• Gratis levering ved køb over 499,-
 • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
 • Gratis retur og ombytning i butik
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
101 produkter
Sorter efter:
Du har set 24 ud af 101 produkter

Fila

Er du på udkig efter nye sneakers i unikke og spændende designs? Så er det italiensk baserede brand Fila højst sandsynligt noget for dig. Hos Skoringen har du mulighed for at forelske dig i og købe de farverige eller helt klassiske sneakers fra Fila. Vi tilbyder såedes et bredt udvalg af Fila sneakers til både damer, herrer og børn. Når du vælger Fila sko, vælger du også at sige ja til god komfort og lækre pasformer. Med Fila behøver du hverken at gå på kompromis med design eller komfort. Find dine nye favoritsko lige her.

Fila sko varianter

Fila sko er til dig, der er helt vild med et sporty look, lækre materialer og vigtigst af alt god komfort. Hos Skoringen tilbyder vi derfor et varieret udvalg af Fila sko, så du har mulighed for at finde den sko, der passer til dit behov. Vælg blandt andet imellem flere forskellige farver, skotyper og materialer, når du skal finde den rette sko.

Her på siden tilbyder vi følgende Fila varianter:

 • Chunky fila sneakers – Fila er særligt kendte for sine chunky sneakers. Derfor tilbyder vi et bredt udvalg af netop denne type sko i flere forskellige farver.
 • Flade sneakers – Hos Skoringen finder du også helt klassiske flade sneakers i eksempelvis ruskind.
 • Badesandaler/slippers – Fila producerer også klassiske badesandaler med det karakteristiske logo fortil. Badesandalerne kommer i flere forskellige farver.
 • Klip klappere – Vi tilbyder klipklappere til dig, der heller ikke kan få nok af den lette sko til strand og sommer.

Fila skoene kommer desuden i mange fine farver. Måske leder du efter et par sneakers i din yndlingsfarve. Læs med her og se om vi tilbyder Fila sko i netop din favoritfarve:

 • Hvid – Ejer du endnu ikke et par hvide sneakers, så er Filas chunky trainers i hvid måske lige dig.
 • Pastel – Fila tilbyder også sneakers i de fineste pastelfarver, der skriger forår og sommer. Køb dine sneakers i rosa, grøn eller gul og bliv klar til sommeren.
 • Multicolor – Her på siden finder du også flere Fila sko med forskellige farvekombinationer. Find dine favoritter nu.
 • Navy og sort – Mangler du et par klassiske sko, der passer til det meste, så er Filas sko i sort eller navy et godt bud.

Historien om Fila

Filas historie går helt tilbage til 1911, hvor Fila brødrene startede virksomheden med udgangspunkt i at lave varmt kvalitetstøj til lokalbefolkningen i den lille italienske Alpe by. Indtil 1974, hvor Fila for alvor blev kendte på det globale marked, havde virksomheden primært fokuseret på produktion af lækkert undertøj. Det var i stedet Filas første sportskollektioner, der var med til at sætte Fila på verdenskortet. Fila blev især kendt for sine bidrag til tennismoden, og brandet er i dag fortsat involveret i tennisverdenen som sponsor for flere af de største tennisspillere.

Som et revolutionerende sportsbrand havde Fila i særlig grad fokus på den store rolle, som sportstøj faktisk spiller for atleten. Derfor blev et af nøglepunkterne i Filas designs, at tøjet skulle være tilpasset atleten bedst muligt, men samtidigt være fleksibelt for at skabe gode betingelser for bevægelser. På trods af at Fila primært har fokuseret på at producere sportstøj til især tennisspillere, så har brandet også fundet vej til de internationale modescener. Og med introduktionen til Filas klassiske chunky sneaker er brandet også blevet et kendt streetwear mærke. Hvis du også synes, at garderoben bør indeholde mindst et par Fila sko, så kan du heldigvis finde den lige her hos Skoringen.

Fila sko til børn og voksne

Hos Skoringen finder du altid sko til både børn og voksne – og Fila skoene er ingen undtagelse. Derfor finder du et bredt udvalg af Fila sko i størrelser helt fra str. 28 til str. 47.

Fila sko til damer og herrer

Her finder du Fila sneakers til søsteren, dig selv, kæresten eller en tredje kvinde, der heller ikke kan få nok af seje sneakers. Vi tilbyder blandt andet flere sneakers i de fineste pastelfarver, der er med til at gøre skoen en anelse mere feminin. Find dine sko lige nu.

Her finder du Filas fede sneakers til mænd. Tjek vores udvalg ud lige nu og find dine favoritter til enten hverdag eller fest.

Fila sko til børn

Der er ingen tvivl om, at Fila sko også er blevet en favorit blandt børn og unge teenagere. Og vi forstår godt hvorfor. Fila skoene er nemlig ikke blot super seje til dine børn, men det er tilmed også gode for barnets fødder, da skoene giver god støtte. Dermed kan dine børn altså sagtens være smarte uden at ødelægge de unge fødder. Dyk ned i vores udvalg af sneakers til børn lige her.

Er du også helt vild med Fila sneakers?

Er du stadig ikke helt sikker på, at Fila skoene skal være dit næste køb, så kommer her en opsummering af, hvorfor DU skal købe et par Filas sko:

Hvorfor skal jeg købe et par Fila sko?

 • Komfort – Fila fokuserer på altid at producere komfortabelt og fleksibelt sportsudstyr. Filas sko er bestemt ingen undtagelse, og de er derfor både behagelige og støttende.
 • Sporty og stilet – Alle Filas sko kommer i lækre designs, og de har typisk et sporty look, der går perfekt med dine yndlingsjeans eller favoritkjole.
 • Fås til børn og voksne – Filas sko har bestemt ingen alder. Du kan derfor trygt købe Fila sko, uanset om du er barn eller voksen.

Køb Fila sko hos Skoringen

Hvis dine næste sko skal være fra Fila, så har du mulighed for at få sendt dine yndlingssko hjem til dig. Når du bestiller dine sko hos Skoringen, leverer vi helt gratis direkte til hjem til din dør eller til din nærmeste pakkeboks. Hvis du gerne vil se skoene, før du køber, så har du selvfølgelig også mulighed for at besøge os i din lokale Skoringen butik. Her står vi altid klar til at hjælpe dig. Du kan også få sendt din online bestilling til din lokale Skoringen butik, hvis du vil være sikker på, at din størrelse er klar, når du besøger os. Vi ser frem til at tage imod din bestilling.