• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
9 produkter
Sorter efter:
Du har set 9 ud af 9 produkter

Få fine babysko fra Bisgaard hos Skoringen

Leder du efter dit barns første par sko? Skoringen har et godt udvalg af fine babysko fra det danske brand Bisgaard. Med deres fokus på kvalitet og komfort er Bisgaard et populært valg blandt forældre, der ønsker det bedste for deres små, når de begynder at tage sine første skridt.

Du kan finde sko til både drenge og piger i forskellige farver og design. Uanset om det er til varme sommerdage eller kølige efterårsdage, har Bisgaard sko til enhver lejlighed. Vi tilbyder nemlig både sko, støvler og sandaler fra mærket. Du kan også få små hjemmesko med god pasform til de mindste.

Med deres bløde materialer og ergonomiske design er babyskoene fra Bisgaard perfekte til de små fødder, der stadig er ved at udvikle sig. Så besøg Skoringen i dag, og find de perfekte sko til din baby fra Bisgaard.

Dansk design med naturlige materialer

Bisgaard tilbyder dansk design af naturlige materialer, så dit barn kan få det bedste til sine fødder. Med fokus på kvalitet og komfort passer de håndlavet sko perfekt til børns fødder.

Marianne og Henrik Bisgaard grundlagde virksomheden i Danmark i 2005, og siden da har de skabt sko, der kombinerer dansk kreativitet og æstetik med håndværksmæssig kunnen. De arbejder sammen med nogle af verdens bedste håndværkere og bruger kun bæredygtige materialer i deres produktion. Hos Bisgaard er der fokus på både design og miljø, så du kan altså være sikker på, at dit barn får sko af højeste kvalitet, der samtidig er gode for naturen.