• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
53 produkter
Sorter efter:
Du har set 24 ud af 53 produkter

Bisgaard gummistøvler til regnvejret

Med Bisgaard gummistøvler er dine børn godt klædt på ved fødderne til leg og plask i det våde vejr. Se blandt andet vores udvalg af varme Bisgaard gummistøvler med foer herunder og opdag muligvis et stærkt tilbud i blandt. Køb dine Bisgaard gummistøvler til børn online hos Skoringen og få hurtig levering.

Gummistøvler til børn fra Bisgaard

Med et par gummistøvler til børn fra Bisgaard er dit barn klædt på til at hoppe i vandpytter og lege i regnvejret uden at få kolde og våde fødder. Hos Skoringen har vi altid et stort og varieret udvalg af gummistøvler til børn fra Bisgaard. Sortimentet byder på gummistøvler til både piger og drenge – og du kan vælge mellem flere størrelser.

Forede gummistøvler

Skal fødderne også være varme i vinterkulden? Så kan du med fordel vælge et par forede Bisgaard-gummistøvler til dit barn. Uanset hvilken model du vælger, kan du være sikker på, at der er fokus på god komfort, høj bevægelighed og uovertruffen kvalitet, så barnet er sikret varme og tørre fødder i al slags vejr.

Bisgaard gummistøvler med foer til varme og tørre fødder

Et par gode gummistøvler kan være en vigtig partner på de nysgerrige og aktive børnefødder. Hos Skoringen kan du vælge moderne Bisgaard gummistøvler, der kan holde til livlig leg i blandt andet vandpytter og skove. Vi har et flot udvalg af Bisgaard gummistøvler til børn i flere flotte farver og størrelser. Med Bisgaard kan du forvente:

  • Gummistøvler til børn i høj kvalitet
  • Skridsikre gummisåle
  • Bisgaard gummistøvler med foer
  • Naturlige materialer

Bisgaard gummistøvler med foer hjælper med at holde på varmen indvendigt i støvlerne. Da Danmark er kendt for lange perioder med køligt vejr, kan dette være en smart idé. Skal støvlerne kunne klar de koldeste måneder, har vi også termo gummistøvler med specielt gode varmeegenskaber.

Hvad gør Bisgaard unik?

Svaret finder du i mærket tilgang til design og produktion. Centralt i Bisgaard designfilosofi er ideen om at kun det bedste er godt nok til børnenes fødder. Dette betyder at du kan forvente gummistøvler og sko, der er skabt til leg i naturen, samtidig med at designet er inspirerende og pænt.

Fokus er på naturlige materialer og bæredygtig produktion med målet om at mindske aftrykket på klimaet. Her kan inderforet for eksempel bestå af bomuld, lammeskind og uld, mens gummistøvlerne er af naturgummi. Alle Bisgaard gummistøvler og sko er 100 % fri for kemikalier, krom og metaller.

Køb Bisgaard gummistøvler på tilbud

Hold øje her på siden for flotte Bisgaard gummistøvler på tilbud. Hos Skoringen er vi ikke ræd for at give dig et godt tilbud på udvalgte kvalitetssko til både børn og voksne. Du kan se alle vores tilbud på børnesko her og finde flotte besparelser på populære skomærker. Vi har også mange flere børnesko fra Bisgaard. Her kan du blandt andet vælge mellem luftige sandaler, varme hjemmesko og holdbare støvler til de køligere tider.

Skoringen hjælper dig med nye Bisgaard gummistøvler

Vi sørger for de rette midler til dig, så du nemmere kan finde den rigtige størrelse til dine børn. I vores størrelsesguide til børne- og babysko kan du se de indvendige mål på alle vores størrelser. Her kan du også gratis printe en fodmåler ud, så du kan måle fødderne på dine børn derhjemme, inden du vælger størrelse.

Vil du give støvlerne en længere levetid? Gummistøvler til børn er naturligvis skabt til at blive udsat mudder og vand, hvilket sætter sine spor. Det meste kan du klare med en våd klud. Hos Skoringen kan du dog også finde pleje til gummistøvler, der hjælper med at genskabe den originale glans, samt virker farvefordybende. På den måde kan du bedre holde Bisgaard gummistøvlerne friske og flotte over en længere periode.

Shop online eller i din Skoringen butik

Skoringen har gjort det nemt for dig at shoppe nye sko online. Du får naturligvis fri fragt ved alle køb - store som små. Desuden er der også gratis ombytning og 14 dages retur. Bestil nu og modtag dine gummistøvler inden for højst tre hverdage. Du kan se alt om levering her.

Har du brug for hjælp til din bestilling eller brænder du inde med et eller flere spørgesmål, er du velkommen til at kontakte vores flinke kundeservice på e-mail. Du kan se vores kontaktinfo her.

Hos Skoringen får du tryghedsgaranti på dine køb. Dette betyder at du nemt kan ombytte dine varer eller få pengene tilbage, hvis nu de nye Bisgaard gummistøvler alligevel ikke passer ordentligt - også selvom støvlerne er brugt. På den måde kan du mere trygt bestille online uden en masse besvær.

Du er også hjertelig velkommen til at besøge en af vores Skoringen butikker i Danmark, hvor vi er klar med rådgivende og børnevenlig betjening. Køb online eller kom forbi din lokale Skoringen butik i dag.