• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
17 produkter
Sorter efter:
Du har set 17 ud af 17 produkter

Rå og funktionelle Palladium-sko til herrer

Vores velskabte og seje Palladium-sko til herrer giver dig masser af komfort og velbehag til fødderne hver dag samtidig med, at de ser rasende rå og maskuline ud. Se det store udvalg her hos Skoringen, og find det par, der passer bedst til din stil.

Stort udvalg af Palladium-sko til herrer hos Skoringen

Hos Skoringen vil vi gerne hjælpe dig med at klæde dine fødder bedst muligt på til hverdag og fest, og med et par Palladium-sko til herrer er du godt på vej. Her er tale om herresko, som kommer med mange fordele, blandt andet:

  • Palladium-sko til herrer bidrager med en rå og markant stil

  • Palladium-sko til herrer er komfortable og giver et godt greb

  • Palladium-sko til herrer er slidstærke, holder længe og kan bruges til mange lejligheder

I vores sortiment finder du forskellige typer af Palladium-sko til herrer. Det tæller for eksempel helt korte støvler, der minder mere om et par sneakers. Dem kan du snildt bruge både til hverdag og fest.

Du kan også finde modeller i støvleformat, som for alvor giver det mere maskuline og rå udtryk. De bidrager til ekstra komfort – især for den aktive – og med de mange detaljer og dekorationer får du en støvle, der formår både at skille sig ud og være neutral.

Du kan vælge mellem flere forskellige farver som hvid, brun, sort, beige og grøn, og du kan opleve varianter både med og uden en bemærkelsesværdig sål. Se alle modellerne her på hjemmesiden, og bestil, når det passer dig – enten i vores webshop eller i en af vores mange butikker.