• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
15 produkter
Sorter efter:
Du har set 15 ud af 15 produkter

Sporty Puma sneakers til herrer

Sneakers er et must at have i ethvert skoskab. De kan bruges på kontoret, gåturen, ferien og mange andre steder. Det er svært at finde en anden type sko, der er lige så fleksibel som en sneaker! Puma sneakers til herrer er selvfølgelig heller ingen undtagelse. Det tyske mærke er kendt for at lave både sportstøj og sportssko af høj kvalitet, der er trendy og innovative. Hos Skoringen finder du et stort udvalg af Puma sneakers til mænd og damer.

Løb fra alle med Puma sneakers til herrer

Puma er ikke et mærke, der er til at overse, og du skal lede længe for at finde en person, der ikke kender til dette verdenskendte brand. Puma har lige siden stiftelsen for mere end 70 år siden nådesløst skubbet sport og kultur frem ved at skabe tøj og sko for verdens hurtigste (og bedste) atleter. Det tyske brand er stærkt forankret i sportens verden, og det er også her, de trækker på deres styrke og troværdighed.

Puma er til dig, der elsker sport og har en aktiv livsstil. Det er for dig, der har en sporty stil, og som gerne vil frem i livet. Fra dag ét har brandet været drevet af hurtighed og præstation. Selvom det i sin tid var uvist for brødrene Rudolf og Adolf Dassler, skabte de et brand, der blev verdenskendt for deres sportssko.

Derfor skal du vælge Puma sneakers til mænd

Puma sko er sko med en historie. De tyske Dassler brødre startede deres produktion i deres forældres hjem i 1919, og først i 1924 flyttede de produktionen uden for forældrenes hjem. Allerede i løbet af de første par år blev skoene benyttet af størstedelen af tyske atleter ved OL i Amsterdam i 1928. I 1926 vandt Jesse Owens intet mindre end fire guldmedaljer, mens han var iført Puma sko. Siden da har utallige atleter vundet medaljer i Puma sko.

Derfor skal du vælge Puma sneakers:

  • Høj kvalitet
  • Frontløbere i sportsverdenen
  • Innovativt og flot design
  • Testet og anerkendt af atleter verden over

Du kan ikke gå fejl med sneakers, der i årtier er blevet båret af atleter i hele verden. Lad os bare anerkende det; hvis skoene er gode nok til Usain Bolt, så er de nok også gode nok til dig.

Puma er også kendt for sin høje kvalitet, og med et par Puma sneakers til herrer er du sikker på, at du får et par sko, der kan holde i lang tid. Samtidig får du sko, der har et cool design - dette gælder uanset, om du vælger et par af de mere klassiske sneakers eller et par moderne, farvestrålende sneakers. Brandet er også kendt for konstant at udvikle sig, og innovation er en af brandets kerneværdier.

Fra sportsstjerner til modeskabere

Næsten lige fra starten har Puma været elsket af sportsstjerner, og i nyere tid har skoene også fundet vej til atleter som for eksempel Usain Bolt og Cesc Fabregas, der gladeligt løber afsted i mærket på løbebanen og fodboldbanen. Faktisk er Puma også kendt for at designe fodboldstøvler, så hvad enten du spiller fodbold på højt plan eller blot mødes med gutterne en gang om ugen, er Puma skoene, du bør have på.

Men det er ikke kun sportsstjerner, der er vilde med Puma. Puma har også fundet vej til modeverdenen. Eksempelvis har Puma samarbejdet med en af verdens mest anerkendte designere; nemlig engelske Alexander McQueen. Brandet har også lavet kollektioner med bilmærket Ferrari. Som om det ikke var nok, har Puma gennem tiden også indgået samarbejdet med blandt andet Kylie Jenner og Rihanna.

Plej dine nye Puma sneakers

Det er vigtigt, at du giver dine nye Puma sneakers den pleje, de fortjener. Hvis du giver dit fodtøj en god pleje og løbende vedligeholdelse, forlænger du fodtøjets levetid. Og hvem vil ikke gerne have, at deres nye kicks holder så lang tid som overhovedet muligt?

Det første du skal gøre, når du står med dine nye sko i hånden er at give dem en god omgang imprægnering. Dine nye sneakers skal helt sikkert bruges udendørs, og det kræver, at de kan modstå alt, hvad det danske vejr har at byde på. Med imprægnering er du sikret, at dine sko kan klare det ustadige danske vejr.

Dernæst er det lige så vigtigt, at du løbende vedligeholder dine sko med den rette rengøring og hygiejne. Det er også med til at forlænge dine skos levetid.

Bredt udvalg af Puma sneakers hos Skoringen

Hos Skoringen har vi et stort udvalg af Puma sneakers til mænd. Det er ganske nemt og hurtigt at finde lige præcis de sko, du er på udkig efter, ved at bruge vores smarte filtre. I webshoppen har du mulighed for at sortere skoenen efter disse fire filtre:

  • Farve
  • Størrelse
  • Materiale
  • Mærke

Samtidig har du mulighed for at søge efter lageret i en specifik butik, hvis du ønsker at vide, om skoene er på lager, inden du tager i butikken. Så bliver det vist ikke meget nemmere at finde dine nye sko.

Du har også mulighed for at søge efter lageret i en specifik butik. Dette gør det nemt og hurtig at finde de sko, du er ude efter.

Shop online eller i en af vores butikker

Når du shopper ved Skoringen, har du mulighed for både at handle online i vores webshop eller i en af vores mange butikker rundt om i landet. Uanset om du handler online eller i en af vores fysiske butikker, er det vigtigt for os, at du får en god shoppingoplevelse.

Vi er klar over, at du glæder dig til at modtage dine nye sko, og derfor kan du også være sikker på, at vi tilbyder hurtig ekspedering og levering, når du handler online. Handler du i en af vores butikker, står vi altid klar til at yde en god og personlig service, så du går hjem med det helt rigtige fodtøj.