskifteligt, kan det være en stor hjælp, at ens sko kan holde til lidt af hvert. Med en god omgang imprægnering bliver dine sko modstandsdygtige overfor al slags vejr, så du ikke behøver at bekymre dig om det i din hverdag.

Imprægneringen er også en god idé ved børnesko. Børn leger ofte på legepladsen, i skoven, ved søen eller andre steder, hvor fodtøjet hurtigt bliver udfordret. Børn tænker ikke altid lige over, hvor det ville være smart at placere sin leg - og de vandpytter er altså bare sjove at plaske i.

Lad børn være børn og giv dem plads til leg og bevægelse. Med en god omgang imprægnering bliver sko og støvler vandafvisende, holdes slidstærke og gøres nemme at rengøre for snavs og skidt. Så kan du roligt lade dine børn træde med tørre og varme fødder ud i en verden af leg, og samtidig selv være bekymringsfri og have god samvittighed.

Nu tænker du sikkert - det lyder jo meget smart, men er det nu også så simpelt?

Svaret er ja!

Din indsats behøver ikke være særlig stor, for at få et fantastisk resultat. Hos Skoringen forhandler vi produkter, som er egnet til hverdagsbrug, og som derfor er simple at anvende og samtidig opfylder hverdagens behov.

Vi forhandler imprægnering i sprayflasker, som er nemme at påføre. Ryst sprayflaksen inden brug, hold afstand til skoene og spray et jævnt lag på dem. Lad herefter imprægneringen tørre.

Læs altid produktinformationen om dit specifikke produkt inden brug. Hvis du har spørgsmål kan du henvende dig til en ekspedient i en af vores 120 butikker landet over, eller kontakte vores kundeservice.

Find en Skoringen nær dig.

Miljøvenlig skopleje

Er bæredygtighed et vigtigt område for dig?

Hos Skoringen ligger det os meget på sinde, at passe godt på vores planet. Vi har derfor et stort fokus på bæredygtighed og følger med den grønne omstilling. Dette gælder naturligvis også vores produkter. Vi har flere varianter af sko i genbrugsmateriale og tilbyder miljøvenlige plejemidler til dine sko.

Du kan handle hos Skoringen med god samvittighed.

Tag et kig på vores Touch Eco plejeserie, hvor du bl.a. finder produkter som:

 • Rens til sko og sneakers
 • Deodorantspray til sko
 • Vandafvisende imprægnering
 • Læder creme
 • Rensende og farveopfriskende pleje til sart ruskind
 • Plejende emulsionsspray til gummistøvler og sko

Alle produkterne er bionedbrydelige og uden opløsningsmidler.

Bestil online eller køb i butik

Ønsker du at få tilsendt dit produkt lige til hoveddøren? Når du har fundet en vare på vores hjemmeside, kan du frit vælge, om du vil have det sendt hjem til dig selv, eller du vil hente det i en af vores butikker. Hos Skoringen har vi altid gratis fragt og leverer indenfor 1-3 hverdage. Du kan også altid returnere eller bytte din vare i en af vores 120 butikker. Find din nærmeste butik og læs mere om vores åbningstider og anden information lige her.

Skoringen er for dig

Skoringens imprægnering og pleje til sko er til dig, der gerne vil:

 • Forlænge dine skos levetid
 • Gøre det nemt at rengøre sko og støvler
 • Gøre dine sko modstandsdygtige overfor omskifteligt vejr
 • Have et øget fokus på bæredygtighed og grøn omstilling
 • Kunne lade børnene lege og boltre sig i naturen, uden at skulle bekymre sig om sit fodtøj.
 • Få dit produkt leveret til hoveddøren eller afhentning i en selvvalgt butik.
 • Nemt og smertefrit kunne ombytte og returnere vare i en Skoringen butik.
 • Have en bredt sortiment af nøje udvalgte plejemidler og tilbehør til alle slags sko.

Andet tilbehør

Hos Skoringen finder du også andet tilbehør til dine sko, der ligesom imprægnering, kan være med til at optimere dine sko og støvlers funktion.

Måske har du et par fritidssko, som med det rette tilbehør kan gøre dig i stand til at yde den bedste indsats - hver gang. I sportsgrene som løb eller vandring, kan støttende indlæg eller varmende thermosåler være til rigtig stor gavn. Prøv også fugtabsorberende indlægssåler, der sikrer friske og tørre fødder samt modvirker sur lugt - perfekt til sportssko!


Leder du efter tilbehør til en mere nichepræget fritidsaktivitet eller særlige arbejdsforhold? Så kan Skoringens produkter som plejende spray til gummistøvler, smertelindrende vabelplastrer og påsættelige greb til aktiviteter på sne og is, måske være lige netop det du mangler. Se vores store udvalg af tilbehør her.