• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
179 produkter
Sorter efter:
Du har set 24 ud af 179 produkter

Sneakers til mænd

Hos os finder du et stort udvalg af sneakers til mænd. Du finder mange forskellige former for sneakers, der alle varierer i størrelse, farver og materialer. Vi har både den casual sneaker til hverdagen og den pæne sneaker til festen. Vi har også sneakers i mange forskellige prisklasser, så du kan være med, uanset hvor stort eller småt dit budget er. Klik dig rundt her på siden, og find dit næste par sneakers til mænd.

Hos os finder du sneakers til mænd fra de mest populære brands

Vi har samlet alle de bedste mærker til dig, så du kan shoppe sko hos os, uanset hvilket brand du foretrækker. Vi har både de mest velkendte brands og de mindre brands, så du har rigeligt at vælge mellem. Fælles for dem alle sammen er at de er sko, vi har udvalgt specielt til dig. Så uanset om du vægter materialer, pris eller design, er vi sikre på, at vi kan finde et godt match.

Hvilke brands finder du blandt andet, når du shopper sneakers til mænd hos os?

Hvis du elsker sneakers til mænd i dansk design, kan du for eksempel overveje et par fede sneakers fra Arkk Copenhagen. Det danske brand tager udgangspunkt et klassisk design og giver det et skandinavisk twist. De rene linjer gør et par sneakers fra Arkk Copenhagen til en god hverdags- og festsko. Hvis du vil vide mere om sneakers eller har spørgsmål, inden du køber, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Find sneakers til mænd til hverdagen og festen

Hvis du er på jagt efter et par hverdagssneakers, er du kommet til det helt rigtige sted. Hos os finder du mange forskellige brands, der specialiserer sig i at lave sko, der passer ind i hverdagens gadebillede. I vores udvalg af herre sneakers finder du et stort udvalg af sneakers med enkle designs, der kan passe godt til mange forskellige outfits.

Hvis du skal bruge sneakers til festen eller en anden formel begivenhed, kan du også være sikker på, at du kan finde noget hos os. Hvis du klikker igennem vores udvalg af sneakers til mænd, vil du støde på mange sneakers med et utrolig stilrent og minimalistisk design, der passer perfekt til en skjorte eller et par chinos. Hvis du ønsker personlig vejledning til valg af sneakers, kan du altid stille spørgsmål til vores kundeservice.

Hos os finder du både hvide, sorte og farverige sneakers

Uanset hvilken farve du er til, er der en god sandsynlighed for, at vi har sneakers til mænd, der opfylder dine behov. Vi har nemlig sneakers i mange forskellige farver, så du kan sammensætte dine sneakers og dit tøj, som du ønsker.

I hvilke farver kan du blandt andet finde sneakers til mænd hos os?

  • Sort
  • Hvid
  • Navy
  • Multifarvet

Hvis du elsker hvide sneakers med et genkendeligt look, kan vi for eksempel anbefale et par sneakers fra FILA. Det populære brand er blandt andet kendt for sine chunky sneakers, så hvis du altid har ønsket dig et par, kan det være at dit næste par sneakers til mænd bliver fra FILA.

Sådan kan du vedligeholde dine sneakers til mænd

Hvis du elsker sneakers lige så meget som os, ved du også, hvor vigtigt det at vedligeholde dem hen ad vejen. Der kan være flere gode grund til at vedligeholde sine sneakers. Måske ønsker du at forlænge dine sneakers levetid, eller måske ønsker du at bibeholde farven på din sko så lang tid som muligt.

Uanset hvad dit behov er, kan du være sikker på, at du kan finde en god løsning blandt vores udvalg af tilbehør til sneakers. Her finder du alt, hvad du behøver, for at kunne holde dine sneakers rene og vedligeholdte - uanset om du er til børste, spray eller noget helt tredje.

Hvilke former for tilbehør til sneakers, finder du blandt andet hos os?

Hvis du ønsker at beskytte dine sneakers, når du er ude, kan vi anbefale, at du bruger imprægnering. Vi har imprægnering, der passer til alt fodtøj, så du kan derfor roligt tage en spray med hjem, hvis du køber sneakers til mænd hos os. Imprægnering er især godt, fordi det kan gøre dine sneakers mere modstandsdygtige overfor vand. Det er for eksempel utrolig nyttigt, hvis du gerne vil ud med dine sneakers, når det regner.

Vi har sneakers til mænd, der passer i tidens modebillede

Vi fokuserer altid på, at vores udvalg af sneakers skal repræsentere det nuværende modebillede. Derfor finder du både mange klassiske modeller, men du finder også de helt nye modeller, der henter inspiration fra nutiden.

Vi har blandt andet sneakers, der henter inspiration fra gadebillede og skatermiljøet. Her vil du ofte opleve, at de forskellige sneakers er flade og har en solid sål, der tåler at blive brugt. Du finder også sneakers, der henter inspiration fra sportens verden. Her vil du blandt andet opleve at finde sko med mere affjedring, da de tager udgangspunkt i gammeldags sportssko. Så uanset om du er til sko fra skatermiljøet, sportssko eller noget helt tredje, kan du være sikker på, at vi har nok modeller at vælge mellem.