• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
7 produkter
Sorter efter:
Du har set 7 ud af 7 produkter

Husk den rette rengøring af dine sneakers

Hos Skoringen kan du opleve mange forskellige typer af støvler og sko, og uanset hvilket par du drømmer om, er det altafgørende med den rette pleje. Det vil få dine sko til at holde længere og bevare det friske look, og derfor finder du en række af forskelligt pasningstilbehør her på hjemmesiden.

Det tæller for eksempel rengøring af sneakers, som er særligt skabt til dine gummisko. Find de rette produkter her på siden, og køb, når det passer dig.

Rengøring af dine sneakers får dem til at holde længere

Hos Skoringen forhandler vi et bredt udvalg af fodtøj til hele familien, og nogle af vores favoritter tæller sneakers, der på dansk også ofte blot omtales som gummisko. Sneakers har den fordel, at de er meget behagelige at have på og bevæge sig i, og de er både skabt til mænd, kvinder og børn.

Ud over at have en høj komfort er moderne sneakers også flotte rent designmæssigt, hvilket betyder, at du både kan bære dem i fritiden og til lejligheder, hvor tøj og sko skal være lidt finere. Udvalget er tillige utrolig stort, så du vil altid kunne finde et par, der passer til din stil og dine fødder.

Men uanset hvilken model du vælger, så skal skoene passes, rengøres og plejes. Det sikrer, at de holder i længere tid, og at de forbliver rene og pæne at se på. På den måde får du den maksimale glæde ud af dine yndlingssko, hvilket også kan blive til en økonomisk gevinst for dig.

Find de bedste produkter til rengøring af dine sneakers

Vi fører derfor en række forskellige pleje- og rengøringsprodukter i vores sortiment, der passer til de forskellige skotyper – her kan du se udvalget til mænd, til kvinder og til børn.

En anden af disse kategorier inkluderer rengøring af sneakers, og her kan du blandt andet finde følgende produkter:

  • Touch All Cleaner
  • Touch Natural Gel
  • Touch Sneaker Cleaner
  • Touch Gum Boot Care
  • Touch Shoe & Sneaker Cleaner Kit

Find alle produkterne her på hjemmesiden, hvor du også kan bestille og købe direkte. Sortimentet bliver løbende udskiftet og opgraderet, så du altid får de bedste rengørings- og plejeprodukter til dine sko og støvler.

Har du spørgsmål til rengøring af sneakers eller til vores produkter, er du velkommen til at kontakte os her på hjemmesiden eller besøge os i en af vores fysiske butikker. Her bliver du altid mødt af en kompetent medarbejder, som kan give svar på dine spørgsmål. Så kan du være sikker på at kunne foretage den bedste rengøring af dine sneakers.

Tag et kig i kataloget, og bliv inspireret til at prøve noget nyt, eller find dine gamle kendinge. Vi glæder os til at kunne hjælpe dine fødder godt på vej.