• Julegaver byttes til og med 14. januar 2024
  • Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)

Reklamation

Reklamationsperiode

Når du handler på skoringen.dk, har du 24 måneders reklamationsret. Husk at gemme din faktura, da du skal bruge den ved en evt. reklamation. Du skal indgive din reklamation hurtigst muligt og i hvert tilfælde indenfor i rimelig tid efter, at manglen er opdaget.

Reklamationsretten omfatter fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke ved fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert brug eller ringe vedligeholdelse. Vær opmærksom på, at påsatte pyntegenstande som fx perler, sten, glimmer og pailetter kan have kortere holdbarhed ved almindelig brug og skal derfor behandles med særlig forsigtighed.

Reklamationer ved køb i butik
Har du købt skoene i en af vores fysiske Skoringen butikker, skal du henvende dig i en fysisk butik med din reklamation. Du kan gå i alle Skoringen butikkerne i Danmark – blot husk at medbringe kvitteringen. Kundeservice behandler udelukkende reklamationssager, hvor skoene er købt i Webshoppen.

Sådan reklamerer du

Hvis du ønsker at reklamere over et produkt, anbefaler vi, at du henvender dig i en af Skoringens butikker, så personalet med det samme kan tage stilling til, om reklamationen er berettiget, og hvordan fejlen kan udbedres. Husk at medbringe din faktura.

Hvis du returnerer til vores webshop, kan du benytte returlabel og returformular, som er vedhæftet din fakturamail. Hvis du ikke længere har disse, skal du kontakte kundeservice på [email protected]. På denne måde undgår du selv at betale returporto.

Vi gør opmærksom på, at vi ikke kan ombytte den returnerede vare til en anden eller tilsvarende vare, når du returnerer direkte til webshoppen – heller ikke, selvom der er tale om en reklamation. Ved returnering til webshoppen får du udbetalt det beløb, som du har betalt for varen, også i tilfælde af senere prisændringer.