• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
25 produkter
Sorter efter:
Du har set 24 ud af 25 produkter

Palladium

Med Palladium er du altid sikret fodtøj med høj komfort, der passer til flere forskellige lejligheder. Det franske brand, der originalt designede flydæk, har produceret sko midten af 1900-tallet og bruger i dag sin ekspertise om materialer til blandt andet at designe sko og støvler. Palladium er nytænkende - både når det kommer til design, men også når det kommer til materialer, og de er blandt andet kendt for at anvende gummi i deres designs.

Få robuste sko og støvler fra Palladium

Materialer er altid blevet prioriteret højt hos Palladium, og det kan både ses og mærkes. Når du eksempelvis køber Palladium sko, vil du altid kunne bemærke små detaljer, der gør skoene ekstra flotte at se på. Det populære gummimateriale gør, at skoene føles lette og fleksible at gå i, og materialet hjælper blandt andet til en bedre affjedring og støtte.

Hvis du for eksempel skal bruge et par behagelige støvler, vil Palladium altid være et godt valg. Alt fodtøj fra Palladium egner sig til både lange og korte gåture, og det minimalistiske design gør, at du let kan bruge et par Palladium sko til hverdag.

Palladium henter inspiration overalt

Når du ser på et par sko eller støvler fra Palladium, kan du måske se mange forskellige karaktertræk, du måske har set hos andre brands. Det er fordi, at Palladium henter inspiration fra flere forskellige kilder. Du vil se en blandings af vandresko, skatersko og tennissko, der alle er samlet i enkle og smukke designs.

Hvis du elsker det alsidige design fra Palladium, synes vi, at du bør tjekke nogle af vores andre brands ud. Hos os finder du mange forskellige typer fodtøj til alle forskellige situationer, og du kan altid regne med, at vi har de største og bedste brands på lager.

Palladium støvler er designet til både skov og by

En af de største fordele ved Palladium er, at du kan blandt andet kan bruge støvler i flere forskellige sammenhænge. Et par Palladium støvler er perfekte til en lang gåtur i skoven, og den bløde sål gør, at dine føddere bliver skånet i hårdere terræn.

Både sko og støvler fra Palladium er dog også et godt bud til hverdagen. Du finder mange af de populære modeller i flere farver, og vi har gjort vores bedste for, at du har forskellige muligheder, når du shopper Palladium.

Hvilke farver finder du blandt andet Palladium fodtøj i hos os?

  • Grøn
  • Beige
  • Sort
  • Grå

Hvis du eksempelvis har et par beige Palladium sko, har vi et stort udvalg af forskelligt tilbehør, der kan holde dine sko intakt og rene. Vi har eksempelvis også indlægssåler, hvis du skal bruge ekstra komfort. Hvis du har spørgsmål til Palladium eller andre brands, er du altid velkommen til kontakte vores kundeservice.