• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
126 produkter
Sorter efter:
Du har set 24 ud af 126 produkter

Hjemmesko og tøfler til kolde fusser

Babyer elsker dem. Børn elsker dem. Teenagere elsker dem. Voksne elsker dem. Ældre elsker dem. Vi taler selvfølgelig om hjemmesko. Lækre, dejlige varme hjemmesko, der kan holde vores fødder varme, når vi tøffer rundt på de fodkolde gulve derhjemme. Der er intet, der udstråler og skaber hygge, som et par gode, bløde og varme tøfler.

Kald dem sutsko, futter, futsko, slippers, eller hvad du kalder dem, er faktisk ikke så vigtigt. Det vigtigste er, at du finder dit favoritpar. Det par, der omfavner dine fødder som Peter Plys omfavner alle sine venner.

Hos Skoringen har vi et stort og farverigt udvalg af dame hjemmesko. I alverdens farver, gode materialer og med forskellige niveauer af støtte og pasformer, så der både er et par til dig med høj vrist, dig med platfod, dig med usikre ben – og alt derimellem.

Slut med kolde fødder

Vi kan næsten ikke komme i tanke om noget værre end kolde fødder. Hvis du bor i gammel lejlighed eller i et hus med dårlig isolation, kan det være svært at kontrollere temperaturen – især hvis varmen fiser ud ad vinduerne. Medmindre du har gulvvarme, der giver dig mulighed for specifikt at justere temperaturen i gulvet, så oplever du formentlig fra tid til anden, at der er fodkoldt. Og det kan faktisk gøre dig langt mere modtagelig overfor sygdomme, fordi vores immunforsvar nedsættes, når vi fryser.

Fødderne er et af de steder på kroppen, hvor vi slipper allermest varme ud. Derfor er det supervigtigt, at vi holder vores fødder lune. Med et par gode tøfler slipper du for kolde og klamme fødder. De isolerer nemlig fødderne mod kolde gulve og kold luft, så du kan holde sygdomme og ubehag for døren og i stedet byde velkommen til komfort, hygge og stort velbehag.

Gode for gulve og strømper

Hos Skoringen siger vi nej tak til ødelagte og beskidte strømper. For ganske vist er vi eksperter i sko, ikke strømper, men vi går altså også op i det, der er indenunder. Og ingen gider rende ud for at købe nye strømper i tide og utide. Hvis du sørger for at bruge hjemmesko, når du er derhjemme, beskytter du dine strømper mod slid. Især hvis du går rundt på gamle trægulve med knaster eller på flisegulve eller døjer med det klassiske søm, der river huller på hele familiens strømper flere gange om ugen.

Hjemmesko med hælkappe

En væsentlig overvejelse at gøre sig er, om du ønsker tøfler med eller uden hælkappe. En hælkappe er et stykke læder, der sidder i hælen og giver stabilitet og støtte. Disse to typer sutsko har forskellige fordele.

Sutter med hælkappe giver rigtig god støtte til dine fødder og er især gode, hvis du er platfodet og har brug for hjælp til at holde anklen lige. Ligeledes sidder hjemmesko med hælkappe godt fast på foden, så foden kan slappe helt af, fordi den ikke skal bruge kræfter på at holde skoen fast. Hvis du går meget i dine hjemmesko, er hælkappen en god hjælper – den sikrer nemlig også, at du ikke træder skoene ud og gør dem helt skæve.

Det smarte ved at droppe hælkappen er, at hjemmeskoene er lige til at smutte i og tage af, når du har brug for det. Det giver en anden fleksibilitet, og det er hurtigt, hvis du lige skal ud med skraldet. Den åbne hæl giver også mere luft til fødderne, hvilket kan være en fordel, hvis du hurtigt får det varmt.

Uld, skind og andre hyggematerialer

Når du skal vælge hjemmesko, er der en lang række materialer at vælge imellem. Her får du en oversigt over nogle af de materialer, du finder hos Skoringen, og hvilke egenskaber de har. Så er du et skridt tættere på at finde dit perfekte par:

  • Uld er et temperaturregulerende materiale, som gør det rigtig godt til hjemmesko. Hjemmesko i uld holder fødderne varme, når det er koldt, og køler dem ned, når det er varmt. Uld er et helårsmateriale, der passer til alle. Det kommer blandt andet i form af filt og som foring i skindtøfler.
  • Skind er åndbart og ekstremt slidstærkt og er et af det mest langtidsholdbare materialer, når det kommer til dame hjemmesko. Derudover tilpasser skind sig sine fødder over tid, og det holder sig pænt i mange år. Vælg et par med uldforing, hvis du gerne vil holde fødderne varme vinteren over.
  • Et par hjemmesko i strik er de ultimative hyggetøfler. Strik er blødt, lækkert og fleksibelt, og så holder det fødderne lune. Hvis du er sådan en, der elsker at ligge i sofaen med sine futter på, så er strik et godt valg. Gå gerne efter et par strikket i uld.
  • Sutsko i tekstil er til dig, der elsker at have sko på hele dagen, og som godt kan lide et mere moderne og stilfuldt udtryk. Det kan være et par mokkasiner eller elegante sandaler, som du dedikerer til indendørs brug. Du kan også få uldhjemmesko i form af ballerinaer.

Skal du vælge hjemmesko med bløde eller faste såler?

Om du skal vælge bløde eller faste såler, når du køber hjemmesutter, afhænger af en række forskellige faktorer, f.eks. hvor meget, de skal beskytte mod kulde, og om du bor i hus eller lejlighed. Bløde tøfler er mere fleksible, og så larmer de ikke, når man går med dem. Hvis du bor i en gammel, lydt lejlighed med sure underboer eller et sted med mange mennesker, så kan bløde såler være et godt valg.

Faste eller hårde såler, derimod, er gode, hvis du går meget rundt i skoene og indimellem bruger dem til at gå ud med skraldet eller at hente post i postkassen. Faste såler er typisk mere skridsikre end bløde, så de er også ideelle til dig, hvis du har brug for bedre fodfæste; hvis du f.eks. er usikker på benene eller lignende.