• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
15 produkter
Sorter efter:
Du har set 15 ud af 15 produkter

Få et sporty look med FILA-sko til herre

Er du på jagt efter en komfortabel sko i fedt design? Så er FILAs sko til herre muligvis noget for dig. Her får du nemlig alt det, som du kender fra FILAs velkendte sneakers og sportstøj pakket ind i én lækker sko. De har det karakteristiske logo, det sporty design og den høje komfort.

Så klik rundt i vores udvalg, og find dine næste FILA-sko til herre.

Udforsk de mange favoritter fra FILA

Her hos Skoringen har vi et bredt sortiment af sko fra FILA, så du kan finde lige netop den type og model, du går og mangler. Du finder blandt andet:

  • Støvler
  • Snøresko
  • Klipklapper/badesandaler

Så søger du et par sko til svømmehallen eller et par smarte hjemmesko, kan du finde det hos FILA i form af deres badesandaler eller klipklapper, som du nemt og hurtigt kan træde ind og ud af. Skal du omvendt bruge noget smart fodtøj til de koldere vintermåneder, kan FILAs herrestøvler være det perfekte match.

Endelig kan du også vælge at gå med de klassiske snøresko, som kommer i stilrent design, så de passer til flere former for tøj og derved flere forskellige lejligheder. Du kan have dem på i skole eller på arbejde, og samtidig bruge dem til fest og businessmøder. Med snøreskoen får du altså én sko til hele dagen.

Besøg vores SNEAX Store

Er du på jagt efter FILAs mest sporty modeller til herrer - enten fordi du skal bruge et par sportssko, eller fordi du elsker det moderne look, en kondisko kan bidrage til? Så kan du med fordel besøge vores SNEAX Store, hvor vi har et stærkt udvalg af FILA-sneakers.

Her får du ligesom med FILAs andre herresko det fede design, det velkendte logo og høj komfort. De moderne sneakers giver dig hertil også god støtte, så du kan bruge dem til sport - og selvfølgelig stadig gennem hverdagen.

Bestil dine FILA-sko til herre hos Skoringen

Har du fundet skoene, der passer til dig, din stil og dine behov? Så kan du bestille dem allerede i dag her hos Skoringen. Det gør skoshopping let, da du kan finde lige dé sko, du har brug for hjemme fra dit eget hjem eller fra kontoret. Du skal altså ikke bruge unødig tid på at gå i butikker, hvis du ved, hvad du går efter.

Kan du dog godt lide butiksoplevelsen? Eller vil du gerne prøve skoene på først? Så er du altid velkommen i vores mange landsdækkende butikker. Her vil vores personale stå klar med størrelser og svar på spørgsmål, hvis du er i tvivl om model eller eksempelvis pleje.

Har FILA ikke helt de herresko, du søger?

Er det ikke FILAs sko til herre, du leder efter? Eller har brandet ikke lige dét par, du søger? Vi har hos Skoringen også et stort udvalg af andre mærker og sko, som du kan udforske. Her vil du, ligesom hos FILA, møde høj kvalitet og stilfuldt design, og du kan derfor roligt gå på jagt efter dine nye yndlingssko blandt de andre populære mærker.