• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
334 produkter
Sorter efter:
Du har set 24 ud af 334 produkter

Komfortable og sporty sko fra Skechers

Hvis du mangler et par pålidelige sko til hverdagen, så kan du altid regne med, at sko fra Skechers opfylder dine krav og behov. Med et par sko fra Skechers får du maksimal komfort, og netop velvære er nemlig en vigtig del af Skechers’ DNA. Det betyder også, at du får sko, der er ergonomisk designet til dine fødder, der støtter fødderne, og som har en god stødabsorbering.

Det er særligt skumsålerne i skoene kaldet Skechers Memory Foam, der giver Skechers deres gode støtte og høje grad af komfort - dette er blevet selve varemærket for brandet. Du kan uden tvivl også selv mærke forskellen, når du vælger et par Skechers. Det er dermed ren forkælelse for dine fødder, når du har Skechers på.

Skechers er designet til, at du let kan have dem på hele dagen, så det kan være en god idé at investere i disse sko, der har masser af funktionelle kvaliteter, og som er bygget til din fod. Derudover er sko fra Skechers både sporty og åndbare, og de passer godt til en afslappet stil. Uanset om du vælger et par Skechers støvler eller Skechers sandaler.

På samme måde er det en meget fleksibel sko, som du kan bruge til mange forskellige anledninger, og også hvis du vil gøre dit outfit mere afslappet. Uanset, hvilke sko du vælger fra Skechers, er du garanteret et smart og innovativt design.

Som en del af deres promovering bruger Skechers ofte kendte sportsstjerner og musikere til at gøre brandet endnu mere populært, og disse berømtheder er ambassadører for Skechers. Det betyder med andre ord, at du har mulighed for at gå i de samme slags sko som mange kendte også går i.

Udforsk de ikoniske Skechers

Skechers blev etableret i 1992 af Robert Greenberg og har hovedkvarter i Californien i USA. Siden er udviklingen gået hurtigt for brandet, og Skechers er i dag et verdensomspændende brand, der er blevet yderst populært. Du kan derfor finde Skechers i mere end 170 lande.

Skechers opdeler deres sko i to kategorier, og hos Skoringen finder du et udvalg af begge kategorier, nemlig:

  • Lifestyle
  • Performance

Det betyder for dig, at du nemt kan vælge Skechers, der passer til dine behov, og om du vil bruge skoene til hverdag eller sport. Performance-serien er god til løb, fitness, lange gåture og andre aktiviteter. De kan kendes på den grønne GOGA indersål, eller at der står Skechers Performance på sålen. Lifestyle-serien er alle vores andre sko, som passer godt til dagligdagen, og som du sagtens kan have på hele dagen.

Det er let for dig at skabe din egen stil med Skechers, som kan fås i mange smarte farver og udtryk. Du kan være sikker på, at dine Skechers skaber blikfang, når du tager dem i brug, og de giver liv til resten af dit outfit. Bliv fristet af Skoringens udvalg af Skechers og find et design, der passer til dig lige her.

Find Skechers hos Skoringen

Hos Skoringen vil vi målrette din shoppingoplevelse, så du nemt kan finde de Skechers, som du er interesseret i. Det gør du ved at bruge vores søgnings- og filtreringsfunktioner, så du kan søge efter disse variabler:

  • Størrelser
  • Farver
  • Materialer
  • Pris
  • Køn

Derudover har vi også et stort udvalg af Skechers til børn, og du kan på samme måde finde sko, støvler og sandaler fra brandet hos Skoringen. Du kan derfor sagtens gå med Skechers hele året rundt. Uanset, hvilken slags fodtøj du vælger, kan du altid være sikker på at komfort og kvalitet er på højeste niveau, når det gælder Skechers.

Hvis du leder efter maksimal komfort og topkvalitet i dine sko, så er der mange gode grunde til at vælge Skechers. Derudover fokuserer brandet også på bæredygtighed, klima og genbrug. Faktisk er 93% af skotøjsæskerne fra Skechers lavet af genanvendelige materialer.

Sådan vedligeholder du dine Skechers

Når du har fundet nogle Skechers, som er lige noget for dig, så vil du garanteret gerne passe godt på dem. Det behøver ikke at være besværligt at vedligeholde dine Skechers - med de rette produkter det enkelt og ligetil. Og så sørger du tilmed for at skoene forbliver funktionsdygtige og holdbare i længere tid.

Hos Skoringen finder du alt det tilbehør, som du har brug for at vedligeholde dine Skechers. Du kan eksempelvis give dine sko en omgang imprægnering, så de kan klare alt slags vejr og får den bedste beskyttelse fra start. Her ser du vores produkter til imprægnering af sko.

Vi tilbyder også et udvalg af produkter til rengøring og hygiejne af sko, så dine Skechers sko altid er flotte og præsentable. Du kan finde vores produkter til rengøring og hygiejne her.

Køb Skechers hos Skoringen

Lyder et par sko fra Skechers lige som noget for dig, så kan du nemt bestille dine favoritsko direkte hjem til dig fra vores webshop. Vi sørger for, at du får en hurtig og effektiv levering i løbet af 1-3 hverdage, så hurtigt kan tage dine nye Skechers i brug.

Ellers har du også altid mulighed for at komme og besøge os i en af Skoringens mange fysiske butikker. Så kan du dermed se og prøve skoene, før du vælger at købe dem. Her finder du en oversigt over vores butikker. I Skoringen er vi altid parate til at guide dig til de rigtige sko og svare på dine spørgsmål. Vi glæder os til at modtage din ordre, og vi håber, at du bliver glad for dine nye sko fra Skechers.