• Gratis levering ved køb over 499,-
 • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
 • Gratis retur og ombytning i butik
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
40 produkter
Sorter efter:
Du har set 24 ud af 40 produkter

Flotte og praktiske Puma sneakers til børnene

Mangler dit barn sko til hverdagen, som både skal se rasende smarte ud, give en solid støtte og være praktiske? Så bør du se nærmere på vores store udvalg af Puma sneakers til børn. Her er tale om de velkendte voksensko i mini-format, som klæder både drenge og piger godt på til alt det, hverdagen byder på. Du kan se det store sortiment her på hjemmesiden, hvor du og dit barn kan blive inspireret til nye aktiviteter og eventyr.

Børne Puma sneakers til hverdag og fest

Hos Skoringen tror vi på, at gode sko er sko, du kan leve i. Det gælder naturligvis også for dit barn. Børn har voksende fødder og bærer sko anderledes end voksne, og derfor har de ekstra brug for fodtøj, der støtter og giver plads til at være til – på de smås egne vilkår.

Derfor fører vi en stor kollektion fra mærket Puma, som leverer de stærkeste sneakers til børnene. Skoene er karakteriserede ved at være skabt i holdbare materialer, være formstøbt efter børns fødder, give en god ventilation, yde en solid støtte og bidrage til børnenes til tider vilde leg. Derudover kommer de i mange forskellige flotte designs, så barnet også kan udtrykke hans ellers hendes personlighed via fodtøjet.

Vi forhandler for eksempel Puma sko til børn i følgende farver:

 • Sort
 • Hvid
 • Grå
 • Blå
 • Lilla
 • Bordeaux
 • Rød
 • Rosa
 • Pink

Skoenes designs varierer også en del, så det både er muligt at få enkle, ensfarvede og simple styles, der kan bruges til hverdag såvel som til lidt mere formelle lejligheder. Er dit barn fuld af krudt, kan I sammen i stedet understrege det ved hjælp af mere street-inspirerede udtryk, hvor farverne er i fokus. I kan se alle mulighederne her på hjemmesiden, hvor I også kan læse om, hvad hver sko tilbyder.

Stærke Puma sneakers til børn

Ud over at tilbyde vores kunder flotte og farverige Puma børne-sneakers har vi også et stort fokus på materialerne og kvaliteterne. Puma leverer både voksensko og børnesko af høj kvalitet, og derfor kan du blandt andet vælge mellem følgende materialer:

 • Syntet
 • Tekstil
 • Ruskind
 • Skind
 • Nylon

Fælles for alle materialerne er, at de alle lader fødderne ånde og bevæge sig. Børn har flere uregelmæssige og akavede trin end voksne, og skoene er skabt til at kunne klare alskens vrid, ydre påvirkninger og stød. Materialerne giver dig en lang holdbarhed, så barnet får mulighed for at leve i de tilpassede sko i lang tid. Yderligere sørger de for at give en effektiv affjedring, så føddernes konstruktioner belastes mindst muligt. Der er tillige en god støddæmpning i alle vores Puma børne-sneakers, og sålerne er fremstillet til at stå godt fast – både sommer og vinter.

Hop let i dine Puma sneakers til børn

Vores kollektion af Puma børnesko er som nævnt skabt med børnenes vilkår og forhold in mente. Har du eller dine børn særlige hensyn, hvad angår fødderne, kan vi hos Skoringen hjælpe dig via vores Fodscanner. I flere af vores fysiske butikker finder du netop Fodscanneren, som er et værktøj, der kan hjælpe os og dig med at finde ud af, hvordan den unikke fod fungerer.

Når du træder op på scanneren, måler den fodens ”værdier” og kan give dig svar på, om du skal tage nogle særlige hensyn. I det lange løb kan det betyde, at du kan komme eventuelle skader i forkøbet, så du ikke kommer til at blive bevægelseshæmmet i fodregionen. Vi kan sammen finde den pasform, der er bedst til dig og eventuelt, om du har brug for tilbehør til dit fodtøj.

Uanset om det gælder voksen- eller børnefødder, så skal skoene aflaste fødder og knogler, men det skal også være let for barnet lige at hoppe i skoene. Børn tager sko af og på mange gange i løbet af dagen, og hvis denne proces er let, betyder det, at du nemmere kan sikre dig, at skoen sidder ordentligt fast og hjælper mod beskadigelse. Derfor tilbyder vi følgende løsninger til vores Puma sneakers til børn:

 • Velcro
 • Snørebånd

Især til mindre børn kan det være en god ide at vælge velcro-lukningen, da barnet ikke selv kan snøre skoene, og som barnet bliver ældre, og fødderne vokser, kan I skifte til en model, der er lukket med snører i stedet. Begge løsninger giver dog mulighed for at spænde skoene godt fast, så fodtøjet kan yde den optimale beskyttelse. Vi fører Puma børne-sko til børn i alle aldre, og i vores sortiment finder du børnesko i følgende størrelser (i nogle tilfælde vil større størrelser kunne findes):

 • Størrelse 19 til 39

Få dine Puma sneakers til børn hos Skoringen

Hos Skoringen er det vores fineste opgave at sørge for, at du og din familie får dækket jeres skobehov. Det kan dreje sig om alt fra dame-stiletter, til herrestøvler og børnesandaler ud over vores store kollektion af Puma sneakers til børn. Vi har et bugnende sortiment, så der vil være noget for alle behov, og vores kollektioner skifter løbende, så du hele tiden kan være sikker på at få den stærkeste kvalitet og de mest moderne modesko.

Vi har netop et stort fokus på børnesko, og derfor samarbejder vi med flere eksperter på området. Det gør, at vi kan tilbyde dig og dine børn de bedste løsninger, så du roligt kan sende junior afsted mod nye eventyr. Derfor har vi blandt andet også oprettet vores Børneunivers her på hjemmesiden, hvor du kan finde svar på de spørgsmål, du måtte have i forbindelse med børn og sko. Her er der samlet flere artikler og guides, som kan gøre dig klogere på, hvordan du bedst beklæder dine børns fødder.

Hos Skoringen vil vi gerne hjælpe vores kunder så meget som muligt, og hvis du og dit barn er vilde med skomoden og gerne vil følge med i trends og udviklinger, så er vores Klub Skoringen lige noget for jer. Her får I adgang til vores store sko-univers, hvor der er masser af fordele og rabatter – også i forhold til jeres næste Puma sneakers til børn eller voksne.

Køb dine Puma sneakers til børn lige her

At handle hos Skoringen skal være nemt, sikkert og let. Derfor kan du både købe dine nye favoritter direkte her på hjemmesiden eller i en af vores mange fysiske butikker – der er altid en i nærheden af dig. Hvis du vælger at handle online, skal du bare lægge varerne i kurven og følge købsanvisningerne trin for trin. Du bliver guidet grundigt igennem, og når du har sendt ordren, sørger vi for en hurtig levering.

Er du mere til den traditionelle handel, kan du se vores stærke udvalg i butikkerne, hvor du også kan prøve og føle. Uanset hvad du vælger, står vi klar til at hjælpe dig, hvis du måtte have spørgsmål eller har brug for råd. Du kan kontakte kundeservice her på hjemmesiden eller spørge en af vores kompetente medarbejdere i butikken. Vi glæder os til at handle med dig og berige dig og din familie med flotte, velsiddende, robuste og solide Puma sneakers.