• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
5 produkter
Sorter efter:
Du har set 5 ud af 5 produkter

Snørebånd

Kigger du ned på et par sko i fin stand, men med slidte og falmede snørebånd? Så er det måske på tide at skifte dem ud med et par splinternye! Hvad end det gælder sneakers, støvler eller formelt fodtøj, så har Skoringen et par snørebånd til dig. Pift dit fodtøj op med nye snørebånd og giv nyt liv til gamle sko.

Vores produkter

Hos Skoringen har vi samlet en række forskellige valgmuligheder, så du kan vælge lige de snørebånd, som passer til dig. Vælg mellem forskellige farver, materialer og længder - skab dit eget udtryk.

I tvivl om farven? Hos Skoringen forhandler vi snørebånd i farverne:

  • Sort
  • Brun
  • Marineblå

Leder du efter noget helt bestemt? For en hurtig og præcis søgning, kan du sortere efter størrelse, farve, materiale og mærke, i bjælken over billederne af produkterne.

Gør dit fodtøj personligt med snørebånd

Du er måske vant til at se snørebånd som en praktisk foranstaltning, der følger med skoen, når du køber dem. Men måske kan de tilføre noget mere?

Sæt dig eget personlige præg på dine sko og støvler, med nye smarte snørebånd, der gør skoene særlige. Vælg de farver og materialer, der passer til det udtryk, du ønsker, og vær din egen designer. Behøver det at være de samme snørebånd i højre og venstre sko? Måske er der en sjov og kreativ måde at binde dem på? Kun fantasien sætter grænser!

Du kan skifte dine snørebånd, lige så tit du vil. De er nemme og hurtige at bytte ud, så du kan vælge lige det par, der passer dagens humør. Prøv fx Skoringens varianter af tynde og runde snørebånd.

Hvorfor skal du vælge snørebånd?

Nu sidder du måske og tænker, hvorfor skal jeg vælge snørebånd, når jeg nemt og hurtigt kan komme i og ud af sko med fx lynlås?

Snørebånd skal ganske rigtigt bindes, men de har en klar fordel. Med snørebånd kan du selv bestemme, hvordan din fod skal sidde i skoen. Når du binder snørebåndene, bestemmer du også hvor stramt og hvor løst. Du kan endda selv justere, hvis følelsen i skoen ændrer sig i løbet af dagen. I varmt vejr kan fødderne nemt hæve op, og så er det rart at kunne løsne sine snørebånd.

Kender du til udfordringen med fødder, der ikke føler sig godt tilpas i skoene? Så er der hjælp at hente. Skoringen forhandler både støttende indlæg, smertelindrende vabelplaster og såler med memory foam, der sikrer en bedre komfort i skoen hele dagen lang. Tag et kig på Skoringens mange varianter af tilbehør til sko og støvler. Måske er der noget, der løser lige netop din udfordring?

Du kan altid finde yderligere information om Skoringens produkter i produktinformationen under billedet af det valgte produkt, når du har klikket på det.

Snørebåndets ældgamle historie

Ser du snørebånd som en selvfølge? Eller har du nogensinde tænkt på, hvornår de egentlig blev opfundet?

Sagen er den, at man faktisk ikke ved, hvem der helt nøjagtigt opfandt dem. Man ved dog, at snørebånd har været brugt helt tilbage til flere hundrede år før vores tidsregning. Her brugte de gamle grækere og romere dem til at holde deres sandaler fast på fødderne.

Gennem historien har snørebånd også været brugt til at fastgøre mange andre ting. De har endda været brugt som udsmykning, fordi de nemt kunne flettes og bindes på forskellige måder, og fordi de var lavet af så slidstærkt materiale, at de kunne holde den pæne form længe.

Siden hen har man udviklet mere på snørebåndene, og der er tilføjet en aglet på enden af dem. En aglet er den lille dims af plastik eller metal, som du måske kender fra dine egne snørebånd. Aglettens funktion er at sørge for, at snørebåndet ikke trævler op, når det bruges. Agletten gør det også nemmere at få snørebåndet gennem hullet i skoen, så det nemt og ubesværet kan skiftes.

Hos Skoringens produkter er der naturligvis også en aglet, men den er lavet så diskret at den næsten ikke kan ses med det blotte øje. På den måde får du aglettens gode praktiske funktioner, der samtidig ikke ændrer snørebåndets udseende.

Andet tilbehør

Snørebånd er et meget nyttigt tilbehør til sko og støvler. Hos Skoringen finder du også andet tilbehør til dine sko, som ligeledes kan være med til at optimere dine sko og støvlers funktion.

Måske har du et par fritidssko, som med det rette tilbehør kan gøre dig i stand til at yde den bedste indsats - hver gang. I sportsgrene som løb eller vandring, kan støttende indlæg eller varmende thermosåler i 100% uld være til rigtig stor gavn. Prøv også de fugtabsorberende indlægssåler, der sikrer friske og tørre fødder samt modvirker sur lugt - perfekt til sportssko!

Leder du efter tilbehør til en mere nichepræget fritidsaktivitet eller særlige arbejdsforhold? Så kan Skoringens produkter som plejende spray til gummistøvler, smertelindrende vabelplastrer og påsættelige greb til aktiviteter på sne og is, måske være lige netop det du mangler. Se vores udvalg af tilbehør her.

Bestil online eller køb i butik

Ønsker du at få tilsendt dit produkt lige til hoveddøren? Når du har fundet en vare på vores hjemmeside, kan du frit vælge, om du vil have det sendt hjem til dig selv, eller du vil hente det i en af vores butikker. Vi tilbyder gratis fragt og kan levere indenfor 1-3 hverdage. Desuden har du mulighed for at returnere din vare i en af vores mange butikker. Du kan se mere her.