• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
1 produkter
Sorter efter:
Du har set 1 ud af 1 produkter

Chunky Dr. Martens støvler til damer

Du kender sikkert Dr. Martens. Det er nemlig nogle af de mest ikoniske sko, og de er især genkendelige på deres chunky bunde med den orange syning. Dr. Martens støvler til damer har et cool og råt look. Skoene kan styles med både jeans tilsat en oversized strik for et casual look eller en blondekjole med en blazer for et feminint look. Vær ikke bange for lege lidt med udtrykket, når du bærer Dr. Martens sko. Shop udvalget af skoene online hos Skoringen eller i en af vores butikker.

Autencitet og attitude med Dr. Martens støvler til damer

Dr. Martens støvler til damer tiltrækker kvinder, der har deres egen unikke stil, og som ikke er bange for at skille sig ud. Det er kvinder med en stærk personlighed og karakter, og det er kvinder, der har meninger, og som gerne giver dem til kende. Dr. Martens sko er for dig, der med stolthed udtrykker, hvem du er. Det er for dig, der har originalitet, og som skiller dig ud fra mængden.

Dr. Martens sko til damer har - i lighed med kvinden der bærer skoene - attitude. Skoene har en simpel og minimalistisk silhuet, som gør det muligt at style skoene til din individuelle og unikke stil. På et mere praktisk niveau er Dr. Martens kendt for deres komfort og holdbarhed. Bær skoene med selvsikkerhed, attitude og autencitet.

Fra arbejdsstøvle til musikscenen

Dr. Martens er et engelsk brand, der startede deres officielle produktion i 1947. Oprindeligt blev støvlerne brugt som en arbejdsstøvle, og faktisk har støvlerne også været solgt som til brug til havearbejde. Brugerne var primært ældre kvinder.

I dag er det helt anderledes. Dr. Martens sko er i dag brugt af musikere verden over, og frem for arbejds- og havesko er de nu en del af det, der kaldes street fashion. Det er disse støvler, du ser på scenerne til musikfestivaler, på gadekunstnere i Central Park i New York City og på siderne i de største modemagasiner. Dette er skoene, der vil give dig vaskeægte street credit.

Fordele ved Dr. Martens støvler til damer:

  • Komfortable
  • Holdbare
  • Høj kvalitet
  • Unikt design

Grundet deres holdbarhed og komfort er skoene også ideelle til både storbylivet og livet som musiker. Du kan altså roligt gå gaderne i Paris, New York, London og København tynde med disse sko. Skal du på en af sommerens mange festivaler, er dette også skoene, du vil iføre dig, så du kan hoppe og danse løs uden at få alt for trætte fødder.

Dr. Martens støvler til damer - kvalitet i højsædet

Lige fra dag ét har kvalitet været en af de højeste prioriteter hos Dr. Martens. Det har været helt essentielt for arbejderne, som skoene oprindeligt var udviklet til, at skoene kunne holde til de ofte hårde arbejdsvilkår, der var i 40’erne og 50’erne. I dag er det lige så vigtigt for kunderne, at skoene kan modstå storbyens asfalt, musikscener og et til tider utilgiveligt vejr.

Dr. Martens går et ekstra skridt for at sikre, at du får et par sko eller støvler, der kan klare lidt af hvert. Her er der gjort en ekstra indsats, og når du køber en Dr. Martens sko, vil du få glæde af dem i mange år. Materialerne er omhyggeligt udvalgt. I mange af modellerne finder du materialer som læder og skind, der netop er kendt for deres holdbarhed. Syningerne er gode og er også med til at sikre, at du får en kvalitetsstøvle.

Pas på dine Dr. Martens sko

Selvom Dr. Martens sko og støvler er holdbare og er af høj kvalitet, er det vigtigt, at du vedligeholder dem og passer godt på dem. På den måde kan du få glæde af dine sko i lang tid. Når du står med dine nye Dr. Martens støvler til damer i hånden, er det første, du skal gøre, at give dem en omgang imprægnering. Det danske vejr er ustadigt, og derfor skal dine sko kunne holde til både regn, rusk, sne og sol. Med imprægnering kan dine sko og støvler modstå det uforudsigelige danske vejr.

Men det er ikke nok blot at give skoene en omgang imprægnering. Det er lige så vigtigt, at du løbende vedligeholder dit fodtøj med den rette rengøring og hygiejne. Hos Skoringen har vi et stort udvalg af diverse plejeprodukter til dit nye fodtøj.

Shop dine Dr. Martens sko til damer hos Skoringen

Hos Skoringen tilbyder vi et bredt udvalg af både Dr. Martens sko og støvler til damer. Vi vil rigtigt gerne gøre din shoppingoplevelse så god og nem som muligt. Det er ganske nemt at sortere i udvalget af fodtøj på webshoppen. På den måde kan du hurtigt finde lige præcis de Dr. Martens sko eller støvler, du er på udkig efter. Du kan sortere efter disse faktorer:

  • Størrelse
  • Farve
  • Materiale
  • Mærke

Du har også mulighed for at søge efter lageret i en specifik butik. Dette gør det nemt og hurtig at finde de sko, der lever op til dine krav, så du køber de helt rigtige Dr. Martens sko.

Køb online i webshoppen eller i af Skoringens mange butikker

Det er nemt og hurtigt at bestille fodtøj på Skoringens webshop. Vi er klar over, at du sidder hjemme i spænding at vente på dine nye Dr. Martens sko, og derfor kan du også regne med, at vi sørger for både en hurtig ekspedering og levering. Hvis skoene ikke helt passer, har du mulighed for at returnere dem eller bytte dem i alle vores butikker.

Hvis du gerne lige vil prøve skoene, så du er sikker på, at du vælger den rette størrelse, er du velkommen til at kigge forbi i en af vores butikker rundt i landet. Du finder en liste over vores butikker her. Du kan rulle listen igennem, og ellers kan du også nemt søge efter postnummer eller by. Vi er altid klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål.