• Gratis levering ved køb over 499,-
 • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
 • Gratis retur og ombytning i butik
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
204 produkter
Sorter efter:
Du har set 24 ud af 204 produkter

Shop Viking sko for uhæmmet komfort

Viking sko er for dig, der ikke holder dig tilbage i dine aktiviteter. Med blandt andet vandtætte Viking termostøvler med GORE-TEX® kan dine børn tage på hverdagens små eventyr uden begrænsninger fra naturens elementer.

Hos Skoringen har vi et bredt udvalg af Viking sko til både voksne og børn. Se vores sortiment af holdbare sko, Viking gummistøvler og termostøvler herunder, og find dit nye par online.

Viking er holdbar norsk kvalitet på dine fødder

Viking er et af verdens førende skomærker, når det kommer til komfort i naturen. Det første der blev produceret, var et par gummisko, som beskyttede forbrugeren mod at vand kunne trænge igennem. dette har siden dag 1 været filosofien hos Viking - Fodtøjet skal holde til at kunne blive brugt. Med Viking sko fra Skoringen kan du glæde dig til et flot par sko eller støvler, der blandt andet giver dig fordele som:

 • Høj kvalitet og komfort
 • GORE-TEX® teknologi
 • Holder til livlig aktivitet

Inspireret af de nordiske vikingers udholdenhed kan du få fingrene i et par sko eller termostøvler, der kan modstå det til tider utilregnelige skandinaviske vejr. Det er heller ikke uden grund at Viking flere gange har vundet bedst i test for flere af deres stykker fodtøj. Hovedsageligt er det et resultat af deres evne til at inkorporere de bedste teknologier, uden at gå på kompromis med komfort og design.

Mere præcist spiller den smarte isoleringsteknologi GORE-TEX® en vigtig rolle. Når der står GORE-TEX® på støvlerne, kan du forvente sko med helt specielle funktioner, til gavn for både dig og børnene. Det gør nemlig, at dine Viking sko både er vand- og vindtætte. Dermed er sko og støvler fra Viking velegnede til dig, der er vild med at tilbringe tiden udendørs.

Vælg Viking sko i den perfekte stil

Hos Skoringen kan du vælge sko til netop dine børns behov. Vælg blandt sko, støvler og sandaler i moderigtige designs til dig selv samt seje og flotte looks i dine børns yndlingsfarver. Uanset om I er til klassisk sort og navy eller sko med festlige farver, har vi noget for jer begge. Bliv godt klædt på hverdag og fritid med kvalitetssko fra Viking. Her på siden har vi et bredt udvalg, hvor du kan vælge mellem

 • Smarte sneakers
 • Flotte gummistøvler
 • Luftige børnesandaler
 • Varme termostøvler

Der er med andre ord Viking sko til hele året. Uanset om den kolde vinter står for døren eller den varme sommer melder sin ankomst, sørger Viking for godt fodtøj til de aktive børn. Du kan finde Viking sko og vinterstøvler i flere slidstærke materialer, der kan klare en god lang dag i naturen. Hos Skoringen kan dit Viking par i materialer som gummi, ruskind, skind, syntetisk og tekstil.

Til for eksempel sneakers uden GORE-TEX®, er det vigtigt, at du husker at imprægnere støvlerne. På den måde kan du nemmere undgå våde og kolde fødder. Vi har den nødvendige skopleje til dig, så du kan få glæde af dit nye par i længere tid. Find den rette skopleje her. Så burde I alle være klar til at få brændt lidt dejligt energi af i den friske luft.

Viking støvler og sko er designet til nysgerrighed og eventyr. Med et par solide gummistøvler fra Viking, kan dine børn hoppe alt det de vil i vandpytterne og lege alt det de vil udenfor. Vi garanterer ikke rent tøj og rene unger, men vi kan dog fortælle at med Viking sko, har du fodtøj, der kan klare mosten uanset vejret.

Viking termostøvler og børnesko er til livlig leg

Viking er ikke fremmede for at levere varme og komfortable termostøvler til de legende børn. Med Viking termostøvler kan du holde de små fusser tørre og sikre en behagelig temperatur i fodtøjet. På den måde kan dine børn lege endnu længere udenfor i børnehaven eller tage en god lang tur på kælkebakken med en bekymring mindre. Køb dine Viking termostøvler hos Skoringen og få fordele som:

 • Fodtøj til leg udenfor året rundt
 • Varme Viking termostøvler
 • Hold mudder og vand i skak

Har du svært ved at finde den rigtige størrelse, der passer til dine børns fødder? Hos Skoringen er vi erfaren med at sørge for godt og komfortabelt fodtøj til de fantastiske og fantasifulde unger. Vi har samlet et stort børneunivers, hvor du kan finde alt det, du bør vide om børnesko. Du kan for eksempel se vores størrelsesguide til børnesko her.

Børnenes fødder vokser hurtigt, og derfor er det også en god idé at du for eksempel vælger Viking termostøvler med voksetillæg. Helt præcist betyder det, at du bør overveje sko, hvor der er plads til at fødderne kan vokse mellem 1 og 1,5 cm. Du bør dog naturligvis ikke vælge alt for store sko, så fødderne glider rundt i skoene. Du kan læse mere om voksetillæg her.

Køb Viking sko online hos Skoringen - Nemt og hurtigt

Vi har et hav af forskellige Viking sko her på Skoringen, så kig blot udvalget igennem, og lad dig inspirere med det samme. Er du usikker på om vores produkter nu også passer perfekt på fødderne?

Du er naturligvis også velkommen til at besøge din nærmeste Skoringen butik og prøve vores brede sortiment af Viking sko og termostøvler til både dig selv og dine børn.

Du kan desuden bestille dit par i vores webshop som Click & Collect. Her kan du nemt og hurtigt finde det rigtige par Viking støvler i vores webshop og derefter hente dem blot én time efter, at du har gennemført din ordre. På den måde slipper du for at gå forgæves, og så kan du endnu hurtigere få skoene på fødderne.

Vores kundeservice står også klar til at hjælpe dig gennem udvalget af Viking sko i vores webshop. Har du spørgsmål til din ordre, returret, levering med mere, er vi der for dig. Hos Skoringen får du desuden hurtig levering, fri fragt og gratis returnering samt ombytning. Læs mere om levering her.

Med Viking på dig og dine børns fødder, kan hverken mudder, vand eller sne holde jer tilbage. Bestil dit nye par fra vores store udvalg i dag. Hold også øje her på Skoringen.dk for flere fantastiske tilbud.