• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
140 produkter
Sorter efter:
Du har set 24 ud af 140 produkter

Smarte og sporty sko fra Puma

Puma er ubestridt et af de største mærker i hele verden. Det gælder ikke kun inden for sport, men helt generelt. Det er en succes, som de har bygget på i de sidste mange årtier, og deres skokollektion har været en stor del af denne udvikling. Her på siden har vi samlet nogle af de sidste mange års bedste kollektioner, hvilket betyder, at du kan få nogle af Pumas allerfedeste sneakers og sko.

Pumas har været kendt i mange år, som værende et af de absolut førende skomærker. Puma er til dig, som ønsker et lidt mere sporty hverdagslook, og derfor er vores udvalg nøje sammensat af de absolut trendy og smarte sko fra dette brand. Udover at give et sporty look er Puma i høj grad også et livsstilsbrand, hvor design, komfort og kvalitet er i centrum.

Puma er et meget populært brand blandt mange kendte sportsudøvere, og Puma har også lavet sponsorater og partnerskaber for flere professionelle atleter. Med andre ord har du mulighed for at bruge de samme smarte modeller, som de kendte atleter også bruger til deres forskellige sportsgrene.

Vi har Puma sko i alle afskygninger så tag bare et kig på vores udvalg. Vi er sikre på, at du finder dine nye favoritsko lige her. Eksempelvis et par Puma Suede sko, som er en af vores mest solgte modeller fra Puma.
Se hele Skoringens udvalg af sko fra Puma til herrer, damer og børn herover.

Puma - Tysk kvalitet i mere end 70 år

Puma startede deres rejse tilbage i 1948, men historien begynder faktisk endnu tidligere. Brødrene Rudolf og Adolf Dassler startede deres første fabrik i deres forældres hjem i 1919, og tre år senere flyttede de til en rigtig fabrik. Hurtigt blev de et kæmpe sportsnavn i Tyskland, og flere olympiske atleter tog deres mærke i brug. Succesen fortsatte, men efter uenigheder mellem brødrene gik de i 1948 hver til sit, og Rudolf startede sin egen skofabrik - Puma.

Herefter var de første mange år fokuseret på atleter, og specielt fodbold blev en kernekompetence hos Puma. Efter flere år med enorm succes her, udvidede de til andre sportsgrene, og siden slut 90'erne har de også haft hverdagssko i deres sortiment. Her har de imponeret med lige så høj kvalitet, som man kender det fra deres sportskollektioner.

Find dine nye sko fra Puma hos Skoringen

Det kan være en udfordring at finde et par Puma sko, der lige præcis passer til dig, så derfor hjælper vi dig med at sortere din søgning. Dermed kan du se, hvilke produkter, der lever op til dine specifikke ønsker og behov, så din shoppingoplevelse bliver bedre. Du kan nemt filtrere din søgning via disse faktorer:

  • Størrelser
  • Farver
  • Materialer
  • Priser
  • Køn

Derudover har vi hos Skoringen også et stort udvalg af Puma sko til børn, som du også kan vælge at søge efter her på siden.

For Puma er innovation et grundlæggende element i deres DNA, og de bestræber sig hele tiden på at være de første - de første med nye idéer, nye smarte produkter og ny teknologi i skoene. Det gør Puma i stand til at tænke ud af boksen, og det er godt for dig, hvis du leder efter smarte sko i høj kvalitet. Uanset, hvilken model du vælger fra Puma, får du sko, der er designet til at give dig de bedste forudsætninger til at præstere.

Bæredygtighed er en vigtig del af Puma i udviklingen af deres produkter, og på samme måde sætter Puma fokus på social ansvarlighed og klimaet. Dermed har du endnu flere grunde til at vælge Puma næste gang, du skal have nye sko, og du kan bare shoppe løs med god samvittighed i forhold til klimaet.

Giv dine Puma sko den rette vedligeholdelse

Når du har fundet dine favoritsko fra Puma, er det en fordel at overveje, hvordan de skal vedligeholdes og rengøres. Den optimale pleje af dine sko er vigtig, så de kan holde i lang tid. Hvis du vil have de bedste forudsætninger for at pleje dine sko, så kan du kigge på vores side for produkter til rengøring og hygiejne.

Hvis du gerne vil give dine nye sko den optimale forebyggelse, så de kan modstå det ustadige, danske vejr kan du give dem en omgang imprægnering. Du kan se vores produkter til imprægnering her. Så er du sikret, at dine sko fra Puma er flotte og præsentable i lang tid fremover.

Køb Pumas sko hos Skoringen

Synes du, at et par smarte sko fra Puma lyder som noget lige for dig, så har du god mulighed for at bestille dine favoritsko direkte hjem til dig via vores webshop. Når du bestiller online hos os, kan du forvente en effektiv købsproces og en hurtig levering. Vi ved nemlig, at du ser frem til at tage dine nye sko i brug. Du kan forvente at dine sko bliver leveret inden for 1-3 hverdage. Hvis skoene ikke passer, kan du nemt returnere og ombytte dem i en af vores butikker.

Du kan også altid komme og besøge os i en af vores mange fysiske butikker, hvis du foretrækker at prøve skoene, inden du køber. Her finder du et overblik af vores butikker. Vi står klar til at vejlede, så du finder de rette sko for dig og at svare på dine spørgsmål. Vi glæder os til at tage imod din ordre online eller at se dig i din lokale Skoringen-butik, og vi håber, at du bliver glad for dine nye sko fra Puma.