• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
167 produkter
Sorter efter:
Du har set 24 ud af 167 produkter

Bisgaard børnesko og støvler

Her på siden finder du et stort udvalg af flotte og funktionelle bisgaard støvletter, Bisgaard hjemmesko, Bisgaard gummistøvler, Bisgaard sandaler, hjemmesko og andet, af det danske mærke Bisgaard. Skobrandet har på ganske kort tid vundet indpas hos landets børnefamilier ved at skabe en bred vifte af fantastisk lækre og holdbare sko til både små og store børn, og det er der ikke noget at sige til. Bisgaard bruger kun ægte kalveskindslæder, sørger altid for en god pasform, og der er nytænkning i designet.

Vi forhandler en bred vifte af Bisgaard-sko, som du trygt kan give børnene på, uanset årstid. Skal man starte med de allermindste, har vi f.eks. et godt udvalg af dejlige hjemmesko og sko til babyer eller småkravl, så fødderne kan holdes varme i den kolde årstid eller i det fodkolde hjem. F.eks. kan du finde et udvalg af lækre babyhjemmesko i flotte materialer som 100 % uld eller dejligt blødt skind, der giver de små fødder et behageligt flot og varmt fundament, i forskellige farver som: cognac, rosa, guld, m.m.

Du kan også finde et godt udvalg af Bisgaard-hjemmesko til de lidt større børn. Her er sutterne ligeledes i dejlige materialer som 100 % uld og skind, og i en masse forskellige spændende design, der vil klæde barnet, samtidigt med det får en holdbar og flot hjemmesko at gå i. Hjemmeskoene har som regel praktisk lukkemekanisme, f.eks. velcro, eller blot elastikkile eller -rem, så skoene er nemme at komme ned i. Samtidig har de fleste af vores hjemmesko såler af gummi og er dermed skridsikre.

Bisgaard-sko til al slags vejr

Bevæger man sig ud i det danske vejr, kan man som bekendt blive budt på lidt af hvert. Dette har Bisgaard taget højde for i deres design. De har kreeret et godt udvalg af sko til både solskins-, regnvejrs- og snevejrsdage, og selvfølgelig alt det ind imellem, der byder på omskifteligt vejr og leverpostejmadder.

Solskin

Bisgaards børnesandaler er f.eks. et utrolig stilet fodtøj til turene på stranden, og samtidigt foret med dejligt blødt skind for at skåne de små fødder fra varmt sand. De fleste har praktisk velcroluk og fleksible ydersåler i gummi, så man nærmest ikke mærker, man har dem på.

Regnvejr

Til regnvejrsdagene finder du et udvalg af virkelig flotte børnegummistøvler i mange forskellige farver eller med detaljerede print, der giver støvlerne, og dermed børnene, personlighed. Gummistøvlerne er typisk foret med bomuld, så det er let også at holde varmen, og tørt, når det siler ned. De mange forskellige gummistøvler adskiller sig ved deres designmæssige og funktionelle detaljer, der kan følge barnets behov. Og netop detaljerne gør det nemt at finde den helt rette gummistøvle til de helt rette børn, dem du holder af. Hold øje her på siden med de mange forskellige modeller, for Bisgaard laver to skokollektioner om året.

Sne og slud

Når vinteren kommer, gælder det om at finde nogle virkelig varme støvler, der kan tåle lidt af hvert. Og Bisgaard har virkelig lavet nogle flotte af slagsen i deres fabrik i Portugal. Hold øje med de enkelte skostørrelser. Visuelt spænder Bisgaard-støvler over alt fra klassiske og mere voksent udseende modeller til teenagerne, til støvler med velcro til børnehavebarnet, der bliver fristet til at hoppe i en vandpyt i ny og næ. Samtidig er vinterstøvlerne til børn skabt med henblik på bæredygtighed, og noget af læderarbejdet i denne kategori er blevet garvet uden brug af kemikalier, og med genanvendelse af vand og papir.

Også til alle de andre dage

Sidst, men ikke mindst, kan du finde et udvalg af helt almindelige sko til de helt almindelige hverdage, hvor man ikke behøver at tænke alt for meget over vejret. Vi fører begyndersko til børnene, med høj hælkappe for bedre stabilitet og støtte, i åndbart læder, med skridsikre såler. Kort sagt finder du her på siden noget af det bedste fodtøj, som danske Bisgaard har kreeret med henblik på at give børn og unge gode udendørs- og indendørsoplevelser.

Kvalitet og spændende design for alle pengene

Vi har Bisgaard-sko i de fleste børnevenlige kategorier, der passer og ser godt ud på samme tid. Samtidig holder Bisgaardstøvler og -sko mange år frem og indikerer unægteligt kvalitet fra første øjekast. Om du så køber skoene til dine egne børn, til børnebørnene eller som gaver under juletræet til de børn, du holder af, kan du være sikker på at få kvalitet og spændende design for alle pengene.

Hav in mente, at alle børn er forskellige, og det gælder også deres fødder. Vil du være sikker på, hvordan skoene sidder, skal du være velkommen til at komme ind i en af vores fysiske forretninger, der fører mærket, og lade børnene prøve alle de Bisgaard-sko og -støvler, de har lyst til. I vores butikker kan du også finde mange andre lækre skomærker til børn, og ikke mindst søde ekspedienter, der naturligvis hjælper dig alt det, du behøver.