• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik

Mærker Odiin

0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
242 produkter
Sorter efter:
Du har set 24 ud af 242 produkter

Odiin er indbegrebet af kvalitet og stil til mænd. Det er klassisk moderne design i høj kvalitet og med mange eksklusive detaljer. Alt er præget af en super forarbejdning, der naturligvis også sikrer god pasform og behagelig komfort.

Med Odiin, der specifikt er designet til den nordiske mand,
er du garanteret selvsikre modesko og lækker kvalitet til overraskende gode priser.

Læs mere om Odiin

Odiin er specielt kendt for at ramme tidens trends for den nordiske mand, som gerne vil se godt ud, både til hverdag og til fest. Men de er også utrolig opsatte på at det skal være for alle, så derfor er der stor fokus på at prisen ikke må blive for høj. Det har resulteret i et hav af forskellige snørresko, støvler, sandaler og sneakers i løbet af årene.

Specielt når det kommer til value for money, er Odiin førende på markedet. Man får enorm meget kvalitet for få penge, og når man så kombinere det med den vildt gode stil, så kommer man super langt. Vi er selv vildt begejstrede over det ovenstående udvalg, og håber selvfølgeligt at i bliver det samme.

Odiin forhandles kun i zjoos og Skoringen. Husk at du altid får super hurtig og gratis fragt når du handler hos os her på Skoringen.