• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
21 produkter
Sorter efter:
Du har set 21 ud af 21 produkter

Viking-sko til herrer

Hos Skoringen finder du Viking-sko til herrer i alle farver og former. Viking er et populært skomærke, der har specialiseret sig i sko til det nordiske klima. Med mere end 100 års erfaring i branchen har Viking opbygget en stærk ekspertise inden for fremstilling af holdbare og komfortable sko, der kan modstå de barske vejrforhold i Skandinavien.

Gå på opdagelse i det store udvalg af Viking-sko til herrer hos Skoringen

Vikings sortiment omfatter alt fra robuste vandrestøvler til smarte sneakers og gummistøvler, og de er alle designet til at beskytte fødderne mod alt fra sne og slud til regn og mudder. Alt fra støvler til sneakers fås til både kvinder, mænd og børn, og du kan derfor let tage med familien på vandring, lige når det passer dig.

Gore-Tex gør Viking Sko til herrer ideelle til våde vinterdage

Skoene fra Viking kan hurtigt blive dine bedste venner, når vinteren og kulden banker på døren. Det vandtætte Gore-Tex-materiale hjælper med at holde dine fødder tørre og varme. Mange af modellerne fra Viking kommer med elastik, så skoene ikke kommer til at stramme om dine fødder.

Når du køber Viking-sko hos Skoringen, behøver du ikke begrænse dig, når det kommer til farver. Viking producerer nemlig sko og støvler. Indenfor alle kategorier kan du nemlig finde sko i lige den farve, du ønsker - lige fra orange til blå.


Hvis du har brug for hjælp med at finde de rette Viking-sko til mænd, hjælper vi dig gerne med at finde den rette model til den rigtige pris. Du kan altid kontakte vores kundeservice, såfremt du har spørgsmål.