• COVID-19: Alle vores butikker holder lukket til og med 7. februar 2021, men du kan indtil da stadig bestille online. Som altid har vi gratis fragt, og du har mulighed for at vælge levering til pakkeshop. Bestiller du med Click & Collect, kan du afhente din ordre, når vores butikker åbner igen mandag 8. februar 2021. Læs mere her.
  • Hvis du har købt en vare i en af vores butikker eller webshoppen, så er retur- og byttefristen udvidet til at gælde til og med 1. marts 2021. Såfremt restriktionerne forlænges, vil retur- og byttefristen ligeledes blive forlænget.
Gratis ombytning i vores butikker
Gratis levering (1-3 hverdage)
Udvidet returret til og med 1. marts 2021
Gratis ombytning i vores butikker
Gratis levering (1-3 hverdage)
Udvidet returret til og med 1. marts 2021
Gratis ombytning i vores butikker
Gratis levering (1-3 hverdage)
Udvidet returret til og med 1. marts 2021
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
118 produkter
Sorter efter:
Du har set 24 ud af 118 produkter

Hjemmesko er lig med hygge, komfort, varme fødder og afslapning. Endelig er du hjemme efter en lang dag og kan smide skoene for at hoppe i et par lækre hjemmesko. Uanset om du har behov for skridsikre såler, meget varme eller går efter et stilfuldt look, har vi hjemmesko, sutsko og tøfler til enhver smag. Gå efter et par praktiske og enkle hjemmesko, som kan bruges hele året. Eller skru helt op for sofahyggen i et par hyggelige hjemmesko, der kan holde fødderne varme i de kolde måneder. Du kan også se vores samlede udvalg af hjemmesko her.

Læs mere om vores Dame hjemmesko her

Vi kender det alle sammen. Fornøjelsen ved at glide i et par lækre hjemmesko når dagens strabadser er overstået og hyggen står for døren. Hjemmesko er det ultimativt mest afslappende fodtøj. Derfor har vi samlet et stort udvalg af hjemmesko til damer i alle aldre og med enhver smag. For alle har ret til et par lækre afslappede hjemmesko. Blandt Skoringens udvalg finder du både åbnede og lukkede hjemmesko samt hjemmesko i stærke farver og nogle i lidt mere neutrale farver. Uanset din smag og dit behov kan du med garanti finde et par hjemmesko, der falder i din smag blandt udvalget her på siden.

Slippers til damer

Blandt Skoringens udvalg finder du også et lækkert sortiment af slippers til damer. Slippers er det ultimativt mest afslappede fodtøj. Det er en sand fornøjelse at nyde lørdag morgen med en god kop kaffe, avisen og et par bløde slippers. Så det er bestemt en nydelse, som vi vil anbefale dig, at du under dig selv.

Ifør dig også hjemmeskoene når du skal hjemmefra

Selvom ordet hjemmesko lægger op til, at vi kunne bruger skoene derhjemme, er der dog nogle modeller, som du sagtens ville kunne tage på en smuttur til købmanden eller lignende. Mange af vores hjemmesko fås nemlig med god og hård bund, som sagtens ville kun klare en tur udenfor uden, at der ville ske noget med skoene. Få også et par smarte slippers med pels, som er noget af det hotteste for tiden. Så der er altså ikke nogen undskyldning for ikke at iføre dig dine hjemmesko uden for hjemmet også.

Hvilke slippers eller sutsko til kvinder skal du vælge?

Som sagt er vores udvalg af hjemmesko til kvinder ganske omfangsrigt. Selvom det er dejligt at have noget at vælge imellem, så kan det også gøre det svært at bestemme sig da vores udvalg af sutsko til kvinder er varieret både i design og i pasform. Hvis du er i tvivl om hvilke hjemmesko, der ville passe bedst til dine fødder og behov, så er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice og få råd og vejledning omkring vores udvalg af hjemmesko til damer.