• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
90 produkter
Sorter efter:
Du har set 24 ud af 90 produkter

Skechers til alle børn

Intet barn – eller voksen – kan undvære et par gode sneakers. Her er tale om det komfortable valg til hverdagen, der emmer af dejlig pasform, farver og velbehag, men du kan også style dem, så de passer til de mere festlige lejligheder. Mærket Skechers er en af markedslederne inden for gummisko med den særlige Memory-Foam skumsål, og hos Skoringen kan du finde et stort udvalg med noget til alle.

Skechers til alle børnefødder

Et par gode sneakers er alfa og omega i enhver skosamling, og hos Skoringen kan du let få stillet lysten med vores kollektion af Skechers. Vi tilbyder en perlerække af de bedste sneakers-typer, som spænder fra de helt klassiske gummisko til slip-ons og de højere sneakers med mere ankelstøtte. Der er modeller til børn i alle aldre, og der er varianter til både de fartglade, farveglade, moderigtige og livselskende piger og drenge.

Skoringens Skechers er særfremstillede til at fungere på børnenes betingelser, og derfor er der tænkt over pasform og fit. Børnesko bør være ergonomiske, så de små fusser ikke bliver påvirket negativt, og det skal være let at få dem af og på. Derfor kommer vores sortiment af Skechers med nemme snørelukninger og en sål, der kan modstå lidt af hvert – perfekt til alle årstider. Du vil opleve den særlige Memory-Foam skumsål, som Skechers er blevet kendt for, der leverer høj komfort og støtte.

Kollektionerne fra Skechers er skabt til børns leg, sport og bevægelser, og derfor vægtes også åndbarhed højt. Du kan finde sko i flere typer af materialer, som f.eks. tekstil, syntet og skind, og hver tjener de et særligt formål. Hvis du gerne vil have dine sko til at holde længere, er det nødvendigt med det rigtige udstyr af for eksempel imprægnering, rengøring og hygiejne og pleje i forhold til materiale.

Derfor skal du vælge Skechers:

  • Unisex-sko til børn (og voksne) i alle aldre
  • Dejlig og komfortabel pasform
  • Flot og farverigt design
  • Åndbare materialer
  • Ergonomisk Memory-Foam skumsål
  • Gode alternativer til for eksempel Adidas, FILA eller Hummel

Køb dine Skechers med få klik

For at gøre det så let som muligt for dig, har vi i Skoringen sørget for, at du kan se hele vores sortiment direkte her på hjemmesiden. Her kan I som familie i ro og mag finde de rette sko og bestille, når I vil. Webshoppen har altid åbent, og vi leverer direkte til jer – så sparer I turen ned i forretningen.

I er naturligvis også velkomne i vores fysiske butikker, og der er altid en i nærheden. Er der tvivl om, hvor den nærmeste forretning ligger, kan I tjekke vores Find Butik-funktion. I butikkerne står vores kompetente medarbejdere klar til at hjælpe, så vi sammen kan gøre en god handel. Vi ses i webshoppen eller i butikken.