• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
32 produkter
Sorter efter:
Du har set 24 ud af 32 produkter

Gør din fødder glade med Rohde sandaler

Er der snart noget bedre end at slippe fødderne fri i et par lækre sandaler? Særligt efter en lang vinter, hvor fødderne har været lukket inde i varme vinterstøvler. Med Rohde sandaler kan dine fødder endelig blive luftet og få fuld frihed. Rohde sandaler er åbne sandaler, hvilket giver dine fødder masser af mulighed for at ånde. Du finder et væld af farver, modeller og designs af Rohde sandaler hos Skoringen, så gå blot på opdagelse i det store sortiment.

Sandaler om sommeren, hjemmesko om vinteren

Rohde designer lækre sandaler, dine fødder vil takke dig for at investere i. Uanset om du vælger en Rohde sandal i en naturfarve, i en lidt vildere farve eller en flot glimmerfarve, vil dine fødder være behagelige og stilfulde klædt på. Her får du sandaler, der sidder godt til omkring dine fødder og giver dig god støtte dagen lang. Men sko fra Rohde er ikke kun til sommerbrug.

Rohde er også kendte for deres skønne hjemmesko, der er perfekte til at holde hele familiens fødder lune i de kolde, mørke vintermåneder. Så lad blot Rohde klæde dine fødder på året rundt.

Find dine nye Rohde sandaler hos Skoringen

Hos Skoringen er vi selvfølgelig pjattede med sko i alle afskygninger. Derfor finder du også et stort udvalg af både hjemmesko og sandaler fra Rohde. Hvis du har brug for råd og vejledning til at vælge det rigtige par sko, er du velkommen til at kontakte os eller kigge forbi en butik i nærheden af dig. Vi glæder os til at hjælpe dig.