• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
81 produkter
Sorter efter:
Du har set 24 ud af 81 produkter

ROHDE SKO

Har dine fødder endnu ikke prøvet dem, vil det være en behagelig overraskelse. Hvis dine fødder allerede har været i dem, ved du hvad der venter dig. Rohde sko er som en ferie for dine fødder, og de vil elske dig for det. De er behagelige og findes både til mænd og kvinder. Om de skal være erstatning for dine tidligere sko eller om de er noget nyt du skal prøve, kan vi kun anbefale dem. De er måske ikke lige så oplagte som glimmersko, hvis du skal til en fest, men de er perfekte at hoppe i dagen efter.

Skoringen har et bredt udvalg

Skoringen har altid et bredt sortiment, og derfor forhandler vi også Rohde sko. Skulle du lede efter et par sko af et andet mærke, vil du nok hurtigt finde ud af at Skoringen alligevel er det rigtige sted for dig. Skoringen har omkring 100 butikker i Danmark, som ligger godt fordelt rundt omkring i regionerne og byerne. I alle butikkerne kan du finde et professionelt personale, som gerne svarer på dine spørgsmål om Rohde hjemmesko, Rohde sandaler, pleje af lædersko eller hvad du nu end måtte have på hjertet.

Køb Rohde sko online

Selvom vores butikker er så godt fordelt rundt omkring i landet at alle har nem adgang til dem, har vi alligevel valgt at lave en online shop. På den måde får du adgang til alle vores sko fra nettet på alle tider af døgnet. Om det bliver til et par Rohde sko eller et andet par, der kommer i indkøbskurven, er op til dig. Vi sørger bare for at du har et enormt udvalg. Skoringen på nettet er også et oplagt sted at få ny inspiration og gå på opdagelse iblandt de nye skotrends eller tjekke vores gode tilbud. Det eneste du skal bruge er en forbindelse til internettet, så er Skoringen online klar til dig.