• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
34 produkter
Sorter efter:
Du har set 24 ud af 34 produkter

Trekkingsandaler til herrer

Find flere komfortable trekkingsandaler til herrer hos Skoringen. Vi har outdoor sandaler, der tåler varmt klima, lange vandreture og kuperet terræn. Et par vandresandaler kan let og hurtigt pakkes til en aktiv ferie, men de kan også bruges som almindelige sandaler til hverdag. Klik dig rundt her på siden, og find dit næste par trekkingsandaler.

Skal du på trekking? Sandaler hjælper dig godt i mål

Hvis du skal på trekking, tænker du måske, at et par vandrestøvler er den mest oplagte løsning. Og selvom vandrestøvler er både komfortable og effektive, kan et par sandaler være det perfekte alternativ - især under varmere himmelstrøg. Faktisk kan gode vandresandaler gøre hele din trekkingtur meget mere behagelig.

Hos Skoringen finder du mange modeller, der yder god stødabsorbering, god svangstøtte og frisk luft til fødderne. Hvis hele familien skal af sted, er der også sandaler til kvinder og børn i vores sortiment.

Find trekkingsandaler fra flere populære mærker hos Skoringen

I Skoringens udvalg finder du sandaler til dit næste eventyr - uanset hvilket terræn du skal overkomme. I vores udvalg af sandaler til mænd er der lækre produkter fra flere populære mærker.

Du kan blandt andet tage på eventyr i et par gode trekkingsandaler fra:

Alle brands tilbyder sandaler af materialer i topkvalitet. Mange trekkingsandaler er desuden lavet i bløde materialer, der er egnet til aktiviteter som sport, gåture i naturen eller en tur på stranden.

Oplev letheden ved et par gode sandaler

Blandt de mange forskellige modeller fra Skoringen, finder du både funktionelle og behagelige sandaler i flere forskellige materialer. Hvert materiale tjener et individuelt formål, og det bare med at finde det par, der passer bedst til dit behov.

Få god støtte med trekkingsandaler, der blandt andet er fremstillet i følgende materialer:

  • Skum
  • Skind
  • Nylon

Hvis du skal på enten længere eller kortere ture, er skum et godt bud på et materiale, der egner sig godt til en vandretur. Skum kan blandt andet forebygge vabler, og du vil opleve, at sandalerne har en effektiv affjedring. Skum er også et materiale, der kan ændre pasform med din fod. Det kan eksempelvis være en fordel, hvis du let får ømme fødder.