• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
98 produkter
Sorter efter:
Du har set 24 ud af 98 produkter

Hummel sko til hele familien

Mangler du nye sandaler eller sneakers til dig selv eller dine børn? Så er du havnet det rette sted. hummel har et væld af fodtøj til børn, herrer og damer. Det danske brand er kendt for at lave sportstøj, udstyr til sport og naturligvis fodtøj med et sporty look. Her finder du sko, der kan bruges året rundt, og du finder også smarte sandaler til sommerhalvåret. Du finder selvfølgelig også de ikoniske hummel klipklappere. Shop hele udvalget hos Skoringen.

Klassiske favoritter og nye styles

De fleste kender nok de gode klassiske klipklappere fra hummel. De er en klassiker i både svømmehallen og i hjemmet. Udover de ikoniske klipklappere har hummel også en lang række smarte sneakers til børn i både korte udgaver og udgaver med et længere skaft. Skoene fås i et væld af farver, så hvis dit barn godt kan lide at blive beskidt, kan du vælge sneakers i en mørkere farve, så mudderet ikke ses så let. Skoene kan bruges på legepladsen, gåturen og til familiefødselsdagen.

hummel laver også fine sandaler til både piger og drenge i cool farver med en god pasform, så dit barn har robust, godt og smart fodtøj. I udvalget fra hummel finder du også nye, smarte sneakers til damer og herrer. Her finder du old school tennis-inspireret sneakers og ekstremt åndbare sneakers fremstillet af genanvendeligt materiale og med memory foam. hummel sko er sko til dig, der lever et aktivt liv på farten og har brug for fodtøj af høj kvalitet.

Tag et standpunkt med hummel sko

hummel har spillet en vigtig rolle inden for sportsverdenen i snart 100 år. Brandet hylder kammeratskab, fejrer sejrene og anerkender evnen til at spille, dele og nyde sport gennem hele livet. Med hummel sko får du ikke blot et par sporty og stilede sko i en afslappet stil, du får et par sko, hvor du kan tage et standpunkt.

hummels kærlighed til sporten har siden dag ét defineret brandets designs, deres medarbejdere, sponsorater og initiativer. Sport er ganske enkelt hummels passion. Brandet er ikke bange for at udfordre og tage nye og anderledes standpunkter og forsvare de værdier, de tror på, alt sammen i fællesskab. Den danske virksomhed har en ambition om at skabe forandringer og skille sig ud, og det kræver sko med attitude at gøre det.

Danskhed i hjertet

Selvom hummel oprindeligt startede i Tyskland i 1923, er det ikke til at tage fejl af, at virksomheden siden 1975 har været dansk. hummel kæmper for ligeværd og inkludering, og de ser sportsbanen som en arena, hvor sejrer deles, og fællesskab er kernen. Brandet bringer passion, hjerte og ærlighed ind i både virksomheden og på sportspladsen. Ikke blot støtter hummel atleterne på banen, de støtter dem også uden for banen. De kæmper for et inkluderende samfund, selvstændighed og nytænkende perspektiver.

hummel sko til hverdag og sport

Uanset om du har behov for sko til hverdag, til håndboldbanen eller til løbeturen, finder du dem hos hummel. Når designerne hos hummel skal designe nye sko, tager de ofte et kig i arkiverne for at finde inspiration til nye styles. Det resulterer for eksempel i sneakers med inspiration fra 80’erne og 90’erne mixet med nye modetendenser fra i dag. Det giver nogle cool styles, hvor du vil kunne se både det klassiske og traditionelle sammen med det nye og moderne.

I kollektionerne fra hummel finder du løbesko med et moderne twist, og du finder også sko i et minimalistisk og skandinavisk look. hummel laver sko i lækre materialer, såsom læder og ruskind, naturligvis med deres velkendte logo. Du finder også hummel sko, der er fremstillet i bæredygtige materialer. Af og til laver hummel også limited edition sko og samarbejder med passionerede atleter og designere.

hummel sko med fokus på komfort

Når hummel designer sko, hvad enten det er til børn, damer eller herrer, er det altid med fokus på komfort og funktionalitet. Eksempelvis har mange af modellerne til børn smarte og funktionelle detaljer, som velcrolukning og elastiksnørrebånd. Det gør, at dit barn hurtigt og nemt selv kan tage skoene af og på.

I skoene til damer og herrer er der ligeledes tænkt over komfort. Her finder du for eksempel designs med stabiliserende, formstøbte silikonevinkler, som giver god støtte ved mellemfoden. Du finder også styles med memory foam, der tager komfort til et nyt niveau.

I tvivl om hvilke hummel sko du skal vælge?

Hvis du er i tvivl om, hvilke hummel sko du skal vælge, er du altid velkommen til at kontakte Skoringen eller kigge forbi en af vores mange butikker. Vi står klar til at hjælpe.