• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
50 produkter
Sorter efter:
Du har set 24 ud af 50 produkter

Bisgaard sandaler - luftige og moderne børnesko

Køb komfortable Bisgaard sandaler til børn hos Skoringen. Bisgaards grundlæggende mission er at skabe moderne fodtøj i høj kvalitet, der giver plads til udvikling og udfoldelse. Gå på opdagelse her på siden og se vores flotte udvalg af sandaler fra Bisgaard til drenge og piger for enhver smag.

Vælg lette og holdbare Bisgaard sandaler

I de varmere sommermåneder, kan det være nok så rart at få luft til tæerne. Få de aktive børn, bør du også overveje sko, der kan holde til livlig leg. Bisgaard sandaler tjekker flere bokse, når det kommer til høje krav om bæredygtig produktion, funktionalitet, kvalitet og design. Bisgaard sørger for:

  • 100 % naturlige materialer
  • Ægte læder fra kalveskind
  • Bløde sandaler i holdbar kvalitet
  • Justerbar lukning med velcro

Ægte kalveskindslæder skaber meget åndbare og bløde sandaler, der føles behageligt på fødderne og lader dem udfolde sig. Alt anvendt ægte læder i Bisgaard sko kommer fra dyr, der også er anvendt til andre formål. På den måde bliver alt det, som dyrene har at give, udnyttet respektfuldt og på bedst mulig vis.

Sådan finder du de rigtige Bisgaard sandaler til børn

Det kan nemt virke besværligt at finde det helt rigtige par sandaler - især til dine børn. Hos Skoringen har vi specialiseret os i at levere sko i børnehøjde. Derfor hjælper vi dig også med at finde de rette Bisgaard sko til netop dit barn.

Vælg den rigtige størrelse

Det er vigtigt at vælge et par sko eller sandaler, der har en god pasform, så dine børns leg ikke bliver stoppet af ukomfortable sko. Med vores guide til størrelser på baby- og børnesko kan du finde den rette hjælp til at måle børnenes fødder og finde frem til den rette størrelse.

Dine børns fødder vokser hastigt og pasformen kan blandt andet også afhænge af hvilke. Derfor anbefaler vi, at du vælger en størrelse med plads til voksetillæg i børneskoene. Hvis du foretrækker lukkede Bisgaard sandaler, bør du have et voksetillæg på mellem 1 og 1,5 cm, mens åbne sandaler fra Bisgaard bør have cirka 1 cm. De små babyer bør max have 1 cm i voksetillæg.

Bør det være åbne eller lukkede sandaler?

Hos Skoringen kan du vælge blandt Bisgaard sandaler med flere kombinationer af åbne og lukkede hæle, samt åben og lukket front. Hvilken type, der er det bedste, afhænger af dit barn. Som en luftig begyndersko for de helt små, anbefaler vi en mere lukket sandal, der yder en god støtte til barnet, der stadig er i gang med at lære at stå på egne fødder.

Lukket front giver mere beskyttelse til tæerne, så hvis dine børn erlidt af nogle livlige vildbasser, kan det være en smart idé. Er børnene lidt større, kan åbne sandaler være en god mulighed, hvor der kommer rigeligt med luft til tæerne. Vær dog opmærksom på at remmer og stropper på sandalerne yder ordentligt støtte til fødderne.

Spørg Skoringen

Har du spørgsmål til Bisgaard sandaler eller er i tvivl om størrelse og pasform, er vores flinke kundeservice klar til at hjælpe dig - Se kontaktinfo her. Du er også altid velkommen hos en af vores Skoringen butikker sammen med dine børn, hvor vores børnevenlige personale står klar til at hjælpe dig med at finde et smart nyt par til dine børn.

Opdag Bisgaard sandaler på udsalg

Leder du efter et stærkt tilbud på sandaler til børn? Hos Skoringen kan du løbende gøre et kup på diverse børnesko - her i blandt Bisgaard børnesko. Du kan finde flere børnesko på udsalg her og holde øje med nedsatte priser på udvalgte mærker.

Udover Bisgaard sandaler på udsalg, har du også chancen for at finde gode priser på Bisgaard gummistøvler, vinterstøvler og hjemmesko for komplet kvalitetsfodtøj til dine børn.

Shop Bisgaard sandaler hos Skoringen

Hos Skoringen er det vigtigt for os at gøre det så nemt som muligt for dig. Dette betyder at du selvfølgelig får fri fragt på alle ordre og hurtig levering på 1-3 hverdage. se leveringsbetingelser her. Passer det dig bedre at bestille dine sandaler til Click & Collect, kan du bestille det online og afhente hos din Skoringen butik efter en lille time.

Køb dine nye Bisgaard sandaler til børn online i dag hos Skoringen.