• Gratis levering ved køb over 499,-
 • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
 • Gratis retur og ombytning i butik
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
30 produkter
Sorter efter:
Du har set 24 ud af 30 produkter

Bisgaard hjemmesko støtter børns aktiviteter

Vælg blandt et skønt udvalg af dejlige Bisgaard hjemmesko til babyer og børn. Vi har både flotte og komfortable hjemmesko til drenge og piger, der er lavet på bæredygtig og naturlig manér. Udforsk vores samling af moderne Bisgaard sutsko herunder og opdag flere fantastiske fordele

Bisgaard hjemmesko giver optimal pasform

Dine børn fortjener det bedste - også når det kommer til nyt fodtøj. Med behagelige Bisgaard hjemmesko kan du holde de små fødder dejligt varme. Bisgaard har sat sit aftryk på skoverden ved at designe børnevenlige sko af nøje udvalgte materialer. Det endelige produkt er en flot kombination af funktionalitet og design, der giver plads til udvikling.

Med Bisgaard sutsko får du fordele som:

 • Justerbar velcro rem
 • Skridsikre gummi ydersåle
 • Håndlavede hjemmesko
 • 100 % naturlige materialer

Bisgaard giver dine børn en god støtte til hverdagens aktiviteter. Hjemmeskoene kan både have temperaturregulerende og fleksible egenskaber, plus en god pasform. Alt dette har Bisgaard formået at samle i deres sko, samtidig med at designet er med på moden.

Derfor bør du vælge Bisgaard sko

Bæredygtighed er et nøgleord og den central mission for Bisgaard. Dette er noget, som du tydeligt kan se i produktion af deres hjemmesko, såvel som andre sko. Helt præcist betyder det, at du kan se frem til håndlavede sko, der udelukkende består af naturlige materiale. Det vil sige 100 % fri for kemikalier, krom og diverse metaller.

Genanvendelse af papir og vand indgår også som et vigtigt element. Skindsko er lavet af ægte læder, der udelukkende kommer fra overskydende produkter fra dyr, der har været anvendt til andre formål. Hvis du går op i bæredygtige og naturlige sko, kan vi varmt anbefale Bisgaard.

Sådan vælger du den rigtige størrelse

Du kan se Skoringens størrelsesguide til baby- og børnesko, hvor du også kan printe en gratis fodmåler ud. Desuden anbefaler vi, at du vælger dine nye sko og hjemmesko med et voksetillæg, der giver en anelse plads til udvidelse af fødderne samt tykke sokker. Du kan læse mere om voksetillæg i børnesko her.

Find Bisgaard sutsko på udsalg

Leder du efter et godt tilbud på Bisgaard hjemmesko? Hos Skoringen har vi jævnligt masser af skarpe tilbud på kvalitets sko til både børn og voksne. Måske har du også chancen for at finde Bisgaard sutsko på udsalg. Børn vokser nemlig hurtigt, og før du ved af det, kan du have brug for nye sko til voksende fødder. Derfor kan du spare vigtige penge ved at være opmærksom på de seneste tilbud.

Det stopper ikke ved hjemmesko. Hos Skoringen finder du et bredt sortiment af Bisgaard børnesko. Mangler du for eksempel et smart par gummistøvler, sandaler eller vinterstøvler til dine børn, sørger Bisgaard også for det rette fodtøj. Du kan se alle vores børnesko på udsalg her.

Shop Bisgaard sutsko online eller i butik

Der er mange gode grunde til at vælge Skoringen. Uanset om du foretrækker at bestille online eller tage ned i din nærmeste Skoringen butik, er der gode muligheder for at finde et par gode og nye til hele familien. Hos Skoringen får du:

 • Gratis fragt (1-3 hverdage)
 • Gratis retur og ombytning i alle butikker
 • Afhentning som Click & Collect (efter 1 time)
 • 14 dages returret
 • Tryghedsgaranti.

Vi giver dig selvfølgelig fri fragt på alle orde fra vores online webshop. Det vil sige, at lige meget hvor meget du køber for, sender vi dine varer til dig uden ekstra omkostninger. Se leveringsbetingelser her. Har du yderligere spørgsmål, står vores kundeservice klar til at hjælpe dig. Du kan se kontaktinfo her.

Passer dine Bisgaard hjemmesko alligevel ikke? Hos Skoringen tilbyder vi dig også tryghedsgaranti. Dette vil sige, at du kan bytte skoene med 14 dages ombytningsret. Dette gælder også hvis skoene viser tydelige tegn på brug. Se efter tryghedsgaranti-klistermærket på din kvittering.

Køb dine nye Bisgaard hjemmesko hos Skoringen - Vi har alt i godt og billigt fodtøj til børn og voksne for enhver smag.