• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
11 produkter
Sorter efter:
Du har set 11 ud af 11 produkter

Mokkasiner til enhver begivenhed

Mokkasiner er et klassisk stykke fodtøj til både mænd og kvinder. I sin form minder en mokkasin meget om loafers eller sejlersko, der heller ikke har snørebånd eller andre besværlige lukkemekanismer. De er lige til at smutte i, hvilket gør dem oplagte til indendørs brug, for eksempel som hjemmesko.

Skoen kommer i mange forskellige materialer, men er typisk udført i læder, hvilket sikrer en utrolig høj kvalitet, som dine fødder vil takke dig for fra dag 1. Livet er alt for kort til dårligt fodtøj og ømme fødder.

Mokkasiner omfatter blandt andet ballerinaer og slip-ons, der gør dem superlette at smutte i, når du har travlt og skal hurtigt ud ad døren.

Til hverdag og til fest

Hvis du før har været til fest eller andre sociale arrangementer i et par sko med en lidt for høj hæl, så kender du sikkert det følgende: Efter et par timer gør fødderne så ondt, at tanken om at rejse dig fra din stol er helt ubærlig. Og så er aftenen altså mere eller mindre ødelagt til stor irritation for både dig og dit selskab. Det slipper du for med et par mokkasiner til damer.

En mokkasin har den fordel, at det er en klassisk sko med et tidløst design, der gør den egnet til både hverdag og fest. Uanset om de skal passe til et par jeans eller habitbukser, en kjole eller den elegant nederdel, så kan mokkasiner bidrage til et lækkert, elegant og stilfuldt look og tilmed yde stor komfort, der betyder, at du kan danse natten lang uden at skænke dine fødder en tanke.

Find mokkasiner i lækker lak og læder

Ja, det lyder måske som noget fra en fræk film, men det er faktisk bare et par af de materialer, mokkasiner kommer i. Lakskoene er lækre og moderne og passer perfekt til forretningskvinden, der gerne vil ose af eksklusivitet. De passer også perfekt til et par flotte habitbukser eller en sød nederdel med strømpebukser.

De kommer også i læder og skind, der kombinerer klasse med kvalitet, og elegance med stil. Læder og skind er ikke bare flot at se på, det er også langtidsholdbare materialer, som du kan have i rigtig mange år, hvis du passer godt på det. Vælg en god imprægnering i høj kvalitet, der beskytter skoene mod vind, vejr, snavs og vand – så holder de længst.

De lette modeller i strikket tekstil er den perfekte hverdagssko, der er lige til at tage på. Hvis du ofte er på farten, er det vigtigt med at par sko, som dine fødder kan ånde i, og som du kan holde ud at have på en hel dag. Her er mokkasiner i tekstil et oplagt valg. Vælger du en model med letvægtssål er du sikret friske fødder og rolige ben, der kan gå og gå og gå, så du kan nå alle dagens gøremål.

Mokkasiner fra kendte brands

Nu kan det godt være, du tænker, at mokkasiner er et kedeligt stykke fodtøj, men der tager du fejl. De fås nemlig i alle farver og i både klassiske og moderne design med og uden hæl. Hos Skoringen finder du mokkasiner fra en lang række kendte brands, herunder:

  • Rieker
  • Tamaris
  • Vagabond
  • Ecco
  • B&CO
  • Marco Tozzi
  • Skechers

Måske fandt du dit favoritbrand på listen? Uanset hvad, designes og produceres mokkasiner af kendte designerbrands, der alle er kendt for deres høje og kompromisløse kvalitet til fodtøj.