Click & Collect (Afhent inden for 1 time)
Gratis levering (1-3 hverdage)
Gratis retur og ombytning i alle butikker
Click & Collect (Afhent inden for 1 time)
Gratis levering (1-3 hverdage)
Gratis retur og ombytning i alle butikker
Click & Collect (Afhent inden for 1 time)
Gratis levering (1-3 hverdage)
Gratis retur og ombytning i alle butikker
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
28 produkter
Sorter efter:
Du har set 24 ud af 28 produkter

Smarte sko fra Hummel

Har du nogle børn derhjemme, der er vilde med sko fra Hummel? Her på siden finder du et bredt sortiment af de nyeste kollektioner af sko til fra Hummel. Du kan let udforske Skoringens udvalg af forskellige sko til både drenge og piger. Sko fra Hummel er fremstillet med særlig omtanke for børnenes aktive liv på legepladsen og i skolegården.

Hummel har altid fokus på at lave sko, der er rare at have på, og at de er fremstillet af materialer, der er slidstærke, så de kan tåle at blive brugt.

Historien bag Hummel

Hummel blev grundlagt i 1923 som et sko- og sportsbrand med rødder i fodbold og håndbold. Ja, faktisk er Hummel et af de ældste brands inden for holdsport, og hos Hummel kan de godt lide at gøre tingene på en lidt anderledes måde.

Alt, hvad Hummel arbejder med har sit afsæt i sporten. Det gælder også for deres kollektion af sko til børn, hvor designet tilskynder til børnenes leg og bevægelse.

De har en mission om at ‘ændre verden gennem sport’. Sporten er nemlig et redskab til at bringe mennesker sammen. Gennem årene har Hummel således investeret i flere kendte personligheder, hold, klubber og projekter, hvor sporten altid er i fokus.

Med sporten i centrum går Hummel forrest i kampen om at gøre verden til et bedre og mere rummeligt sted at være for os allesammen. Med et par sko fra Hummel kan du dermed være med til at støtte deres kamp for den gode sag.

Find børnesko fra Hummel hos Skoringen

Hos Skoringen gør vi det let for dig at finde de rette Hummel sko for dine børn, så du får mest muligt ud af din shoppingoplevelse. Her på siden benytter du blot vores søge- og filtreringsfunktioner. Du kan filtrere din søgning efter disse variabler:

  • Størrelser
  • Farver
  • Materialer
  • Pris

Når Hummel designer og fremstiller deres sko til børn, så er funktionalitet og komfort altid i centrum. Derfor kan du finde hummel sko, der er udstyret med elastiksnørebånd og velcrolukning. Ligeledes bliver sko fra Hummel udstyret med den unikke hummelTEX® membran, der lader fødderne ånde samtidig med, at vand bliver holdt ude.

Det skal være rart at have skoene på hele dagen, og af den årsag er Hummel sko til børn udstyret med en AeroTech ydersål, der både støtter og stabiliserer de små fødder.

Når du skal shoppe sko til dine børn, så kan det godt blive en dyr affære at købe sko hver sæson, da børnene jo vokser ekstremt hurtigt. I sko fra Hummel er der gjort plads til at vokse i. På indersålen kan du finde et omrids af en fod, så du blot kan tage sålen ud og sammenligne denne med dit barns fod.

Den rette vedligeholdelse er vigtig

Hvis du vælger et par sko fra Hummel, så vil du nok også gerne sørge for, at skoene hele tiden er godt beskyttet, så de kan holde i lang tid. Det behøver ikke at være en svær proces at holde dine børns sko rene. Med de rigtige produkter er det nemlig enkelt og ligetil.

For den optimale beskyttelse mod det ustadige, danske vejr kan du overveje at give skoene en omgang imprægnering. Dermed bliver børnenes sko godt rustet mod alt slags vejr. Du finder vores produkter til imprægnering her.

Hos Skoringen finder du også et udvalg af forskellige produkter til rengøring og hygiejne af fodtøj. På den måde kan du sørge for, at skoene fra Hummel er flotte og velholdte. Her kan du se vores udvalg af produkter til rengøring og hygiejne.

Køb Hummel sko hos Skoringen

Hvis du synes, at et par sko fra Hummel lige er noget for dine børn, så kan du nemt bestille deres favoritsko direkte hjem til jer fra vores webshop. Når du bestiller hos Skoringen, kan du altid forvente, at vi leverer hurtigt og effektivt hjem til dig. Dermed kan dine børn hurtigt tage deres nye Hummel sko i brug.

Du har også altid mulighed for at komme og besøge os i en af vores mange fysiske butikker. Her ser du en oversigt over vores butikker. Så kan børnene nemlig se og prøve skoene, før du vælger at købe dem. Vi er parate til at vejlede dig i din lokale Skoringen. Vi ser frem til at modtage din ordre, og vi håber, at dine børn bliver glad for deres nye sko fra Hummel.